Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VW opět poodhaluje nový Arteon, všimli jste si upravených světel?

11 komentářů

Alf1k
Jen tak ze zvědavosti jsem se mrknul na skladovky aktuálního a začíná to tam nějak na 850,- tis.
Jsou to myslím zvýhodněný ceny, ale nebál bych se říct si alespoň o kilo ještě dolů.
Nemuselo by to pro někoho bejt špatný za kus auta.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Alf1k
Tvoji BY bublinu občas dokážu pochopit, ale jinak je mi u p.r.d.e.l.e.
Až nebudeš mít slabou chvilku a bude to něco k tématu DÁM klidně řeč. Nejdřív pomalu z hluboka dýchej a pak se začni soustředit. Tohle je mizerný.
Alf1k
Úplně jsem viděl jak si koušeš nehty až si budeš moct líznout a čekáš co velkému Chvostkovi odepíšu ty schizofreniku 😁
Sad story.
Redmex
Na Slovenku mali dealeri VW kartelovú dohodu, takže v ČR možno tiež a vie prečo to hovorí 😄
Alf1k
Samozřejmě, že jsem tam nebyl jinak BYCH to napsal, ale nečekal jsem, že kvůli tomu budeš mít BYzáchvat 😉
S koncernem jsem/jsme skončil/li co se týče mainstreamu, ale evidentně máš pod palcem všechny dealery v ČR (už aspoň tuším kde mohlo vzniklo “ó velký” asi jsi tam pro všechny modla a jestli s tebou takhle začínají jednání i lidi z předsednictva tak ti gratuluju zvíře) a můžeš za dealery mluvit, tak to je jenom dobře, přece jen ta debata má nějakej smysl.

Jestli se pletu a nerozhoduje o těch Arťasech (cenách) dealer tak mě klidně oprav, aspoň si z toho ti co si to po nás přečtou něco odnesou. 😁
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
Ne, on čeká, až dostaneš tu slevu. A to si asi dřív užere ruku až k ramenu. 😁
Anonym
Nebál BY ses nebos to za to koupil nebos to zkusil?
Nebo jenom...
Anonym
No, vydejchal jsem se, soustředím se...a😒br /> Takžes tam nebyl. :-!
Tím pádem ale nevím, o čem chceš dát řeč.
Něco ve stylu "Nebál BYCH se jít do ringu s Mikem Tysonem v době jeho největší slávy?"
😁 😁 😁
Není ani o čem. Nikdo ti žádnou slevu 100.000 ze zvýhodněné ceny na Arťasu dávat nebude.
Kdybys to zkusil, tak to víš.
Nebude. Ani když si to budeš dál myslet, ani když se budeš vztekat. Tak to je. 100% jistě.
Leda PB ale nevím, jestli máš firmu.
CICERO