Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Soutěž o Chevrolet Captiva - celkový vítěz

23 komentářů

RRAAFF
k Vánocům 😉 . Tak mnoho štastných km v novém autě 😉
s tym pertinaxom >😁 :yes:
Jo, tak to sedi >😁 Prodal bych to a sel bych do neceho jinyho :-! Pravidla to, pokud vim, nezakazujou..
HODNĚ ŠTASTNÝCH KILOMETRŮ.
Blahopřeji k výhře, o to víc, že se jedná o člověka z prostředí mě velmi milého 😄 :yes:
Jeden týždeň, to je teda! 😄 :yes: :yes:
mida
...hezky si to daewoo made in rossija užij :yes:
nezavid chytroline.... :-!
mida
není co
Máš nějakej mindrák,co?
mida
nemám, jen uvádím věci na pravou míru, ale máš recht, darovanýmu koni na zuby ...
Auto které vyhrál je vyrobené na lince v Jižní Koreji společně s OPELEM ANTARA. Captiva s Antarou se montují i v Rusku, ale pouze pro potřebu místních trhů. A rozhodně tohle auto nemá s DAEWOO jako takovým nic solečnýho. Takže si to uveď na pravou míru v tvý hlavě... Bych chtěl vidět na jakou popelnici si se v životě zmohl ty...
Ja teda NIC proti DAEWOO nemam, naopak, spis mi vadi to dnesni pokrytectvi ala CHEVROLET... Navic Captiva je kompletne (vcetne motoru) prace Korejcu a v originale se jmenuje Daewoo Windstorm (vychazi z konceptu S3X z roku 2004), v Evrope rebrandovano na Chevrolet Cativa, v Australii pak jako Holden Captiva, Antara je jen dalsi plagiat...
Tak za prvé v Koreji se to jmenuje jako GM DAEWOO WINSTORM ty Daewoo windstorme. Za druhé ve vedení a vývoji zas tak moc Korejců nenajdeš... Korejce najdeš na linkách. Stejně jako u nás češi ve Škodárně fedrujou na linkách a němci hrabou na píseček.
ty woe, kde žiješ? já asi 12 km od Boleslavi a bezpečně vím, že na lince je českejch dělňasů jako šafránu. vládnou tomu ukrajinci, slováci,poláci, rusové a další makačenkové. když chceš něco podat a řekneš si o to česky, tak máš smůlu a rozhodně ne proto, že tě neslyší
Tak sorry za preklep, ty radoby chytraku, co ses nekdy neprepsal. No ostatne o Tvem nemocnem egu dostatecne vypovidaji ty nacionalisticke pindy nijak neovlivnujici podstatu veci. Preju Ti, abys nekdy nasel nejaky auto, na kterym participovala jen jedina (a podle tebe jiste cista) rasa/narodnost...
Kanibal
Ten pekáč pěkně žere, ale gratuluju!
hattori_hanzo
Hodně štěstí s novým autem a očekávám recenzi na moje.auto.cz! :yes:
Jako jeho bejvalej spolužák vim co je to za *. nás okrad o x tisíc a eště udělal něco horšího. to tady radši ani nebudu rozebírat. on sám ví *** jeden
bohuzel pripojuji souhlas jako dalsi jeho byvala spoluzacka, Ondra moooooc dobre ví😊
Také se jako bývalá spolužačka připojuju.... asi taky začnu krást, abych vyhrála auto.....
Jestlli se nepletu neprojevuje se takhle náhodou nejhorší lidská vlastnost? Závist??
ne to neni závist. když ti někdo ukradne prachy a pak tě chce přeject autem tak si to většinou nezaslouží. řezníčku si č.u.r.á.k že ti neni rovno ***e