Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3,5L V6, 155kW, 290Nm a STVORSTUPNOVA AUTOMATIKA... ako zp stredoveku automobilizmu... pardon, vtedy mali trojstupnove auto :no:
Zda se, ze US Boys postradaji tak trochu Esprit 8-s. Ze by drzeli v jedne ruce kruzitko a v druhe cervenou fixu??
Poustnik
Když jsme se teď rozhodovali na Oahu, Hawai, jestli si půjčíme Pontiak Grand Prix, nebo Chevrolet Impala, vyhrála to na celé čáře. Chtěl jsem si půjčit Pontiak, abych vyzkoušel něco nového, s Impalou jsme už objeli celý Americký západ, ale bouchal jsem se v ní hlavou o strop, vzádu taky nic moc a kufr malý. Impala má vysokou střechu, takže vepředu i vzadu mám ještě 10 cm do stropu, když jsem potřeboval vzadu nakrmit děti, tak si tam člověk sedí královsky, kufr má jak hangár, tam se vejde všechno a nemusí se s tím člověk rovnat, jen nechápu, proč má tak malinký kaslík spolujezdce. A má pár vychytávek, co jinde nevidíte - třeba lampičky pro přední sedadla zabudované ve zpětném zrcátku - jsou níž a směrovaná a tak řidiče tolik v noci neoslňují, když potřebujete v noci nalistovat nějakou adresu...Hoj!!! 😄
[odkaz]
[odkaz]
Impala bola zaujimava maximalnym mnozstvom chromu a najvykonnejsimi motormi. Nic viac. Ale nie ze by to nebolo vela. V roku 1995, ked GM skoncil s vyrobou 4-ciat Caprice/Roadmaster/98/Fleetwood, bolo jasne, ze je koniec aj Impaly. A ak nejaka mohla dojst, tak len mensia, s inou koncepciou.
Na Impalu sa da divat aj v porovnani s predchadzajucou - spred faceliftu, ktora prisla v 1999om. A myslim, ze ten facelift jej prospel. Koniec 90-tych rokov bol v GM dobou najhnusnejsich aut. Teraz to uz ide k lepsiemu.
Jenže nemůžeme zůstat stát jen na té minulosti, protože pak bychom se nikam už nehnuli.