Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
KIaudius
8
Vy fakt máte, páni redaktori, obidve ruky ľavé? Alebo už ste leniví dať tých pár zodpovedajúcich fotiek do textu? Kto sa má v tej hromade v galérii hrabať? Popisky k fotkám ste po mnohých pripomienkach konečne dali, ale asi je to na vás priveľa, lebo ste pre zmenu ubrali inde. Vaša "práca" je niekedy fakt viac na zlosť ako na príjemné čítanie. Nemrzí vás to? Lebo mňa áno.
3_diamanty
co auto to exotika :yes:
_Karel_
Jsem jediný, komu na ní nepřijde nic podivného?
Tých nepodivných je tam viac. Subaru Vivio, Toyota Corolla - úplne vpohode vyzerajúce hatchbacky.
Hlavně by mě zajímalo co je na nissanu Almera GTI "bizarního" ?
Podle mě super kvalitní atmo HH ze zlatých devadesátek.
O naftové fabii rs jste si to napsat netroufli že?...i když to je podle mě mnohem větší bizár u HH!
Podle mě super kvalitní atmo HH ze zlatých devadesátek.
O naftové fabii rs jste si to napsat netroufli že?...i když to je podle mě mnohem větší bizár u HH!
jo podivny je akurat tak Mirek v zadavani nadpisu clankov... v texte to pak trochu naviedol na spravnu mieru
Anonym
a je to zajímavé téma. Chtělo to líp zpracovat.
Obzvlášť to Mitsu se mi líbí a nějakým úchylným způsobem mám rád všechny Daihatsu.
Zhruba v půlce devadesátek jsem odlítal pár sněžných tejdnů s Charade 1.3i AWD. Byla to petelice. Joymachine! :yes: :yes:
Výkon jako Audi 80 v jednaosmě, ani ne 900 kilo a permanent AWD. Twin Cam 16V!
Obzvlášť to Mitsu se mi líbí a nějakým úchylným způsobem mám rád všechny Daihatsu.
Zhruba v půlce devadesátek jsem odlítal pár sněžných tejdnů s Charade 1.3i AWD. Byla to petelice. Joymachine! :yes: :yes:
Výkon jako Audi 80 v jednaosmě, ani ne 900 kilo a permanent AWD. Twin Cam 16V!
charade bola super kárička... japonske 1.3ky boli paradne ci uz od suzuki, dai, hondy, nissanu, toyoty atd.. taky tipicky objem pre nich
https😐/www.youtube.com/watch?…
https😐/www.youtube.com/watch?…
Ada je zase tady
protože se prodával s normálním motorem a ne s benzínovým křápem
Nu a samozřejmě Fabia TDI RS s krouticím momentem 310Nm byl pro opravdové řidiče autem superlativů!
Nu a samozřejmě Fabia TDI RS s krouticím momentem 310Nm byl pro opravdové řidiče autem superlativů!