Design
Seeloewe
6
Každý, kdo viděl nějaký maskovaný prototyp řady 4 Gran Coupé, musí vidět, že takto boční linie zcela jistě vypadat nebude. Takže za mě je Váš pan grafik Honza Lušovský jen moula, co narouboval 4er Coupé na 8er Gran Coupé. Ty kresby mají hodnotu 0.
Přejít do diskuze
ericn
Ne že bych BMW přál něco zlého, ale za zprznění designu by si to zasloužilo... Ledvinky už nejsou ledvinky, ale bobří zuby, případně 2 půlky prde*e. Nevěřil bych, že to napíšu, ale zlatý Chris Bangle 😉
Alf1k
Nejsi, voliči ANO nemaj na nové BMW protože celej život čekaj na to, že jim někdo něco dá 😒]
_Karel_
Tak jestli jsi v téhle anketě klikl na "ANO", pak je to jasný, do jaké sebranky patříš 😁
Anonym
že jsem totální exot..ale je nás okolo 30% podle ankety.
Říkám si: je nás docela dost, to asi nebudu takový hovado, když má skoro třetina lidí stejnej názor.
To nejde, aby třetina lidí byla pitchusové...a pak, najednou...kolik že má ANO preferencí? 😲
Můj bože! Jsem koblihočlověk! Néééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!
Říkám si: je nás docela dost, to asi nebudu takový hovado, když má skoro třetina lidí stejnej názor.
To nejde, aby třetina lidí byla pitchusové...a pak, najednou...kolik že má ANO preferencí? 😲
Můj bože! Jsem koblihočlověk! Néééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!
uxauxa
nejsem fanoušek bmw ale není to zas tak strašné,vztekat se bude zase jen lůza co má ještě 4roky zplácet bmw z roku 2010 ..určitě mnohem hezčí než nadauto nová škoda octávia ...
Alf1k
Samozřejmě, mizivé % z těch hypotetických 30% jsou lidi o kterých píšeš. 😄 Třeba kámoš Andreje ze Smartwings takové myslíš? 😁
spaleny6
Znám řadu úspěšných lidí co ANO volí, živnostníky, majotele firem.. Asi je hloupost to takhle paušalizovat.