Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Výrobu elektrického BMW iX3 koronavir nezdrží, začít může již v létě

19 komentářů

Arese
....bléé, zvedá se mi žaludek.... ;-\ 😢 😒 :no:
Anonym
čínskej ....noch dazu.
😲
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
Ale ať je to bez dotací a daňových úlev.
A ať je zpoplatněn stejnou pokutou CO2 jako spalovák - podle energetického mixu dané země. Pokud bude 100% obnovitelná, ať je to 0,-.
A ať je podle spotřebovaných kwh přepočtem nabíjená elektrika podle výhřevnosti paliva (a ano, své trojnásobné účinnosti - nemám problém) zdaňena stejnou spotřební daní, jako odpovídající fosil.
Nebo ať fosilní oddaní. 😊
...všichni víme, kolik by se jich prodalo.
Zetti
Delas to dobre. Pekne se vykricet pomaha v boji proti depresi i stresu.
Anonym
Já nekřičím. Snažil jsem se napsat, jak je trh pokřivený a jak jsou EV protěžované. A co hůř, vzdálenými institucemi v Bruselu. Smrdí mi to centrálním plánováním a ekonomickým diletantstvím. Jestli máš jiný názor...ale vlastně je mi to fuk.
Jsem v klidu, naprosto v klidu.
Jdu do garáže. Mám tam nějakou práci na Cadillacu z roku 1958. Jo jo, za Eika byl svět v pořádku 😄
IPace
takze u spalovaku se tedy taky pricte energeticky mix za kazdy litr paliva 1,5x ? no to nevim jak by to automobilky delali, to by meli pokuty treba v CR asi tak 10x vetsi nez co jim ted hrozej celoEU 😒]
mrazik
Opet jeden EV auto za hubicku - 60.000 Euro. To si muze preci dovolit kazda prumerna rodina. Statisice, miliony zakazniku cekaji pred branami s plnou kreditkou.
Anonym
No BMW nikdy nevyrábělo úplně auta pro lůzu.
To sis nevšiml?
Jsou třeba dacie, opely a tak. Koukni tam na nabídku.
Mig_35
Standardní fosilní auto se dá pořídit u BMW za cca třetinu této částky. Takže je tam něco i pro tu "lůzu". Kdo nemá peníze je lůza?
WinDiesel
Kdo chce porozumět, porozumí. Jiný klade hloupé otázky wole.
Mig_35
nechceš se na to vy...? neříkal jsem ti, že mám od doktora zakázáno bavit se s de.bi.la.ma? fakt bych chtěl, ale nemůžu...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Blue Sun
Kde se dá BMW x3 pořídit za dvacet tisíc euro?
Mig_35
Standardní fosilní auto = X3? :yes:
IPace
zakladni X3 zacina na 46000 Euro, jo na to ma taky kazda rodina, i ty co jsou na zakladni mzde nebo davkach 😒]
xxc
Mne sa zda, ze nejaky zakladne vybaveny zaklad stal 43 000 €. So zadnym nahonom, este ma predavac presviedcal, ze nic take neponukaju. Az sme spolocne pozreli do konfiguratora a bol tam aj sdrive 😄
IPace
kazdy trh v Evrope ma ruzne vybavy a zaklady, tedy asi i neco levnejsiho nez maji treba Nemci jako zaklad, mozna na slovensku mate neco levnejsiho, ale kdo si dnes takove auto kupuje v zakladu? kor u BMW a podobne "premie"

osobne bych asi auto v tehle cenove hladine v zakladu nekoupil, za ty penize tam vzdy budu chtit neco co ten zaklad nema a kdys bych to tam nedal tak me to pak bude lamat v hlave proc jsem si to tenkrat nekoupil, ale kazdy to ma urcite jinak, asi by bylo zajimave nekde dohledat v jakych vybavach se auta nejcasteji kupuji, s jakymi priplatky a u takovychto "premiovych" znacek i to kolik lidi si veskutecnosti koupi ten absolutni zaklad
xxc
Ja som to zvazoval, praveze x3 zaklad sa podoba na x1 s podobnou vybavou + 7000 €. Ale casto sa to asi nekupuje, ako som pisal vyssie, aj predajca bol zaskoceny, ze ponukaju aj sDrive 😄