Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
_Karel_
No konečně to manažérům z Kie docvaklo. Elektromobily se všude prodávají mnohonásobně líp, než benzín nebo nafta, elektro to zachrání.
Mino 1
zostane V6 3.3? Zaujimava info, pretoze na zahranicnych serveroch sa stale castejsie spominaju nove motorizacie V6 3.5 (380 k) a 2.5 T (290 k)...
Informační hodnotu lze dovodit od jména autora.
Tohle je docela průšvih, i když je tu i horší materiál.
Tohle je docela průšvih, i když je tu i horší materiál.
Alf1k
Co designér a celej schvalovací gang u Kie bral za drogy, když schválili ten zrůdnej přesah světel do boku auta. To je fakt otřesný.
Myslím, že covid19 panika a tržby pohřbí nejenom Stinger, bohužel, ale Fostek má vlastně pravdu, BYkupců všude mrak (když tak nad tím přemýšlím tak za poslední rok/dva jsem neslyšel “BY” snad víckrát než u Stingera) ale ty auta jsem na cestě viděl osobně 2x co si pamatuju. 🤷🏻♂️
Myslím, že covid19 panika a tržby pohřbí nejenom Stinger, bohužel, ale Fostek má vlastně pravdu, BYkupců všude mrak (když tak nad tím přemýšlím tak za poslední rok/dva jsem neslyšel “BY” snad víckrát než u Stingera) ale ty auta jsem na cestě viděl osobně 2x co si pamatuju. 🤷🏻♂️
3_diamanty
bohuzial uz ale prislo nie zrovna v idealnej dobe.... podobne ako XE od jagu https😐/www.auto.cz/…atne-dobe-131946 a nebudem sa divit ked nastupcu uz nedostane a miesto stingera radsej pridu v kii s elektrospotrebicom za 2 melony s dojazdom 300km bez klimy aj to pri klido pido tempe za kamionom a s vetrom v chrbte
A z těch pár, co se v Č řeci jenom "prodaly" jich smrdí půlka na inzerátech - jsou přihlášené na dealery - předváděčky atd. Je to propadák.
Stejně jako BYtrhák Supra. Těch hnije v podobný inzerci ještě víc.
Konkrétně se za rok 2019 v ČR "prodalo" 7 Super. A 6 z nich smrdí na netu a nikdo je nechce.
Mimochodem je to více článků o Supře na ACZ za 2019, než registrovaných Super za rok 2019.
Dobře se bavím.
Proč o tom nenapíše Kolman/Mára - jakej je o to zájem?
Tak tlučhubové, do toho.
Jinak článek je děsnej. Je o ho...ně.
Kolman - asijská BYkára - mohla by - elektrika. Děsivá osnova. SENO!
:no: :no: :no: :no: :no:
Ne vážně. Co se tady dělo, když St. vyjel, to si pamatuješ? Ty stohy keců, jak vymaže CCčko a že to bude trhák. Že BMW má problém.
Já napsal s předstihem pravdu - a ukazuje se, že jsem jí (jako vždy)měl.
Tak si to užívám.
Prostě jsem věděl, že prodávat se u nás nebude. A kopalo se tady do mě. Já nekopu do auta, ale do těch strupů, co měli tu odvahu s fostekem polemizovat a plkali tady svoje srance.
Když si protřeš oči a přečteš si nadpis mého příspěvku, zjištíš, že selhali "BYKUPCI" ne Kia.
A kdyby to bylo ještě lepší než je...NIKDO TO NEKUPUJE: Upocená masírka prodejců po víkendech. S polepama. A nikoho to nezajímá.
Takze to tve vitezstvi je z ranku don Kichotskych. A jestli na to byt hrdy, nebo se v tom opakovane valet...? 😒]
...asi nic, viď,
A pak kdo tady zbytečně blábolí. Jistě BY sis Stingera koupil, že? 😁 :-!
Produkt...no OK, ale asi zas taková petarda to nebude,když je to propadák.
A asi to s těma lidma bude jinak -když se to neprodává.
A vůbec - to o kupování značek a egu? Nepřekvapí mě to. Já mám třeba jedno auto s technikou mnohem dražší značky a jsem spokojenej. I když bejt tam ta značka...😊
Jinak - s uznám, že to asi vypadá jinak - ale proti Stingeru nic nemám. Ale od začátku mi bylo jasný, že je to prodejní fiasko. Teda vzhledem k počtu lidí, co jsou z něj nadšení. Ale bylo mi jasný, že ti si ho nekoupí.
A nechápu, proč by se mnou nemělo cenu debatovat. Stěží najdeš člověka s většími znalostmi motorismu. 😄 A skromějšího 😄 ...fór.
Navíc koukej - většinu debat jsem dnes načal já.
Tak ahoj. Jdu teď ven. Kohn 😁