Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alpina XB7 oficiálně: Velké SUV má po úpravě přes 600 koní, stovku dá za 4,2 sekundy

31 komentářů

KANKUNEN
Na jedné straně vandalové skáčou po pumpě a nikdo je nesejme obuchem a na druhé straně se dělá Gazík co si vezme 30 jak nic.
webpaja
To první je ničení soukromého majetku a omezování svobody druhých. To druhé je možnost, kterou využít nemusíš. 😉
ericn
Pořád je to stejně obtloustlý bobr. Když jede za vámi, tak v zrcátku nevidíte ledvinky BMW, ale 2 půlky prd*le. V černé je to ještě horší 😒]
adamzprahy
Akorát že s takovým výkonem tě může na autobahnu táhnout před sebou jak sněžný pluh a sranda by tě přešla 😁
ericn
Výkon nikdo nezpochybňuje, ale vzhled ano 😉
ACE.
Přeplácáno výbavou, aby to zbohatlíci měli za co dát a nějak se odlišit.
adamzprahy
Zbohatlíci? 😁

Nevím proč by si lidi, co na to mají, nemohli dopřát velké rodinné auto nadupané výbavou a výkonem.

A s kýčem taky nesouhlasím. Které 7 místné auto se ti líbí víc?
Martin911Turbo
Dodge Durango, teď je "jen" SRT s 500 koni, ale na konci léta bude TrackHawk s motorem z Hellcatu jako má Jeep Grand Cherokee už 2 roky, takže 717 koní a to je prosím série, nebavím se o přestavbách kdy má Hellcaťáckej motor 1000 - 1200 koní...
Na konci roku bude nový Jeep commander, luxusní 7-místný
webpaja
Durango při vší úctě k motoru působí oproti X7 jako pracovní bunda vedle kabátu od Bosse.
Martin911Turbo
Jenže v té bundě máš vše co potřebuješ, poslední perfektní Uconnect s Apple a Android auto, hlídaní pruhů, mrtví úhel, auto brake, normální a adaptivní tempomat, wifi na palubě, auto xenony, které viz můj Jeep fungují lépe jak na Audi Q5, bluray televizky pro děcka, mraky odkládacího prostoru, 8ZF a může i do terénu, co nemá bunda je auto řízení, což já osobně bych v životě nechtěl, sedačky nemají tak prémiovou kůži, jsou ale pohodlné
A za cenu Alpiny si koupím 2 bundy...
webpaja
To, že je X7 dražší než Durango není o kůži na sedačkách.
.Rambousek.
To nemyslím nijak zle, ale to, co vypočítáváš, má aspoň 5 let prakticky každé auto střední třídy s pár příplatky. Tedy až na ty xenony 😉

V obou těch autech jsem jel a ani by mě nenapadlo je dát vedle sebe, tak jsou jiná.

Proti amerikám nic nemám, ale kdybych chtěl extra špek a opulentní krávu napěchovanou výbavou, tak bych se pobaveně díval za Aviatorem a motor by mi stačil. 😄

Pořád bych ta auta ani náhodou nestavěl vedle sebe, ale u Lincolnu by se pár věcí pánové z Mnichova přiučit mohli 😁
Ozzman
Spíš taková bunda od Bosse, co má extra velké kapsy 😁 Za mne je x5 hezčí..
Mig_35
GMC Yukon, Escalade, Lincoln Navigator nebo Toyota Sequoia. Durango je o třídu níž.
Martin911Turbo
Je sice níž, ale má pořádný motor, což ty Americké prémie končí na 450 koních
Mig_35
Ty US motory jsou archaické mršiny. Byť s nádherným zvukem😊
Martin911Turbo
Archaické jsou ale spolehlivé, to se o tom Evropském motorovém šrotu říci nedá
_Karel_
Archaické - ono by bylo fajn, kdyby se i v Evropě neustále neopravovalo to, co není polámané.
Pak bys nemusel se svým nearchaickým motorem na neustálé průplachy karbonových úsad a tankovat vysokooktanový benzín (to není nic proti tobě).
Martin911Turbo
S tím souhlasím, nejenom nafta ale i mini třívalce s megaturbem...
Mig_35
Buď jedno nebo druhé. Obojí dělám ačkoliv to není nutné. A tipuju, ze podobne výkonný atmosférický motor třeba v Mustangu jezdí za 15. Tak bych řekl, ze se to bohatě vyplatí, udělat dekarbonizaci za 1500 KČ jednou za 15 tis km.
webpaja
Hoď sem prosím statistiku, ze které vyplývá, že majitelé X7 se rekrutují z řad zbohatlíků a taky proč jsou takto označováni.
Beefcake
Ci si predstavujes pod pojmom zbohatlik ?
Dinar
To by snad měl vysvětlit ten, kdo ho použil...
pradeda777
Zbohatlík? Třeba takový Babiš...... :-!
_Karel_
V tom případě jsou u nás movití lidé zbohatlíci téměř všichni s výjimkou pár vymírajících šlechtických rodů.
webpaja
Je naprosto jedno co si představuju já, mě zajímá na základě čeho to vydefinoval ACE.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
fOE
Aaaaaa koukam dalsi feudal co se na lidi zbohatnuvsi behem zivota svou pili, umem nebo i jen tou povestnou trochou stesticka diva shury.
Slovy klasika "taky bych delal machra kdybych dedil". 😁
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
_Karel_
Kdyby ses líp učil, nemusels taky závidět a pravidelně se tu prezentovat jako b.b.
CICERO