Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
uplne vpravo na tej hlavnej foto ... to vyzera na mitsubishi delica 4x4 .... co by najpouzitelnejsi a najpraktickejsi kusok z celeho toho vytuneneho "portfolia"
Ešte je tam Peugeot 205 GTI = skoro úplne obyčajné auto. Kedysi sa mi to veľmi páčilo. To som bol ešte dosť mladý a autá boli drahé. Keď som už na to mal, P205 GTI bol už deduško. Vlastne zohnať ho dnes už nie je ani celkom jednoduché.
aj mne sa kedysi velmi pacili taketo kusky... ale casy sa menia... dnes uz trojdverove male auto snad ani nemas... ak neratam nejaky specificky mini cooper a podobne....
zohnat akekolvek 20 rocne auto ( v dobrom stave ) uz dnes nie je jednoduche... a je uplne jedno ci je to francuzske alebo japonske... svedske a pod... jednoducho auta starnu coraz rychlejsie... a rychlejsie ich aj ludia menia .... ... sused mal predoslu C3 ( podla poznavacej znacky odhadujem ze nemala ani 5 rokov ) a uz ma miesto nej novy C3 aircross ... to auto proste nemohol ani zjazdit za ten cas.... sotva spravil prvu STK a uz sa ho zbavil ... proste brutal ako kazdy meni auta dnes uz.... skoro kazdy tyzden tu mame nieco nove... nove ceedy.. yarisy... a pod...
zohnat akekolvek 20 rocne auto ( v dobrom stave ) uz dnes nie je jednoduche... a je uplne jedno ci je to francuzske alebo japonske... svedske a pod... jednoducho auta starnu coraz rychlejsie... a rychlejsie ich aj ludia menia .... ... sused mal predoslu C3 ( podla poznavacej znacky odhadujem ze nemala ani 5 rokov ) a uz ma miesto nej novy C3 aircross ... to auto proste nemohol ani zjazdit za ten cas.... sotva spravil prvu STK a uz sa ho zbavil ... proste brutal ako kazdy meni auta dnes uz.... skoro kazdy tyzden tu mame nieco nove... nove ceedy.. yarisy... a pod...
Stejsn
Delta Integrale. Ale ono je to v podstatě tuctové auto. Jenže pak tam člověk vidí pětku Turbo a to je nářez jako prase.
moan78
Mna skor zaujalo, ze 10.000 eur niekto popisal, ako velke mnozsvi penez. V suvislosti s tymi autami aj tym generatorom je to celkom usmevne 😊
My ostatní môžme tíško tú zbierku závidieť.