Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Úlovek jak z filmu: Policie náhodou objevila sbírku ukradených legend

9 komentářů

wakantanka
pán je očividne automobilový nadšenec. 🙂
My ostatní môžme tíško tú zbierku závidieť.
Londonbridge
Tak ako pises super zbierka len to spatne schoval :-! Ja som v 90 tych rokoch v Spanielsku zbieral akurat pomarance a mandarinky som si tam skoro strhal zada a miesto Cosworth som si nasklbal akurat tak na nej ojazdenu S 120 , niektore veci sa neoplatia zbierat ale na to prideme az casom a vekom :-!
3_diamanty
uplne vpravo na tej hlavnej foto ... to vyzera na mitsubishi delica 4x4 .... co by najpouzitelnejsi a najpraktickejsi kusok z celeho toho vytuneneho "portfolia"
palix
Ešte je tam Peugeot 205 GTI = skoro úplne obyčajné auto. Kedysi sa mi to veľmi páčilo. To som bol ešte dosť mladý a autá boli drahé. Keď som už na to mal, P205 GTI bol už deduško. Vlastne zohnať ho dnes už nie je ani celkom jednoduché.
3_diamanty
aj mne sa kedysi velmi pacili taketo kusky... ale casy sa menia... dnes uz trojdverove male auto snad ani nemas... ak neratam nejaky specificky mini cooper a podobne....

zohnat akekolvek 20 rocne auto ( v dobrom stave ) uz dnes nie je jednoduche... a je uplne jedno ci je to francuzske alebo japonske... svedske a pod... jednoducho auta starnu coraz rychlejsie... a rychlejsie ich aj ludia menia .... ... sused mal predoslu C3 ( podla poznavacej znacky odhadujem ze nemala ani 5 rokov ) a uz ma miesto nej novy C3 aircross ... to auto proste nemohol ani zjazdit za ten cas.... sotva spravil prvu STK a uz sa ho zbavil ... proste brutal ako kazdy meni auta dnes uz.... skoro kazdy tyzden tu mame nieco nove... nove ceedy.. yarisy... a pod...
Market
Male 3 dverove (splasene) auto sa uz da objednat: Toyota GR Yaris.
white label
TYGR ještě ano, bohužel dnes už jde jen o pověstnou výjimku potvrzující pravidlo.
Stejsn
Delta Integrale. Ale ono je to v podstatě tuctové auto. Jenže pak tam člověk vidí pětku Turbo a to je nářez jako prase.
moan78
Mna skor zaujalo, ze 10.000 eur niekto popisal, ako velke mnozsvi penez. V suvislosti s tymi autami aj tym generatorom je to celkom usmevne 😊