Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
0
ale na jeho místě by to svedl každý, kdo se dostal do F1 vlastními schopnostmi
webpaja
0
Většina z těch kluků v posledních dekádách byla sice na správném místě, ale v nesprávnou dobu, kdy tam byl někdo excelentní.
MsGazman
Jako milovník aut a fanoušek F1 a samozřejmě Ferrari by se mi tu líbilo jméno F. Massa. Kdoví jak by dopadla sezóna 2008 kdyby i přes zelené světlo na semaforu neodjel z tankovacim zařízením. Co mě, ale zaráží, že zde vidím jméno Marka Webbera. První místo by zde měl mít Rubens Barichello. V tom bych měl být s každým za jedno, protože TAK TO PROSTĚ JE.
Barik měl léta mistrovské nářadí a většinou nedokázal MS ani stínovat. O jeho rychlosti není pochyb, ale k mistrovství mu ždibec chyběl. Poslední šanci měl v roce 2009, kde ho odclonil JB.
Massu bych však zmínil určitě.
Massu bych však zmínil určitě.
JB měl z ***e kliku, dominoval jen polovinu šampionátu, pak mu to začlo nejít a Rubens byl rozhodně v tu chvíli lepší a JB dotahoval i bodově, ale ke konci se mu zas přestalo dařit.
S Schumacherem nešlo vyhrát, Ferrari jelo jen na něj.
A le vzpoměn si jak jezdil se Stewartem či Jordanem a to nebyla špičková technika.
Zrovna jsem se díval na GP Evropy 1999 tuhle z nostalgie. Dali celý závod na Youtube. To byly zlaté časy Formule.
S Schumacherem nešlo vyhrát, Ferrari jelo jen na něj.
A le vzpoměn si jak jezdil se Stewartem či Jordanem a to nebyla špičková technika.
Zrovna jsem se díval na GP Evropy 1999 tuhle z nostalgie. Dali celý závod na Youtube. To byly zlaté časy Formule.
Na prvním místě Baryk? Ty jsi fakt fanoušek ...hlavně Baryka. btw Schumiho nemusím, aby bylo jasno.
Anonym
Těch lidí mě samozřejmě napadá víc. Ale výběr dobrý. Až na Baryka a DCho, u kterých už jen srovnáním se svými stájovými kolegy zjistíš, že to při vší úctě nebyly úplný topovky. Nebo to neuměli prodat - což je součástí balíčku. Místo nich mohl být někdo jiný. Aby to bylo ze stené doby...JPM?
O Stirlingovi se to říká. Navíc měl titul v kapse a sám svým gentlemanstvím se o něj připravil, Ale já bych dal na 1.místo Gillese. Niki Lauda říkal "Er war del schnellste von uns allen".
JInak by nebyl špatnej článek o pár neslanejch - nemastnejch mistrech světa. Napadá mě BUtton.
Hezkej den.
Anebo článek o nejlepších pilotech, co nikdy nejezdili. Terry Fullerton. 😄
O Stirlingovi se to říká. Navíc měl titul v kapse a sám svým gentlemanstvím se o něj připravil, Ale já bych dal na 1.místo Gillese. Niki Lauda říkal "Er war del schnellste von uns allen".
JInak by nebyl špatnej článek o pár neslanejch - nemastnejch mistrech světa. Napadá mě BUtton.
Hezkej den.
Anebo článek o nejlepších pilotech, co nikdy nejezdili. Terry Fullerton. 😄
Tak button bol podla mna pohoda, ziadna megastar, ale sikovny chlapec, poprehanal barika v bare, nestratil sa ani vedla hamika v mcl, ktoreho tiez parkrat vyprasil, jeho vyhra v montreale bola super...
Moss je bez diskuse, Gilles tam moc nepatří, protože on by se tím mistrem světa stal, prostě neměl dost času. Osobně mám z toho výběru nejvíc sympatií pro Bergera, když měl auto, měl Sennu, když byl jedničkou, neměl na to auto, ale byl rychlý i chytrý dost na to být mistrem, prostě mu to nevyšlo. Ono, kolik chybělo a v tom výběru mohl být i Mansell, a jaký to byl jezdec. Jinými slovy, někomu štěstí nakonec dopřálo, někomu ne, ale na druhé straně takový Coulthard, Barik nebo Webber, podle mého, nikdy na to být šampionem neměli.
S Buttonem nesouhlasim, to byl spickovy pilot. Realne mel v kariere jen jeden rok auto, krere melo na titul. A tu sanci vyuzil.
Lulu taky vyhral vsechny sve tituly v nejlepsim aute, a kdyz byl v tymu s Buttonem tak byly prakticky vyrovnani.
Lulu taky vyhral vsechny sve tituly v nejlepsim aute, a kdyz byl v tymu s Buttonem tak byly prakticky vyrovnani.
Svatopluk Suchanek
Měl jsem asi velké štěstí - mám podpisy mého tehdejšího oblíbenců - R.Petersona 😄 a ze zde citovaných legend mi poslali podepsané foto i G.Villeneuve a J.Ickx.
Taky ochraňuji podpisy pilotů jako J.Stewart,E.Fittipaldi,J.Hunt,A.Jones,J.Watson,J.Mass,J.Laffite a další - průřez cca 25 let F 1.
Jsem dost překvapen,kolik "google odborníků" a vášnivých diskutérů má tak chabé znalosti z historie diskutovaného tématu.
Taky ochraňuji podpisy pilotů jako J.Stewart,E.Fittipaldi,J.Hunt,A.Jones,J.Watson,J.Mass,J.Laffite a další - průřez cca 25 let F 1.
Jsem dost překvapen,kolik "google odborníků" a vášnivých diskutérů má tak chabé znalosti z historie diskutovaného tématu.
Velkovezír
Misto Couldharda, Bergera nebo Barichella bych dal Massu. Nemel sem ho rad, ale podle me byl lepsi nez ti tri. Nez dostal ranu pruzinou tak byval hodne rychly.
U výměny Massy za Bergera bych měl trochu problém, Massa odjel o 6 sezón a 62! závodů více než Berger a jeho statistiky nejsou lepší.
výhry - Massa 11, Berger 10
bedna - M 41, B 48
výhry - Massa 11, Berger 10
bedna - M 41, B 48
Hmm, asi mas pravdu. Berger se sice titulu nikdy ani nepriblizil, ale sve nejlepsi roky mel v ere Prosta, Senny a Mansella.
Sam v nejakem rozhovoru rikal, ze kdyz mel den tak dokazal byt stejne rychly jako Prost a Senna, ale po celou sezonu na to nemel.
Sam v nejakem rozhovoru rikal, ze kdyz mel den tak dokazal byt stejne rychly jako Prost a Senna, ale po celou sezonu na to nemel.