Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Když se v marketingu seknou: Nejúchylnější jména aut

11 komentářů

holden1
debilni nazvy skodovek?
3_diamanty
napriklad nepacia mena ... opel karl a opel adam .... vobec mi k autam ako takym tieto defakto ludske krstne mena karl a adam nepasuju ( pridu mi este skor odpudzujuce ako pritazlive ) .... ale chapem ze toto je hodne subjektivne

uz napriklad take meno panda je pre mna daleko krajsie a z mojho pohladu aj danemu ( malickemu zlatemu ) auticku fakt sekne :yes:
xxc
ano, cinske zviera je velmi vystizne pre talianske male auto 😄
lordlord
Scala jako továrna na toaleťáky v Itálii, Kamiq v překladu bota...
3_diamanty
obcas sa proste stane ze dane meno auta moze v nejakom cudzom jazyku zniet dokonca az nevhodne ... https😐/www.auto.sk/…delu-je-vulgarny ... ale v tomto pripade sa pre dany trh zvoli ine ( vhodnejsie ) meno ....

u skody obzvlast tie Qcka na konci su ceresnickou na torte ... na toto uz treba fakt asi iny "talent" ....
MariAchi
Ja vim, ze o Audi se tu nesmi psat nic skaredeho, ale co ten jejich super preslap se jmenem E-tron..?
A neni to jen koncept z tricatych let, oni tak nazvali celou radu a porad ji s timto nazvem prodavaji...
To snad stoji za zminku, ne?
ptr078
To tusim spominal clarkson niekde, znamena to vo francuzstine kopka exkrementov, nie?
Dinar
ve španělsky mluvících zemích nešlo pod tímto názvem prodávat, páč pajero znamená honibrk. 😁
Mikesus
Přesně na tohle jsem si taky vzpomněl.
Takže vlastně ve španělsku mají Pajero ( onanista ), a vedle v Portugalsku Kona ( p*ča - takže vlastně renault 😁 ).
Emel
Hele, nepřijde vám to místy trochu pubertální? Třeba ten Edge? Jako že se někdo podívá na nápis Edge a napadne ho oddalování orgasmu?
golfgt
Tak ona taková Škoda iV na tom není s názvem o moc lépe (viz. videa corwow) 😁