Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeKupte si závoďák Audi, který si ze soupeřů udělal dobrý den. V Le Mans neměl konkurenci
18 komentářů
lyon667
0
Kolik máte našetřeno, kluci? 😁
webpaja
0
To bych si nechal líbit! :-! Potřeboval bych, aby si mě oblíbila nějaká nechutně bohatá tetička 😒]
KANKUNEN
0
A nebyla by lepší vnučka tetičky? 😒]
speedfred
0
😒] 😒]
webpaja
0
U tetičky by mi doma prošel aspoň písemný styk se starou tetičkou, s její vnučkou ani myšlenka neprojde 😉
white label
0
Zkus Kylie! 😲 😒]
Dinar
1
Parádní auto, jakkoliv z té doby bych raději bmw s V12 nebo porsche GT1, ale ano, R8 je krásný klasický otevřený závoďák, dokonalé tvary a pořádná strojovna. Ale jak říkám, moct si za ty love vybrat, šel bych víc do minulosti, do něčeho z C1 ještě s kvedlačkou, takový Jag XJR12 nebo klasika Porsche 962C, ta auta jsou pořád k mání, jenže na to je fakt potřeba víc než rozbít prasátko. 😄 😉
Emel
0
Tak já bych asi potřeboval 787b... čtyřrotor, z 91...
webpaja
0
To já bych byl přízemní i s Peugeotem 905 s V10 😉
white label
0
Dyť do toho nedáš ani kočárek..., a teď si představ, jak s tím stojíš před IKEA na vyhrazeném parkovišti pro nakládání zakoupeného zboží... 😁 😉
KANKUNEN
A nebyla by lepší vnučka tetičky? 😒]
Dinar
ale pokud tu autor píše o tom, jak si Audi v Le mans mazalo soupeře na chleba, měl by k tomu pár informací doplnit. Tedy, že R8 lmp nejelo v roce 2000 poprvé, ale jelo už v r. 99, kdy vyhrálo BMW, tedy v tom slavném ročníku s nejnabitější tovární konkurencí, kde bmw jelo, toyota ho honila, mercedes létal a audi dělalo toho čtvrtého vzadu soupeříc s privátními týmy. Pro rok 2000 se jak BMW, tak Toyota i Mercedes z WSC stáhli, protože šli do F1. Takže v roce 2000 Audi slavně zvítězilo, když si mazalo na chleba soukromníky typu Cou-rage nebo Panoz.
BMW V12 LMR, model 1:18 mám doma a asi to aj celkom šlo keď som ho hral na xboxe. 😄
To vieš Standa je asi moc mladý, alebo chvalenie koncernu musí byť za každú cenu?u
To vieš Standa je asi moc mladý, alebo chvalenie koncernu musí byť za každú cenu?u
Navíc Audi v závodě 1999 zkoušelo jak otevřenou placku R8R (ta byla úspěšná, mám dojem že po vzletech Webbera ve warm-upu a Dumbrecka v závodě a po haváriích Brundleho, Boutsena a Lehta dojela třetí), tak uzavřené R8C (ta uspěla až po překopání na Bentley E😜 Speed 8 o pár let později). R8R navíc vizuálně odkazovala na designový jazyk prvního TT a A6 (C5).
Špičkový ročník, obrovské rychlosti TS020 dokázal vzdorovat jen Bernd Schneider s CLR, který, než ho stáhli, musel jet hodně na limitu aby s nimi držel krok. Toyoty zničily defekty, havárie a z dnešního pohledu paradoxně spotřeba paliva, na druhou stranu, když ráno odstupoval Lehto s V12 LMR, tak měl taky 4 kola náskoku, jestli si dobře vzpomínám.
Špičkový ročník, obrovské rychlosti TS020 dokázal vzdorovat jen Bernd Schneider s CLR, který, než ho stáhli, musel jet hodně na limitu aby s nimi držel krok. Toyoty zničily defekty, havárie a z dnešního pohledu paradoxně spotřeba paliva, na druhou stranu, když ráno odstupoval Lehto s V12 LMR, tak měl taky 4 kola náskoku, jestli si dobře vzpomínám.