Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi SQ7 prošlo úpravou. Má opulentnější tvary a ještě větší porci síly

15 komentářů

Pavel_Kr
Mne zase při čtení Vašeho komentáře nenapadá nic jiného než slovo: Omezenec
Orm
... a komplexy, nic jiného mě o majiteli takového monstra nenapadá.
kesumb
Ta karbonová hlavice řadící páky se mi vyložené líbí :yes:

Jenom ten exteriér už je moc..
KIaudius
Zaujímavý nápad, ale ja si vymyslím vlastný spôsob, utop sa sám. :-!
KIaudius
...proste čierno-čierny hnus. Sorry, nenašiel som na tom jediný prvok alebo tvar, ktorý by vo mne vzbudzoval niečo iné ako odpor. Ohyzdnou tlamou vpredu začnúc, hnusným zoseknutým volantom končiac. Neskutočne depresívny zjav.
spitfirecz
Zrovna SQ7 má ten zvuk moc pěknej a skutečnej = je to zvuk motoru zesílený v rezonanční komoře s membránou.
Beefcake
Generator zvuku ma tiez ? 😒]
Blue Sun
Když je slabý základ, sebelepší úprava z toho nic nevykřeše. A Q7 je prostě designově slabá.
traveldrive
Názorný príklad, ako sa zo zlého dá urobiť ešte horšie.
Anonym
a má minutu, aby se podíval na stránky ABT, je ta pro Kolmana neznámá cena najednou na světě.
5.680,-€
K tomu montáž 181,-€
a zanesení do TP 90,-€
Myslím, že to není vzhledem k ceně auta zas tolik.
Jak se to zpívá? "Blbec je blbec a blbcem zůstane...."
Kvalitar
Za mna jednoznacne palec nahor. Kedysi po premiere Q7 som hlavne nazivo bol z krabicoidneho dizajnu velmi sklamany. Auto len nafuknute bez akehokolvek cara, skrytej dynamiky. Audi sa velmi spravne rozhodlo vymenit sefdizajnera a po prichode Markusa Lichteho a potom co mu postupne rozviazali ruky ide uroven exterieroveho dizajnu vyrazne nahor. Co vobec nie je pripad BMW, to preslapuje a stagnuje uz asi 5 rokov. Myslim, ze o buducnost Audi a jeho dizajn nemusiem mat obavy.
Hovnohlav
Tak se jdi utopit 😉
Dinar
Je to pořád stejné auto, to, že tentokrát je ta krabice od bot v černé, designu nijak nepomohlo. Q7 a akt. generace A8 jsou designově nejslabší auta ve svých třídách. Ostatní modely audi jsou na tom o něco líp, ale velká sláva to není.
Freddka
V pohode auto.
Ale kdyBYCH na to mel, odjizdim v SQ8 :-!
MrBeranek
Podle sebe soudím tebe? Znám jednoho majitele - vozí za SQ7 na paleťáku auta z Německa. Pro něj je to prostě pracant s velkým točivým momentem (taky to má nachipované), takže utáhne spoustu nákladu a současně s tím může jezdit o víkendu s rodinou. Prostě normální auto.