Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Unikátní Maserati Quattroporte je pořád na prodej. Krásný dieselový kombík nikdo nechce

12 komentářů

KIaudius
Jasne, pobijeme sa oň. To pravostranné riadenie je super...
wakantanka
To kde má volant je jedna vec, ale prečo si kupovať veľké Mase s dieslom? Ak už ísť do niečoho podobného tak s motorom od Ferarri.
Petr Turecek
Diky tem zadnim svetlum mi to zezadu pripomina Mondeo. A to je za ty prachy asi celkem skoda.
Mig_35
První co mě napadlo bylo: Mondeo. Prostě kombajn, žádný shooting brake.
netcar.xx
protoze Maserati v kombajnu a navic s dieselem musi bejt sen kazdyho petrolheada.
Mig_35
je zajímavé, že se nikdy nevyráběly kombi-verze o S-klasse a podobných... A8 v kombajnu jednou v plánu byla a nakonec se to nerealizovalo... taky byla mimochodem v plánu RWD verze A8 (a taky na ní nedošlo). Aspoň že přestali dělat A8 FWD😊
netcar.xx
Byla spousta predelavek jak od renomovanych firem ( dost i od tech co delaji pohrebni auta, protoze s tim meli zkusenosti ), tak z ruznych malych dilen z Mecedesu, BMW, Jaguaru, RR a ja nevim ceho jeste, ale v takovem mnozstvi aby se vyroba automobilce vyplatila by se nikdy neprodaly. Ona ma sice kazda v programu neco, co se dotuje z tech uspesnejsich modelu, ale zrovna kombi v tehle velikosti a tride by byl absolutni propadak. Navic by to ten sedan deklasovalo. Proto treba i Mercedes s W123 T prisel az spoustu let po ,Opelu a dalsich. Spousta tech predelavek z opravdu vseho co si lze predstavit jde dohledat treba na Pinterestu. Atraktivnejsich a zdarilejsich nez je tohle Maserati.
Anonym
Avantisimo bylo blízko sérii
Ozzman
Já v Italii viděl tohle jako pohřebák... takže proč ne 😊
ptr078
Pri londone som videl minule posledne mondeo prerobene na 6dverovu limcu, tak si na teba spomenul
3_diamanty
keby to malo volant na tej "spravnej" strane tak by to bolo aj predajne... ale takto? nehovoriac o tom ze kto je cielovka maserati nepozera ani po dizloch ani po kombikoch...

uz len jedine dat tento kusok rovno kdesi od muzea kym nezhnije ..
dyna15
No dizel a pravostranne riadenie....hm,to ani zadarmo. To fakt iba do muzea.