Elektromotorky
Zpět na článek
Elektrický Harley-Davidson LiveWire zlomil důležitý rekord. Kolik najel za 24 hodin?
9 komentářů
Audi
6
Nech do toho daju svoju velku V2 bublajucu a hned to bude mat tie spravne predaje,kedze dizajnovo je to podla mna pekny stroj,len tomu chyba to spravne "srdce" co kazdy pravy HD ma mat.
Přejít do diskuze
Jerry.Gunman
S obrovským náskokem se stal tím nejméně atraktivním a nejhůře prodávaným Harleyem všech dob 😉 😉 😉
Schválně, už tahle elektricky angažovaná příšernost překonala v prodejích "legendární" skůtr Topper? 😄
Schválně, už tahle elektricky angažovaná příšernost překonala v prodejích "legendární" skůtr Topper? 😄
spaleny6
Proti HD nic nemám, sám jsem jeden vlastnil. Když ale tuhle jel Live Wire kolem, vyprsknul jsem až smíchy. To bzučení a pískání patrně od motoru je děsné, to se fanouškům značky líbit nebude.
kari.laz
Ale nic to nemění na tom, že to je totální propadák a snaží se to zviditelnit, jak to jen jde. Pokud by podobný styl motorek byl můj šálek kávy (jspu krásné a na kochající projižďky naprosto dokonalé) a měl si tedy H-D koupit, asi bych díky této degradaci značky koukl ke konkurenci, jako například Indian. Jakákoli elektrická motorka je totální ohavnost, natož pak elektrické H-D. :no:
Jerry.Gunman
Marketéři HD se (jak říkával náš puškař) "jebli iba o milimetre, ale bolo jich kurewsky veľa"
H-D (většinou velkou, těžkou, cestovní mašinu) si člověk koupí většinou proto, aby na ní cestoval na větší štreky. Což se "poněkud" pere s mimoměstským deklarovaným dojezdem 95 mil / 152 km 😁
"Prvním pokusem o zlomení negativních předsudků stran dojezdu elektrického motocyklu" - to je věta jak z učebnice demagogie. Mizernej dojezd není předsudek, ale fakt. Stejně tak jako absence zvukové kulisy, toho bublání, dunění a hřmění, které k H-D prostě patří a které dělá Haryka Harykem 😁
H-D (většinou velkou, těžkou, cestovní mašinu) si člověk koupí většinou proto, aby na ní cestoval na větší štreky. Což se "poněkud" pere s mimoměstským deklarovaným dojezdem 95 mil / 152 km 😁
"Prvním pokusem o zlomení negativních předsudků stran dojezdu elektrického motocyklu" - to je věta jak z učebnice demagogie. Mizernej dojezd není předsudek, ale fakt. Stejně tak jako absence zvukové kulisy, toho bublání, dunění a hřmění, které k H-D prostě patří a které dělá Haryka Harykem 😁
Arese
...je naprostý nonsens a je opravdu smutné, že tuto elementární pravdu nepochopil zrovna jejich výroce! 😁 😁 😁
P.S. Je opravdu zajímavé, že ať už se jedná o dvoustopé nebo jednostopé vozidlo, elektropohon se většinou postará o jeho mizivé prodeje! 😄
P.S. Je opravdu zajímavé, že ať už se jedná o dvoustopé nebo jednostopé vozidlo, elektropohon se většinou postará o jeho mizivé prodeje! 😄
spaleny6
Musím říct, že vzhledově to vypadá živě moc pěkně.
Otrava: Zrychlení mám nepatrně lepší a to jezdím na 360kg motorce. Live Wire určitě není pomalý, ale zase nic co by extrémně vybočovalo.
Otrava: Zrychlení mám nepatrně lepší a to jezdím na 360kg motorce. Live Wire určitě není pomalý, ale zase nic co by extrémně vybočovalo.
Otrava
Ohavnost ne. Každopádně věřím, že lidem bydlícím poblíž oblíbených serpentin se uleví, až tam nebudou celý den trávit motorkáři na klasických motorkách s hlučným laďákem, držící celou dobu otáčky v horní třetině...
I když to velké a nenápadné zrychlení by asi dost lidí poslalo (v lepším případě) rovnou do nemocnice.
I když to velké a nenápadné zrychlení by asi dost lidí poslalo (v lepším případě) rovnou do nemocnice.