Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Šimpanz
jakmile musí designer obhajovat svoje dílo, tak je něco špatně, dobrý design se obhájí sám.
Arese
...na zadních bočních oknech je to hodně povedené dílko, i když ještě o něco větší vzhledová návaznost na ikonického předchůdce by mu podle mého názoru určitě neuškodila... 😄
Uživatel_5412496
Za mě krok správným směrem,neokoukaný,nekopírující automobil, který je nejenom pro krásu ale i pro funkčnost.Moc povedený.Mám freelander a nemám co vytknout.Land rover a range rover byl vždy jiný než ostatní a to je na něm to krásné.Buď ho milujete nebo zvolte jinou značku.
ericn
To je to oč tu běží- z čistě pracovního stroje se stalo další SUV za nesmyslný peníze (ne že by ten původní byl nějak levný), ale tak nějak mi uniká důvod si tohle nové auto koupit na práci. Na starý Def se dalo namontovat mraky nástaveb - pluh, plošina, požární atd. Byl jako pickup, dodávka, passanger, chassis ve 3 různých délkách, prostě multifunkční auto... a kde je teď? ;-\
Marodefender
Mám štěstí, že vlastním 3 Defendery,90,110 i 130. R.v2000-2001. Za mně nový defender je auto tak akorát auto pro metrosexuály a buzíky. S autem do opravdového terénu to nemá nic společného! To je tak akorát pro lidi,pro které je největší terén parkoviště u sjezdovky.
S dizajnom je tak - Někdo má rád holky, jiný zase vdolky 😉
Defender :yes: :yes: :yes: