Ženeva 2020
Přihlásit pro přidání komentáře
Dixik2
2
https😐/www.netcarshow.com/…wallpaper_08.htm
JirkaV8
6
Kdo si koupí Hnůjdaje, na dosmrti kun.da je. Děkuju 😁
Arese
5
Myslím, že po vyhození šíleného Vóši už takto militantní přístup k této značce opravdu není třeba... ;-\
bystron
4
Hjunďák je ale jako takhle k šípku :no: Nechce už to ani Vošickej a raději kutí traktory, asi vi proč. 😁
rohYpnol
0
Nebyla to ostuda Vošického. Ale ostuda těch, co byli dlouhodobě spokojeni s jeho prací :-!
Wolfalack
2
A ty si toho Hyundaie nemusíš ani kupovat.
lamal
Ten stary vyzera o dost lepsie 😁
Za mě předchozí generace po FL byla asi tím nejlepším... No, moc se jich neprodalo, soused z boleslavi nějak nakopal i20 do zadnice...
sudil som podla tej galerie, stara je krajsia, no predaje nepoznam... neda sa moc cakat, ze sa bude nieco predavat viac ako Skoda v beznych kategoriach na CZ/SK ... octavia, fabia atd..
3_diamanty
v tejto tmavsej farbe posobi kusok "nenapadne" ale v nejakej bielej alebo cervenej to bude vizualne asi hodne "napadne" male auto zvlast v kontraste s tymi tmavymi castami na kasni...
palix
Dnes je cena od cca 9 400€. Bude stáť toľko aj nový Hyundai i20, alebo si vezme vzor od konkurencie a bude začínať na minimálne 13 000€. Nové systémy, technológie... To nie je zdarma.
Ináč škice vyzerali krajšie. Realita je vždy o niečo horšia, ako návrhy. V modrej vyzerá nenápadne.
Ináč škice vyzerali krajšie. Realita je vždy o niečo horšia, ako návrhy. V modrej vyzerá nenápadne.
suhlas.. ta modra kusok "skryva" krivky ... ale v bielej to bude "sik" :yes:
skoda len tych motorizacii.. asi by som si dnes tu uz nevybral...
skoda len tych motorizacii.. asi by som si dnes tu uz nevybral...
tak za 9400 to urcite nebude, ked nova i10 je s jedna dvojkou za 10000, ale to zdrazenie by malo byt v medziach resp. akcne vybavy cool a podobne, Hyundai sa ako jeden z mala nazi predavat auta pre ludi za ceny pre ludi.
Mna skor trapia motory - jedna dvojka so zrychlenim cez 13 sekund urcite nie a ostava len trojvalec - som zvedavy, ci mi ten mildhybrid nedopomoze zaretusovat jeho slabiny ako turbodieru, reakciu na plyn a spotrebu...
Mna skor trapia motory - jedna dvojka so zrychlenim cez 13 sekund urcite nie a ostava len trojvalec - som zvedavy, ci mi ten mildhybrid nedopomoze zaretusovat jeho slabiny ako turbodieru, reakciu na plyn a spotrebu...
Momentálne sú ceny Hyundai veľmi dobre nastavené. Všetky "nové generácie" nižžšej strednej triedy - konkurentov i30 / Ceed sa dostali na hranicu 20 000€ (cena od). Momentálne jedno z najlepších áut v tomto segmente za normálne peniaze je práve i30 / Ceed. O chvíľu príde nová generácia, som zvedavý, či ostane na daných cenách, alebo tiež zdražie. Bežného zákazníka veľmi nezaujímajú technológie, pokiaľ je auto drahšie o 4000€.
V triede malých áut zákazník skúr rieši spotrebu a cenu, ako reakciu na plyn. 1,0 T by mohol byť OK. Pre ľudí, ktorí jazdia viacmenej mesto a okolie bude aj 1,2 v pohode - ak mali predtým napr Fabiu 1,2 HTP...
V triede malých áut zákazník skúr rieši spotrebu a cenu, ako reakciu na plyn. 1,0 T by mohol byť OK. Pre ľudí, ktorí jazdia viacmenej mesto a okolie bude aj 1,2 v pohode - ak mali predtým napr Fabiu 1,2 HTP...
i20 ma mozno najlepsi vnutorny priestor v segmente B a 350 l kufor - to auto je velmi zaujimavy kandidat aj ako hlavne auto, nielen okolo komina, a tam som zvedavy ako to bude s motorom.
P.S.
Siel som na swifte 1.0 mildhybride a tam to bolo motoricky super - jedna motor vladal a jednak bud to bol spickovy trojvalec sam o sebe v lahkom aute, alebo ten mildhybrid s vraj docasnymi 50 kW velmi pomohol v nízkych otackach a reakcii na plyn/ovladatelnosti auta. H/K trojvalec je popisovany ako jeden z najhorsich, som zvedavy, co s tym spravi ten mild hybrid😁
P.S.
Siel som na swifte 1.0 mildhybride a tam to bolo motoricky super - jedna motor vladal a jednak bud to bol spickovy trojvalec sam o sebe v lahkom aute, alebo ten mildhybrid s vraj docasnymi 50 kW velmi pomohol v nízkych otackach a reakcii na plyn/ovladatelnosti auta. H/K trojvalec je popisovany ako jeden z najhorsich, som zvedavy, co s tym spravi ten mild hybrid😁
Kedysi kolegovia kupovali autá. Jedným z najlepších kandidátov bol vtedy (cca pred 3 rokmi) Suzuki Baleno. To auto malo obrovský vnútorný priestor, priaznivú cenu, zázračne nízku spotrebu... Pre mňa malo pár mínusov - bolo dosť škaredé a pôsobilo lacno. Jeden kolega ho kúpil, druhý si nakoniec vybral i20.
Suzuki Swift je super auto, nedávno ho kúpil iný kolega - malé, na pohľad široké autíčko, ktoré vraj aj dobre jazdí. Kolega ho často berie žene 😊.
Na aute s 3-vylcom od H/K som nešiel, ale taká 1,4 TGDI v Hyundei i30 ide veľmi pekne. Spotrebou to asi nebude TSI, ale momentálne majú Hyundaie veľmi dobré ceny.
Suzuki Swift je super auto, nedávno ho kúpil iný kolega - malé, na pohľad široké autíčko, ktoré vraj aj dobre jazdí. Kolega ho často berie žene 😊.
Na aute s 3-vylcom od H/K som nešiel, ale taká 1,4 TGDI v Hyundei i30 ide veľmi pekne. Spotrebou to asi nebude TSI, ale momentálne majú Hyundaie veľmi dobré ceny.
Co je špatného na 13s. Kdy to kdo měří u této kategorie aut? Ta 1.25 se vyrábí už roky a pro mne je zcela odpovidajici tomuto vozu. Za 10let bude stále šlapat.
Arese
... ale i tak to celkově vypadá docela zajímavě. Za design předku dávám velikou jedničku, zadku dvojku, ale z boku je to jen trojka a ještě s odřenýma ušima. Bohužel vůbec nezvládli boční zadní partie, které proporčně nesedí ke zbytku auta. Ale za mechanickou P brzdu veliká pochvala! 😄 :yes:
P.S. Jsem opravdu moc zvědavý na sportovní verzi N! 😄
P.S. Jsem opravdu moc zvědavý na sportovní verzi N! 😄
Mechanická parkovacia brzda je síce super, ale elektrická je silne návyková. Človek to najprv nechce, ale keď je to jeden z mála kompromisov k ináč veľmi dobrému autu, tak to prekúsne. Jediný rozdiel medzi klasickou a elektrickou park. brzdou je, že sa človek nemôže pekne šmýkať na snehu. Koľko ľudí to ale robí? Navyše snehu je stále menej.
Okrem iného sa v elektrickej ručnej nezachytáva prach ako v manžete klasickej ručnej (záleží od tvaru manžety).
Okrem iného sa v elektrickej ručnej nezachytáva prach ako v manžete klasickej ručnej (záleží od tvaru manžety).
Obávám se, že elektronická ruční brzda v téhle cenové kategorii bude opět jen oyeb v podobě laciného řešení, které prostě nemá životnost (tj. využívá běžné brzdy).
Povedal by som, že ak už tam tá elektronická ručná brzda je, je potrebné ju používať, aby časom nejako nezatuhla... a samozrejme aby sme neoslepovali za zníženej viditeľnosti vodičov stojacích za nami na semafóroch.
rohYpnol
Dnes vypadá překvapivě stejně hnusně jako včera 😄
Ne, prostě styl Hundaie je "nemít styl". Je to jako vzít si dřeváky, roztrhané džíny, sako od bandiho a na hlavu ušanku. Na krk rolničku, tričko hello kitty a do ruky kadidlo...
Ale snad si zvyknu. Stávající i30 na tom byla obdobně. Časem jsem si tak nějak "zvykl"...
Ne, prostě styl Hundaie je "nemít styl". Je to jako vzít si dřeváky, roztrhané džíny, sako od bandiho a na hlavu ušanku. Na krk rolničku, tričko hello kitty a do ruky kadidlo...
Ale snad si zvyknu. Stávající i30 na tom byla obdobně. Časem jsem si tak nějak "zvykl"...
V poslednom čase, odkedy vyrába Hyundai a Kia "sesterské" modely som si všimol, že sa mi viac páči Kia. Vezmime si napr Hyundai i30 - vôbec to nie je škaredé auto, navyše celkom praktické... ale pár mesiacov po ňom prišla na trh Kia Ceed, ktorá je pre mňa krajšia a hlavne má o málo krajší interiér. Kia ma mňa pôsobí vždy ako podarený facelift Hyundai 😊. Je to takto už v 3. generácii.
K štýlu Hyundai - na trhu sú aj horšie auta. Veľa zákazníkov skôr zaujíma cena, úžitková hodnota...
Kedysi som sa rozhodoval medzi Hyundai i30 (1,4 TGDI) a Mazdou 3 (2,0 - G120) - po praktickej strane boli všetky "esá" na strane Hyundai - cena, priestor, praktickosť, vyššia výbava za nižšiu cenu (oproti Mazde), svižnejší motor... ale Mazda bola láskou na prvý pohľad (dizajn) a keď sme sa spolu previezli, bolo rozhodnuté - Mazda 😊. Že má niečo (=Hyundai) silnejší motor, neznamená, že to bude aj lepšie jazdiť ako iné auto (=Mazda). Človek sa nemôže vždy rozhodovať len racionálne 😊. A od tej doby si užívam každý kilometer 😊.
Samozrejme s i30 by som bol isto spokojný, ale vždy pri pohľade na Mazdu by som rozhodnutie ľutoval. Naproti tomu vždy keď vidím Mazdu 3 aj cudziu som rád, že som ju kúpil. Pritom taká Mazda je úplne normálne auto 😉.
K štýlu Hyundai - na trhu sú aj horšie auta. Veľa zákazníkov skôr zaujíma cena, úžitková hodnota...
Kedysi som sa rozhodoval medzi Hyundai i30 (1,4 TGDI) a Mazdou 3 (2,0 - G120) - po praktickej strane boli všetky "esá" na strane Hyundai - cena, priestor, praktickosť, vyššia výbava za nižšiu cenu (oproti Mazde), svižnejší motor... ale Mazda bola láskou na prvý pohľad (dizajn) a keď sme sa spolu previezli, bolo rozhodnuté - Mazda 😊. Že má niečo (=Hyundai) silnejší motor, neznamená, že to bude aj lepšie jazdiť ako iné auto (=Mazda). Človek sa nemôže vždy rozhodovať len racionálne 😊. A od tej doby si užívam každý kilometer 😊.
Samozrejme s i30 by som bol isto spokojný, ale vždy pri pohľade na Mazdu by som rozhodnutie ľutoval. Naproti tomu vždy keď vidím Mazdu 3 aj cudziu som rád, že som ju kúpil. Pritom taká Mazda je úplne normálne auto 😉.
Jezdec667
A I30 bude mít motory 1.5 mpi 81 kw, 1.5 tgdi 110 kw a 1.0 tgdi 88 kw. Dorazí v červnu.