Elektromotorky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSlavný herec promluvil o cestování s elektrickou motorkou. Občas to prý bylo trapné
9 komentářů
Orm
1
Je asi najivní předpokládat, že zdrojem elektřiny pro dobíjení EV byly "ekologické" zdroje. Je to další ukázka elektronesmyslu.
Arese
..asi.těžko něco trapnějšího, než si koupit elektrický Harley! 😒 :no: :no: :no: A ubohé prodeje tohoto elektrického bezzvukového monstra tomu prý plně odpovídají! 😄 :yes:
Klasický Harley je stroj k přeměně paliva na hluk s minimálními ztrátami ve formě výkonu.
Nejčastěji slouží ke kompenzaci málo vyvinutého přirození.
Nejčastěji slouží ke kompenzaci málo vyvinutého přirození.
spaleny6
Ten elektrický Harley má tak malý dojezd, že cestování na něm musí být čiré utrpení. Já mám dojezd se šestiválcem 400-450km, což už je docela fajn. Dříve jsem míval 200km a to bylo poměrně nepraktické. Narozdíl od motorky na baterky jsem to ale měl za dvě minuty dotankované. Nedivím se že o Live Wire není zájem.
pgg
O prvni mobil za 80 tycek a velikosti kufru taky nebyl zajem.Dockej času jako husa klasu.... zrychleni za 3s je prvni lakadlo
Zrychlení za 3 s u motorky za kolik? 800? tis není zas tak nic mimořádného. Já osobně mám třeba zrychlení 3.2 a to je velká, těžká, cestovní motorka.