Ženeva 2020
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Kia Sorento se představí v Ženevě. Její tvary odhalují oficiální nákresy
7 komentářů
PotvoraQ
Tak mám pocit, že u Sorenta jsou pohledné jen ty liché generace... první (BL) bylo okopírované MLko, ale mělo to fajn proporce a něco do sebe. Dvojka (XM) byla taková... no, zvláštní, vizuelně mi neseděla a až facelift trochu spravil ten dojem. Třetí (UM) bylo nejkrásnější Sorento široko daleko, takový přizvednutý a přifouknutý Ceed. Ale z téhle nové generace jsem upřímně zklamaný... předek bych v rámci unifikace se Seltosem a dalšími vozy ještě překousnul, ale nerozumím vůbec tomu zadku, těm svítilnám. Proč??
cakam ze 2,2 dizel u nas v eu ostane aj v novej generacii ... tu necakam velke zmeny.. mal idealny vykon aj objem... uz len ho "prisposobit" najnovsim normam.... a urcite potesi aj hybrid... ten by tu uz v novej generacii nemal chybat ak chce sorento zaujat uz ( konecne ) aj mimo severnej ameriky...
kia to ma aj tento rok zda sa opat skvele naslapnute... a keby este dotiahli do eu aj novu kiu seltos ajajaj ... ale chapem... :yes: