Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
wakantanka
No keď sa tak pozerám na ten výtvor pre Indiu, nemôžem sa zbaviť pálčivej otázky, prečo EU Kamiq nevyzerá zvonku takto? Aj keď na promo fotkách vyzeral celkom fajn, tak teraz odkedy ich vídam jazdiť naživo, pripadá mi akýsi úzky a dlhý. Proste Scala má proporcie vyváženejšie a celkovo na mňa pôsobí lepším dojmom.
Tak tohle je typický koncept od Škodovky... sice poměrně blízký sériové podobě, ale... velká kola vytažená ven, zapuštěné kliky, pár dalších detailů... po očesání z toho bude zase Kamiq.
Detaily aj tebou spomenuté neriešim. Mne išlo skôr o celkové proporcie. Proste Kamiq preberá rolu jazvečíka.
Počkej až to vyjede na silnici, podle mě na tom bude evropský Kamiq ve finále lépe.
Scala má většinu rozměru shodných (šířka, rozchod, víceméně i rozvor)... je delší a nižší.
PS: rozvor 2951 v tabulce je očividně blbost... ale jsme zvyklí
Scala má většinu rozměru shodných (šířka, rozchod, víceméně i rozvor)... je delší a nižší.
PS: rozvor 2951 v tabulce je očividně blbost... ale jsme zvyklí
Ale však áno, to už tu nie raz bolo, že koncept parádny a do série sa dostalo len pár detailov. Inak Scala, sused ju pred pár mesiacmi nafasoval takže ju vidím denne a proporčne fajn. Teraz sa začali objavovať Kamiqy a pripadajú mi akési dlhé a úzke proti nej.
Řečí čísel je Scala stejně široká a delší 😉
A to je ten paradox a optická "ilúzia" ? 😄
Těžko říct. Já moc nemusím světla u Kamiqu, nějak nevím, jak se na to auto koukat a ruší mě to... jestli víš co myslím. V tom je Scala za mě lepší... i když taky ne ideální. Asi se mi pořád nejvíc líbí Sup, o chlup víc před fl... a pak Octa 4.
Sup LB pred FL je iná pesnička, ten môžem aj ja. Octu 4 som naživo nevidel, tak zatiaľ nehodnotím, ale na fotkách vyzerá byť fajn zase viac LB ako kombi. Neviem čím to je, či tým že je Kamiq vyšši, ale na mňa pôsobí nejak úzko a dlho aj napriek rozmerovej zhode so Scalou. Mne tie svetlá na ňom nejak nevadia, ale ako celok na mňa Scala pôsobí o level lepšie.
PowerHouse
30. ledna jsem seděl v nové Oktávii a je o třídu menší než ta starší.
Prostě tu palubovku dali níže, narvali ji do kolen a není tam místo. Zlatá prostorná předcházející Oktávka.
Myslím si, že hlavní designér by měl měřit alespoň 182 cm jako já.
Prostě tu palubovku dali níže, narvali ji do kolen a není tam místo. Zlatá prostorná předcházející Oktávka.
Myslím si, že hlavní designér by měl měřit alespoň 182 cm jako já.
Mám 190 cm a v nové Octavii jsem seděl také. Plus mínus milimetr je stejně velká jako předchozí jak do délky, tak do šířky i výšky. Naopak má víc místa do šířky pro řidiče a spolujezdce pro nohy, protože má daleko užší středový panel, resp. v oblasti kolen jej v podstatě vůbec nemá.
Anonym
To snad všichni budou vyrábět vysoký krabice ???? Horší jízdní vlastnosti, vyšší spotřeba. Modní záležitost koho? Místo toho, aby se vyráběla krásná aerodynamická auta s velmi malou spotřebou, tak se vyrábí vysoký krabice pro hlupáky, kteří si myslí, že jsou bezpečnější. A mimochodem, české auto dávno neexistuje, Škodovku vlastní jen a jen Němci !!!!!!! A těm já vydělat fakt nedám. Pořád se německá škodovka prezentuje jako česká, ale to jsou jen lži !!! Jsme jen levná pracovní síla Němců.A to se mě fakt nelíbí. A čecháčkové kupují škodovčičky a myslí si jak podpoří českou automobilku. Velké PRD !!!!! Takhle jsem si nepředstavoval českou ekonomiku.
Anonym
Neznám žádnou Českou automobilku,takže žádné.