Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAudi RS 5 v modernizovaném balení. Vypadá ostřeji a sází na dotykové ovládání
33 komentářů
A7
Motor pecka, naštěstí pořád 2,9TFSI, akorát ještě bez OPF žere o 0,5-1 l /100km méně.
Designově se mi celkově starší líbí víc.
Dotykový displej nechci, upatlá se a trefit správnou ikonu za jízdy je hodno kaskadéra.
Virtual kokpit je designově krok mimo, u starší byl uprodtřed otáčkoměr, tady ta nesmyslná křivka, fuj.
Designově se mi celkově starší líbí víc.
Dotykový displej nechci, upatlá se a trefit správnou ikonu za jízdy je hodno kaskadéra.
Virtual kokpit je designově krok mimo, u starší byl uprodtřed otáčkoměr, tady ta nesmyslná křivka, fuj.
Jsme poslední generace, co prožila tu svobodu a radost!
Užívejme, dokud to jde.
😄
Vy to moc dramatizujete chlapci důchodci = zatim je furt jen líp http😐/www.autoforum.cz/…k-si-lide-mysli/
Dnešní motorizace RS6/C8 má více společného s motorizací Urusu, než měla RS6/C6 s Gallardem..
Já bych prostě JEDNOZNAČNĚ současnej model = rychlejší ovladatelnější s bonusem nižší spotřeby
Teoreticky rozhodně V10 = ale když už tak v Lexu LFA = to je asi jediná vykopávka co bych fakt bral
Takhle absolutně je to srovnání stejně k ničemu, když nová C8 dnes stojí násobně víc, než za kolik koupíš teď o 2 g. starší C6.
Bylo by docela smutné, kdyby o 2g. starší auto bylo celkově lepší, než to současné.
RS6/C6 byla sleeper, což se o té dnešní nedá říct ani omylem.
Já bych citoval spíš to ostatní včetně nadpisu: NENÍ ZAS TAKOVÁ PECKA JAK SI LIDÉ MYSLÍ
Já jsem RS6/C6 jel, takže docela dobře vím, co od ní čekat.
Postě nemusím si jen něco myslet (jako např. ty), protože o tom něco konkrétně vím.
A myslet si, že o dvě g. novější auto nebude celkově lepší, může jen automobilový analfabet.
Pokud tě tedy závěr videa překvapil, hledej chybu především u sebe. 😉
Kdybych na to hypoteticky měl, stejně bych raději V10. Vteřiny nejsou všechno, byť je určitě 2,9 výborný.
To opravdu podstatné, v čem bude RS6/C8 lepší, nebude o vteřinách, ale hlavně o samotné jízdě.
U Audi je to vidět třeba na nové A8 (u VW hlavně u Touaregu)... a BMW má na to svoje megaledviny.
Celkově = není o čem. Správně je nadpis článku Audi V10 NEBYLA ZAS TAKOVÁ PECKA
Navíc je to asi NEJalePORUCHOVĚJŠÍ auto na světě https😐/www.novinky.cz/…ipojisteni-18112
Ale to jak si k jeho omylu s 2,9 tolerantní je hezký = nic proti vztahu 2 mužů = i když já preferuju 2 holky = a mě mezi ně = prostě (např. ty) si můžeš myslet co chceš 😄
Já STEJNĚ jako ty ty dvě auta neporovnával = ale souhlasim s tebou i článkem 😉
Že nový by MĚLO bejt lepší a že Audi V10 NEBYLO ZAS TAKOVÁ PECKA JAK SI LIDÉ MYSLÍ
Radši lepší V8 než horší V10 http😐/www.autoforum.cz/…-ohlusilo-dilnu/ :yes: 😄
Přesto by sis mohl konečně uvědomit, že pro prezentaci tvých sexuálních traumat tohle opravdu není ten správný web. Prostě pláčeš na špatném hrobě... 😲 8-s 😉
Ale to že si váš vztah nepopřel = je statečný :yes: :-!
I když to jak Karlovi řikáš analfabet = byť neni žádnej génius = to moc pěkný neni ;-\
Takže přes váš pěknej vztah = viz diskuze níže = názory na auto máme bližší MY DVA 😲 😁
A i když bys to bez mučení asi nepřiznal = stejně jako já bys radši to LFA než Audi V10 nebo? 😄
Takže můj názor se do značné shodoval s názorem v odkazu, nikoli s tvým, který si z odkazu pouze jednoduše přebral.
A máš pravdu dneska to když nebude provoz třeba při prvním ranním letním slunci = bude tak za hoďku a pár minut 😉
Praze KRUTĚ chybí oba městský okruhy + části co fungujou sou evidentně poddimenzovaný = a to teď přijde KATASTROFA kdy nás čeká kompletní rekonstrukce nejnovějšího pražskýho velkýho mostu posledního komunistickýho = vůbec nejzatíženějšího mostu Barrandovskýho. Tam je denní průměr až 150.000 aut = to když se zašpuntuje..
TO bude teprve asi prča 😁
Ale vim jaký motto mám tady na ACZ:
"ZA STARÝ DOBRÝ ČASY JE ZODPOVĚDNÁ HLAVNĚ ŠPATNÁ PAMĚŤ" :-!