Musím se ti omluvit. Promiň. Jsi deb.l . Skoro to vypadá jako by jsi ml radost, že tak charismatická značka má potíže. Přitom jejich auta jsou nádherné a velmi dobře jezdící. Ale na to dnešní gameboyové moc nejsou. A to je ta příčina proč se jim nedaří.
Ta otázka sem úplně nepatří a je hloupá. Nic méně ti odpovím . Před rokem jsem vybíral auto a mezi finalisty bylo Ghibli, Xf a BMW 5 . Srdce volilo Itálii rozum Německo .Zvolil jsem GB Xf. Kolik Lancii jsi si koupil ty ?
Mase má velikou nevýhodu v hustotě servisní sítě . Jakákoliv porucha by znamenala pro mne cestu do Prahy ,nebo Vídně. Nyní už i Ba. Což by nebylo až tak z ruky 😉
Ne nic. Napsal jsem ti důvod proč nic. Ovšem moje první reakce patřila k jízlivému textu co napsal xxc. O koupi nebyla řeč. Ptám se po druhé kolik jsi ty zachránil Lancii ?
Ja som svojho času vážne zvažoval lanciu thesis sa myslím volala, lebo bola lacná a sa mi páčila 😄 ale tiež som nekúpil, ani z bazáru. Inak nechápem na mňa reakciu, fca bola kritizovaná, že má najväčšie skladové zásoby a ako jediná predáva suv, ktoré sa veľmi nepredáva 😄
Mase a podobným značkám hodne fandím, ale pri FCA s tými sľubmi a novými modelmi je to otázne.
Mase má velikou nevýhodu v hustotě servisní sítě . Jakákoliv porucha by znamenala pro mne cestu do Prahy ,nebo Vídně. Nyní už i Ba. Což by nebylo až tak z ruky 😉
Je to úplne legitímna otázka na jedinca čo tvrdí že dané talianske auto je úplne super.
Ale aj napriek tomu si kúpi iné, napríklad nemecké auto.