Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kdy nepotřebujete řidičský průkaz: I jako cyklista jste šofér!

6 komentářů

ProchyToman
Jasny, par kousku tam poslu do kebule, se to prece nezblazni nee. Je prece leto a bez pivka to nejde, je tam plno vitaminu. Tady dojedu kousek pres silnici a tamhle uz je cyklostezka.. No nezavidim sluzbu kolegum na mistech kde je to samej vypitej hrdina ve spocenejch šponovkách.
pavelsvoboda
Přesně. Na kole se přece chlastat musí 😄 Jsem rád, že se cyklistům nezvýšila tolernace na alkohol.
Když chtěj pívo, tak ať si dají nealko. Nemám zájem, aby mi pak nějaký napitý hovado spadlo pod kola.
leinad1
V Německu je tolerance chlastu i pro řidiče auta a je tam menší nehodovost než v Česku. Kdyby se policie místo pokutování jednopivařů zaměřila na ty co jezdí jako prase, možná by to nebylo na škodu.
KANKUNEN
ZAKÁZAT, PŘIKÁZAT, NAŘÍDIT. My Češi jsme inteligentní národ, ale je mezi námi pár zlých, kteří nás posuzují podle pár opilců jako ti dva nademnou. Pivo na kole chutná mnohem víc, než na gauči, všichni mi známí a kamarádi si to pivo dají, ale neožerou se. A počítá se s tím, na jižní Moravě jsou stánky přímo na cykloateskách. A těm opilcům co to chcete tak hrozně zakázat je to úplně jedno, protože jim jde o chlast a mají zákaz u zadku. ZDAR klecovému odchovu lidí.
kalousek
Citace z kapitoly o elektrokolech😒br /> "... Výkon je tak maximální při rozjezdu a se zvyšující se rychlostí slábne..."
Tohle je samozřejmě nesmysl, výkon motoru je nejvyšší až při rychlém šlapání

"... Prodejci totiž nabízejí přestavbové sady na zvýšení výkonu. S nimi kolo jede klidně 40 km/h..."
I tohle je nesmysl. Přestavbová sada nezvyšuje výkon motoru, pouze odblokuje rychlostní omezení 25 kmh.
leinad1
Určitě je základ ve vypnutí omezovače rychlosti, někdy i výrobcem schválené (když to nebude na pozemní komunikaci).
Ale vypnutí omezovače výkonu je taky možné, když se