Testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTEST Volkswagen Caddy Maxi s kempingovou vestavbou od Egoé nest – Trochu jiný obytňák
17 komentářů
Shr3k
Je vidět, že ty sériové jsou na konci s dechem, auto je prázdné, přesto zřetelně padá na zadek.
pallas
nie je to trochu prestrelené? 145.000 za prestavbu? Tých pár bedničiek a matrac?
Já tam čtu, že sada z testu stojí 90t (ne, že by to bylo zadarmo). Pokud chceš jen postel nebo jen kuchyni, pak to stojí ty sumy. Já jsem čekal ještě vyšší cenu.
už som to našiel na ich stránkach. Za komplet 74.900 bez DPH, 90.629 s DPH. Zadarmo to teda neni ani zďaleka.
kalousek
Na rozdíl od autora článku si nemyslím, že VW má obrovské zkušenosti s obytnými auty. Celou dobu dělal jen spartánské vestavby do transporterových modelů za šílené ceny a teď k tomu přidal akorát jedinou dodávkovou vestavbu do Crafteru. Dost věcí tam je vyřešených blbě, resp.nevyřešených vůbec, například garáž. Firmy se zkušenostmi umí v téhle kvalitě vyrábět mnohem levněji
A plnohodnotný obytňák u VW nepostavili ještě vůbec žádný
A plnohodnotný obytňák u VW nepostavili ještě vůbec žádný
Jakou garáž?
Na převoz hraček. Kola, skůtr, motorka atd.
kdo by s sebou tahal težkej velkej a smradlavej,skůtr nebo motorku, když můžeš dát na držák elektrokola. Naopak je to úplně zbytečně nevyužitý prostor a přežitek z minulosti. To u VW evidentně vědí. :yes:
Elektrokolo je v ceskom jazyku vopruz jako prase. Bicykel maju pohanat nohy nie bateria. Som cyklista, tak som musel, prepac...
Však bicykl pohánějí nohy. A elektrobicykl nohy a baterie. Elektro je samostatná disciplína, ať si každý vybere na čem chce jezdit, nic špatného na tom nevidím
Nodar
tohle má smysl jen pro někoho, kdo takové auto potřebuje k podnikání. Ale být to já, tak si ty bedničky postavím sám. A postavím si to jako mini kuchyňku uvnitř, viděl jsem to na videu nějakého Němce a dávalo to smysl - vařilo se v sedě. Ta postel 110 cm je totiž moc úzká a lepší je pak střešní box se stanem, rozbalené to je do minuty a prostoru víc.
snad ju este doplnite .... :yes: