Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
iudex
Nejak tu nezaznelo, že nový Golf umožní i dodatočne online dokúpenie funkcionality, ktorú si človek pri kúpe nepriplatil, proste ako na mobile si stiahne nový software a autu pribudne funkcionalita, ktorú predtým nemalo.
Tak sa už teším, ako si dodatočne stiahnem vyšší výkon motora, alcantaru na sedačky alebo multilink dozadu. 😒] 😁
Tak sa už teším, ako si dodatočne stiahnem vyšší výkon motora, alcantaru na sedačky alebo multilink dozadu. 😒] 😁
Služba je poskytovaná ve spolupráci s firmou MAD autopotahy... zeptej se 99matthew99 na detaily 😉
Este daj ktorou firmou je poskytovana uprava volantu aby vyzeral nejako k svetu a chip motora aby to aspon nejako islo.
Tak zrovna chiptuning na dálku si do nějaké míry představit umím... většina motorů se sice liší i v železe, ale teoreticky to možný je... třeba u Mazdy byl mezi 2.0G 88kW a 121kW myslím rozdíl fakt jen software (+jiná převodovka myslím).
2.0TSI "nějak ide". S iudexem s láskou vzpomínáme 😄 . Ta verze kolem 170kW by mohla stačit.
2.0TSI "nějak ide". S iudexem s láskou vzpomínáme 😄 . Ta verze kolem 170kW by mohla stačit.
Tom24
Nechápu to. EU bude nařizovat dávat do aut kdejaký bezpečnostní systém jako frontasist, apod., ale dotykové ovládání "všeho", které je stran odvrácení pozornosti od provozu bezprecedentně nebezpečnější, než analogová tlačítka, nikomu nevadí. Jsem přesvědčen, že kdyby se udělala věrohodná studie na toto téma, analog by drtivě vyhrál. Domnívám se, že nejbezpečnější ovládání z hlediska ztráty pozornosti je systém, který vyznává BMW a Mazda, tedy velký bezdotykový displej v úrovni očí daleko na palubní desce pod čelním sklem a ovládání analogovým otočným ovladačem na středové konzoli mezi sedadly. Klima klasicky postaru. Navíc jsem za posledních 5. let nečetl jediný komentář odborné i laické veřejnosti, který by chválil dotykové ovládání na úkor analogu. Vždy jsem četl opak. Jsem asi stará konzerva.
Vtip je u BMW v tom, že si zastavíš a na tabletu si klidně můžeš patlat jak se ti zamane. Během jízdy jsem na obrazovku nikdy nesáhl. Dokonalé a precizní.
BMW ale od systému ovládání iDrive upouští, ne?
Je to tak. I když si nejsem jistý, že neexistuje i lepší řešení. Nový Mercedes podle mě jde dál a je svým způsobem lepší.
Zatím! Ale může se to poměrně rychle změnit, jako např. ta přístrojovka v 5er, ze špičky šupem na chvost.
Já už jen čekám, jaká progresivní automobilka nahradí zpátečnický mechanický volant fyzicky náročný na ovládání jeho dotykovou verzí. Že by se zatáčelo pěkně lehce posouváním ukazováku po digitální kružnici. Bude za to garantováno 4,5 hvězdy v Euro NCAP!
Některá auta nemají přední mlhovky, výškově nastavitelné pásy nebo bluetooth telefonování a klidně můžou dostat 5 hvězdiček EuroNCAP. Patlání po displeji mi přijde méně benezpečné.
Tiež sa mi veľmi dotykové ovládanie nepáči. Mám Mazdu 3 (predošlej generácie), ktorá má počas státia dotykový display. Za 2 roky čo mám auto som dotykový display využil tak 2 krát. Otočný ovládač na stredovom tuneli je silno návyková vec, ktorú by som za dotykové ovládanie čohokoľvek nevymenil.
Ešte by som dodal k "budíkom" v tom Golfe. Tie displaye mi už pripadajú ako keby ich tam dali rovno z "alie..." = vôbec sa mi nepáčia. O chvíľu si bude zákazník priplácať za klasické "budíky".
Minule som sa viezol na novej Mazde 3... Tomu sa hovorí nádherné "budíky" - kombinácia display / analóg. Interiér novej Mazdy 3 vyzerá pre mňa o niekoľko úrovní lepšie ako u tohto nového Golfa. Každý máme ale svoj vkus 😉.
Ešte by som dodal k "budíkom" v tom Golfe. Tie displaye mi už pripadajú ako keby ich tam dali rovno z "alie..." = vôbec sa mi nepáčia. O chvíľu si bude zákazník priplácať za klasické "budíky".
Minule som sa viezol na novej Mazde 3... Tomu sa hovorí nádherné "budíky" - kombinácia display / analóg. Interiér novej Mazdy 3 vyzerá pre mňa o niekoľko úrovní lepšie ako u tohto nového Golfa. Každý máme ale svoj vkus 😉.
PowerHouse
V Golfu7 na zadních sedadlech není moc místa, ale asi jste Golf 8 přechválili, protože má dle Autobildu rozvor větší jen o 1 mm.
Dle Autobildu
Radstand ist mit 2636 Millimeter zu 2637 Millimeter fast auf den Millimeter identisch.
Dle Autobildu
Radstand ist mit 2636 Millimeter zu 2637 Millimeter fast auf den Millimeter identisch.
Tak to by som netvrdil.Ja mám Golf VII meriam 187 cm a je to úplne v rámci triedy v pohode.Ked som vyberal auto tak v tejto triede su na tom podstatne horšie Mazda 3,Megane,Giulietta a aj nová Corolla.Golf VIII je a bude v rámci svojej triedy špička a budúcoročné predaje to len potvrdia.Netvrdím že napr.Ceed,I30,Astra,Focus alebo Mazda 3 sú zlé autá ale Golf je proste Golf a pri jeho predajoch ostatný vyzerajú ako hlupáci.Predaj modelu či sa to niekomu páči alebo nie určuje či to auto je dobré alebo zlé a tu je jasný príklad že Golf vo všetkých generá 😲 ciach je špička segmentu.
Golf je pro mě trochu nudný, ale musím uznat, že je to prostě král segmentu. I30 a Ceed jsou o 2 ligy níž, Astra s Focusem se rvou o druhé místo. Pokusy Mazdy a další šlendrián je zbytečné komentovat. Zrovna Mazda 3 s vnitřním prostorem Pola a motůrkem, který jede jak z devadesátek je takové auto pro komiky, kteří si myslí jak dobře koupili - ale to jen do první rzi.
Ano sedel som v novej Mazde 3.Materialy super design super ale je nízka, vnutorný priestor/hlavne vzadu/maličký a tá cena 19 900 Eur základ no katastrofa. Motor aj ked je to 2.0 atmo podla parametrov dost slabý takže napriek tomu že je to pekné auto podla mna sa moc predávať nebude.
Tak si tie auta niekedy skús vyskúšať a nie len zoraďovať podľa nejakej dogmy. Astra bola roky ťažký podpriemer v priestorovosti a keď to konečne dohnali, tak po stránke motorov a podvozkov už zastávajú aj za aktuálnou Kóreu. Focus nemusí byť zlý, ale ten som v aktuálnej generácii ešte nejazdil. Zato s tým kráľom som v posledných 3 generáciách najazdil dosť a je neuveriteľné aké chyby sa dokážu v testoch prehliadať, prípadne ich zamaskuje importér vhodnou špecifikáciou pre test. Keď si k tomu človek pridá občasné motorové prešľapy tak som nemal dôvod to auto zaraďovať do výberu.
Focus v aktuální generaci není zlý. Je to totální průser 😒]
Ale je fakt, že jakkmile přijdou nové generace Golfu, Octavie a dalších, tak se opět dostane současný Focus do popředí...
Ale je fakt, že jakkmile přijdou nové generace Golfu, Octavie a dalších, tak se opět dostane současný Focus do popředí...
Povedz aké chyby.Nech som v obraze.Ak hovoríš o motoroch tsi, áno mali chyby ale aj konkurencia mala problémy napr. Honda s motorom 1.5 turbo alebo Astra s motorom 1.4 turbo.
Neznačil som si čo sa týkalo ktorej generácie, ale námatkovo. Ovládane tempomatu na páčke smeroviek bolo to najhoršie čo som som za 20 rokov zažil. Existenciu kombinácie matlacieho displayu a volantu bez tlačidiel by som čakal možno u Dácie a nie u auta čo sa hrá na etalón. Základné svetlá boli v niektorej generácii úplne tragické. A hlavne neuveriteľne hlúpo tvarovaný stredový panel s ostrou hranou proti pravej nohe čo si buď vyžiadalo kompromisný posed, alebo na kratších jazdách to pretrpieť.
Golf je dobré auto, ináč by sa nepredával v takých počtoch. Podľa mňa je Mazda pre úplne iného zákazníka ako Golf. Zákazník Mazdy si nekúpi Golf a často aj opačne. Či motor ide, alebo nie - to je ťažko posúdiť. Pre mňa je 88 kW v predošlej Mazde 3 úplne dostatočný výkon, pre Vás nemusí byť. To auto nie je nikdy brzdou premávky. Každopádne moju Mazdu by som nevymenil za žiadneho Golfa. Navyše by som povedal, že nové plne vybavené autá ako Mazda 3 a Golf nakoniec ani nezhrdzavejú, ani sa mechanicky nepokazia, ale skončia na zlyhanie elektroniky 😉. Opraviť za rozumnú cenu to nikto nezvládne a výmena bude drahá.
Každopádne ak by som si mal vybrať auto, na ktorom by som išiel napr do Číny po vlastnej osi, vybral by som si "Japonca".
Každopádne ak by som si mal vybrať auto, na ktorom by som išiel napr do Číny po vlastnej osi, vybral by som si "Japonca".
Aha takže auto vybirat vyhradně podle prodeju, pač těch kterych se proda vic tak jsou automaticky lepši.
A přesně takovych pacientu ma koncern s přehledem nejvic.
No Golf určitě nezklame, ale rozhodně hubu neroztahne. Od velice dobře fungujicich aut, ktere je i radost řidit jsou tu jini, golf je spiš přepravnik.
A přesně takovych pacientu ma koncern s přehledem nejvic.
No Golf určitě nezklame, ale rozhodně hubu neroztahne. Od velice dobře fungujicich aut, ktere je i radost řidit jsou tu jini, golf je spiš přepravnik.
škodovák
Golfu na mě působí zvláštním dojmem. Jestli se potvrdí design nové Octavie který tu už proběhnul tak je tu nový adept na 1. místo v evropském žebříčku prodejů kompaktů.
To těžko. Golf je pořád Golf a tradiční cílovka bude asi víceméně spokojená. Octavia se bude muset porvat o druhé místo s Focusem... ale to co zatím víme vypadá slibně.
Rypicong
sám mám posledního Golfa 7.
A co jsem si zatím o G8 přečetl a podíval, tak bych neměl jediný důvod, proč na G8 přejít.
Exteriér působí zvláštně a u svého jsem si myslel, že falešná koncovka výfuku nemůže být směšnější. G8 to překonal 😊 Ale uvidíme naživo. I Scala mi přišla na fotkách divná, v reálu je fakt pěkná.
Interiér v G8 zatím vypadá super, ALE mám z něj pocit jak z Hondy. Takový moc elektronický a sci-fi. Třeba interiér G7 byl ve své třídě špička. Vypadal prémiově a jak z o třídu většího auta. Tady nevím. Líbí se mi, i nelíbí. Ale zase není nudný jak v G7 😊 Jinak co jsem měl zatím možnost vyzkoušet, tak pro mě nejlepší interiér má nová Mazda 3. Miluju ten kožený/koženkový interiér.
Určitě kupovat G8 na začátku, bude celkem loterie. Ten systém určitě nebude odladěný a bude zlobit. Za tohle jsem celkem rád, že pokud pominu světla a nějaké systémy, že moje auto je celkem primitivní. Žádná filtr pevných částic u benzínu, žádná jiná palubní síť, žádná aktualizace SW, mechanická tlačítka, žádné odpojování válců apod.
PS: mám Golfa 2 roky, vybíral jsem z hodně aut a chtěl jsem koupit Mazdu 3 ( ještě tu předešlou generaci ), ale po zjištění, že auto za 650tis má již od výroby zrezlé sedačky a majitelé doporučují nastříkat spodek a dutiny, jsem radši šel do Golfa. Je to skvělé auto, ale tak bezpohlavní a nudné. Měl jsem radši vzít Mazdu 😊
A co jsem si zatím o G8 přečetl a podíval, tak bych neměl jediný důvod, proč na G8 přejít.
Exteriér působí zvláštně a u svého jsem si myslel, že falešná koncovka výfuku nemůže být směšnější. G8 to překonal 😊 Ale uvidíme naživo. I Scala mi přišla na fotkách divná, v reálu je fakt pěkná.
Interiér v G8 zatím vypadá super, ALE mám z něj pocit jak z Hondy. Takový moc elektronický a sci-fi. Třeba interiér G7 byl ve své třídě špička. Vypadal prémiově a jak z o třídu většího auta. Tady nevím. Líbí se mi, i nelíbí. Ale zase není nudný jak v G7 😊 Jinak co jsem měl zatím možnost vyzkoušet, tak pro mě nejlepší interiér má nová Mazda 3. Miluju ten kožený/koženkový interiér.
Určitě kupovat G8 na začátku, bude celkem loterie. Ten systém určitě nebude odladěný a bude zlobit. Za tohle jsem celkem rád, že pokud pominu světla a nějaké systémy, že moje auto je celkem primitivní. Žádná filtr pevných částic u benzínu, žádná jiná palubní síť, žádná aktualizace SW, mechanická tlačítka, žádné odpojování válců apod.
PS: mám Golfa 2 roky, vybíral jsem z hodně aut a chtěl jsem koupit Mazdu 3 ( ještě tu předešlou generaci ), ale po zjištění, že auto za 650tis má již od výroby zrezlé sedačky a majitelé doporučují nastříkat spodek a dutiny, jsem radši šel do Golfa. Je to skvělé auto, ale tak bezpohlavní a nudné. Měl jsem radši vzít Mazdu 😊
Aj ja som rok a pol dozadu kúpil Golf VII a to som pôvodne išiel kúpiť Mazdu 3.Naopak som rád že som kúpil Golf.Je super a myslím že Golf VIII bude tiež špička v segmente. 😄
Neverím, že si o čomkoľvek inom ako o Volkswagene uvažoval. Po tvojej óde, ako je každý model VW vrcholom svojho segmentu sa to ani nedá. Si tým skrátka postihnutý a ani svätená voda ti nepomôže.
Nechcem nikoho ani náhodou uraziť, alebo sa niekoho dotknúť, ale u značky VW / Škoda sa najčastejšie vyskytujú ľudia, ktorí nikdy žiadnu inú značku nemali, ani nekúpia. Zároveň si myslia, že lepšie auto neexistuje.
Aj ja mám určitú značku, o ktorej som presvedčený, že práve ich súčasné smerovanie je správne. Ale žeby som povedal, že iné auto je zlé? Kľudne si kúpim Toyotu, Hondu... ak budú lepšie ako Mazda 😉.
Ale od kúpy VW / Škoda ma odrádza hlavne vynášanie do neba u týchto značiek. Nielen od poniektorých majiteľov, ale aj novinárov. Človek má potom pocit, že tieto autá sú naozaj o pár levelov lepšie ako konkurencia. Pritom to nie je často pravda.
Mám kamoša - otec mal Audi, on mal Audi, potom ďalšie a ďalšie. A teraz jazdí Hondou Accord 😉. Vlastným očiam som neveril.
Záver - dúfam, že sa nikto neurazil. Každý si kupujme čo sa nám páči a vyhovuje - cesty budú pestrejšie 😉
Aj ja mám určitú značku, o ktorej som presvedčený, že práve ich súčasné smerovanie je správne. Ale žeby som povedal, že iné auto je zlé? Kľudne si kúpim Toyotu, Hondu... ak budú lepšie ako Mazda 😉.
Ale od kúpy VW / Škoda ma odrádza hlavne vynášanie do neba u týchto značiek. Nielen od poniektorých majiteľov, ale aj novinárov. Človek má potom pocit, že tieto autá sú naozaj o pár levelov lepšie ako konkurencia. Pritom to nie je často pravda.
Mám kamoša - otec mal Audi, on mal Audi, potom ďalšie a ďalšie. A teraz jazdí Hondou Accord 😉. Vlastným očiam som neveril.
Záver - dúfam, že sa nikto neurazil. Každý si kupujme čo sa nám páči a vyhovuje - cesty budú pestrejšie 😉
Ja som napr na Golf ani veľmi nepozeral (aj keď skladovky boli za dobré ceny) a nakoniec som si vybral Mazdu 3. Samozrejme tiež som sa bál korózie, ale som si istý, že to auto vydrží podobne ako Golf. Sedačky (zadné) mali povlak hrdze, opravilo sa to a nič sa nedeje. Ak by to ostalo tak, som si istý, že ani za 20 rokov by sa s tým nič nestalo.
To auto mám 2 roky a nemenil by som ho za žiadne iné. Nie je dokonalé, ale mňa si získalo - dizajn, jazdné vlastnosti, manuálna prevodovka, ergonómia, atmosferický 2,0l motor... Navyše to moje nemá nejakú extra vysokú výbavu a presne tak sa mi to páči = auto, ktoré ovládam ja 😊
To auto mám 2 roky a nemenil by som ho za žiadne iné. Nie je dokonalé, ale mňa si získalo - dizajn, jazdné vlastnosti, manuálna prevodovka, ergonómia, atmosferický 2,0l motor... Navyše to moje nemá nejakú extra vysokú výbavu a presne tak sa mi to páči = auto, ktoré ovládam ja 😊
sorry, ale předchozí Mazda nevydrží jako Golf. Mazda nemá absolutně žádnou antikorozní ochranu. I s pozinkem je na tom bídně. Nejsou vystříkané dutiny, chybí antikorozní ochrana spodku. Ten vosk nanesený v Antverpách je tak na dva roky. Mazda je skvělé auto, ale antikorozní ochranou nemůže konkurovat.
Napíšem to asi takto... Videl som pár 323, ktoré ešte existovali. Videl som starú 626... Videl som aj hrdzavé Golfy, Passaty, Octávie... Samozrejme starých Golfov 3 sa predalo oveľa viac, tak ich jazdí veľa. Vlastne už ani nie.
10 ročné auto bude úplne v pohode, 15 ročné už bude potrebovať nejakú výraznejšiu údržbu a 20 ročné - ak sa toho dožije (dnešné moderné), tak to bude úspech. A korózia bude najmenším problémom.
Ak sa pozriem na prvé Mazdy 3, nie sú v horšom stave ako iné autá. Samozrejme minule som videl jednu strašne hrdzavú. Na druhej strane kolega má Octaviu II a už 2x ju dával striekať, lebo hrdzavela. Keby ju nechal tak, už by bola asi deravá. Sused má prvé Volvo V40 a to auto má v karosérii "vyhnité" diery, zhnité prahy =auto ako do šrotu. Volvo? Samozrejme asi sa niečo neštandardné s tým autom stalo (potopa? milión km v zlom prostredí?).
Každopádne pri mojom používaní nepredpokladám, ž Mazda bude na tom horšie ako ktorékoľvek iné auto, hlavne v dobe, kedy sa hovorí, že automobilky šetria aj na povrchových úpravách plechov.
10 ročné auto bude úplne v pohode, 15 ročné už bude potrebovať nejakú výraznejšiu údržbu a 20 ročné - ak sa toho dožije (dnešné moderné), tak to bude úspech. A korózia bude najmenším problémom.
Ak sa pozriem na prvé Mazdy 3, nie sú v horšom stave ako iné autá. Samozrejme minule som videl jednu strašne hrdzavú. Na druhej strane kolega má Octaviu II a už 2x ju dával striekať, lebo hrdzavela. Keby ju nechal tak, už by bola asi deravá. Sused má prvé Volvo V40 a to auto má v karosérii "vyhnité" diery, zhnité prahy =auto ako do šrotu. Volvo? Samozrejme asi sa niečo neštandardné s tým autom stalo (potopa? milión km v zlom prostredí?).
Každopádne pri mojom používaní nepredpokladám, ž Mazda bude na tom horšie ako ktorékoľvek iné auto, hlavne v dobe, kedy sa hovorí, že automobilky šetria aj na povrchových úpravách plechov.
Koukam, jak to mame vsichni stejne 😄 Vice se mne libila M3, ale cena, koroze, motory, prostor. Tak uz 5 let jezdim G7 a na G8 jsem byl hodne zvedavy. U exterieru nejak nevim, jestli se mne libi nebo nelibi. Ale interier vypada na prvni pohled moc dobre. Jenze to ovladani mne dost desi, ted bez kontroly zrakem zvednu teplotu treba o 1,5 stupne (tri lupnuti pri otaceni koleckem po 0,5 stupni Celsia, podobne otacky ventilatoru, genialni).
Tahle cesta od ergonomie smerem k tem ditalnim pozlatkum z mobilni techniky je cesta do pekel. Je pritom jasne, ze levna auta budoucnosti budou mit digitalni budiky a ty klasicke budou vysadou jen luxusnich aut. Proste cena ...ale moznost vyberu z 300 digi budiku za par korun, kdo by odolal, ze? 😄
Tahle cesta od ergonomie smerem k tem ditalnim pozlatkum z mobilni techniky je cesta do pekel. Je pritom jasne, ze levna auta budoucnosti budou mit digitalni budiky a ty klasicke budou vysadou jen luxusnich aut. Proste cena ...ale moznost vyberu z 300 digi budiku za par korun, kdo by odolal, ze? 😄
JohnST
Na mobile je patlat sa za jazdy pokutovane a vyrobcovia robia v aute vsetko dotykove. je to na hlavu.
Ten predny diodovy pas je tak pre cinankov. Nie VIII Golf je Playstation a nic ine. 😒] 😒
Ten predny diodovy pas je tak pre cinankov. Nie VIII Golf je Playstation a nic ine. 😒] 😒
rohYpnol
První skutečné dojmy najde člověk jinde než zde 😉 Ale to nechejme stranou...
U Golfu 8 hodnotím pozitivně😒br /> - vnější design
- skutečný pokrok v interiéru, ovládání, příplatkové výbavě a asistentech
U Golfu 8 hodnotím negativně😒br /> - vnější design
- skutečný pokrok v interiéru, ovládání, příplatkové výbavě a asistentech 😉
Co jsem tím chtěl říct?
Ve vnějším designu je Golf stále Golfem. To asi nikoho nepřekvapí. Ale základ je v podstatě identický jako G7, přitom nejde o rozsáhlý FL jako u GV vs. GVI... A z přední části, ať se na mě nikdo nezlobí, GOlf připomíná novou Corollu. I práce s plochami je až nečekaně japonská...
V interiéru cením skutečný pokrok, ale otázkou je, jestli to je vůbec správně... Automobily se ubírají prazvláštním směrem. Na jednu stranu pokročilé technologie, dotykové displaye, všeobsáhlé infotainmenty, pomalu 16,7M barev nastavení podsvětlení v interiéru, ale zadní výplně dveří jen tvrdý plast, přední kapota na tyčce místo plynové vzpěry atd. atd.
Každopádně jsem hodně zvědavý na živé dojmy... Kdo ale třeba kritizoval Peugeot za jejich i-Cockpit, tak myslím momentálně dostal od VW pořádnou sodu, protože VW je momentálně tam, kde Peugeoet už celou generaci se svojí 308... 😒]
Vidím i prvky, o kterých si myslím své... Auto má funkce, které si člověk může doplatit aktivací v SW i dodatečně... Super. Tento koncept se mi totálně hnusí :no:
Ale je to tu stejně jako DSG pouze s mild hybridem atp. ... Ano přátelé, toto je výsledek Gréty a podobných bratrstev mladých ekoblbů s vymytými mozkovnami...
U Golfu 8 hodnotím pozitivně😒br /> - vnější design
- skutečný pokrok v interiéru, ovládání, příplatkové výbavě a asistentech
U Golfu 8 hodnotím negativně😒br /> - vnější design
- skutečný pokrok v interiéru, ovládání, příplatkové výbavě a asistentech 😉
Co jsem tím chtěl říct?
Ve vnějším designu je Golf stále Golfem. To asi nikoho nepřekvapí. Ale základ je v podstatě identický jako G7, přitom nejde o rozsáhlý FL jako u GV vs. GVI... A z přední části, ať se na mě nikdo nezlobí, GOlf připomíná novou Corollu. I práce s plochami je až nečekaně japonská...
V interiéru cením skutečný pokrok, ale otázkou je, jestli to je vůbec správně... Automobily se ubírají prazvláštním směrem. Na jednu stranu pokročilé technologie, dotykové displaye, všeobsáhlé infotainmenty, pomalu 16,7M barev nastavení podsvětlení v interiéru, ale zadní výplně dveří jen tvrdý plast, přední kapota na tyčce místo plynové vzpěry atd. atd.
Každopádně jsem hodně zvědavý na živé dojmy... Kdo ale třeba kritizoval Peugeot za jejich i-Cockpit, tak myslím momentálně dostal od VW pořádnou sodu, protože VW je momentálně tam, kde Peugeoet už celou generaci se svojí 308... 😒]
Vidím i prvky, o kterých si myslím své... Auto má funkce, které si člověk může doplatit aktivací v SW i dodatečně... Super. Tento koncept se mi totálně hnusí :no:
Ale je to tu stejně jako DSG pouze s mild hybridem atp. ... Ano přátelé, toto je výsledek Gréty a podobných bratrstev mladých ekoblbů s vymytými mozkovnami...
"rohYpnol" - celkom súhlasím s príspevkom.. Ale nechápem, čo máte všetci s tou prednou kapotou. Koľko krát do roka ju otvárate? Ja len keď dolievam vodu do ostrekovačov a kontrolujem olej (nedolievam - olej moje auto nežerie). Plynové vzpery nepotrebujem. Keby neboli na veku batožinového priestoru, tak by to vadilo. Ale predná kapota?
Jediná situácia, žeby som potreboval plynovú vzperu je, žeby som mal nespoľahlivé auto, v ktorom by som stále niečo musel riešiť 😉.
K interiérom - pre mňa TOP interiér súčasnosti má nová Mazda 3 - tomu nechýba absolútne nič ak sa zameriame na palubnú dosku, ergonómiu, ovládanie.
Jediná situácia, žeby som potreboval plynovú vzperu je, žeby som mal nespoľahlivé auto, v ktorom by som stále niečo musel riešiť 😉.
K interiérom - pre mňa TOP interiér súčasnosti má nová Mazda 3 - tomu nechýba absolútne nič ak sa zameriame na palubnú dosku, ergonómiu, ovládanie.
jde o princip. Dáš za auto 600 tis a máš tam mít drát ? U svého Golfa prostě odjistím kapotu a ona se sama zvedne. Drát hlavně svým umístěním překáží, pokud něco na motoru děláš - čistíš, kontroluješ olej, chladící kapalinu, doléváš ostrikovače atd. Ono se to nezdá, ale ta plynovka je fakt dobrá.
S princípom súhlasím 😉. Od istej ceny má zákazník isté očakávania.
ale...
Kupoval som auto, ktorému do motora veľmi nepoleziem. Dúfal som, že to bude práve "japonec". Mne ten drôt vôbec neprekáža pri dolievaní vody do ostrekovačov, ani kontrole oleja. Viac v tom motore nikdy robiť nebudem.
Sú ľudia, ktorí ani tú vodu nedolejú a ani nevedia ako sa otvára kapota 😉.
ale...
Kupoval som auto, ktorému do motora veľmi nepoleziem. Dúfal som, že to bude práve "japonec". Mne ten drôt vôbec neprekáža pri dolievaní vody do ostrekovačov, ani kontrole oleja. Viac v tom motore nikdy robiť nebudem.
Sú ľudia, ktorí ani tú vodu nedolejú a ani nevedia ako sa otvára kapota 😉.
z mojho pohladu ide o prveho golfa v historii ktory sa mi paci .... a zaroven nove polo je snad prve polo v historii ktore sa mi uz nepaci.... karta sa obratila ... a v cervenej na 18tkach to bude paradny hatch .. nic viac tu ani netreba kedze sportovy flair ma uz v podstate v genoch takze parada... mna novy golf skutocne prekvapil ... ono boli to prave predne partie ktore mi na nom nikdy moc nesedeli https😐/img2.auto.cz/…ull/3965661_.jpghttps😐/img2.auto.cz/…ull/4086776_.jpghttps😐/img2.auto.cz/…ull/4026684_.jpg ... ale teraz je to uz aj spredu moc pekne s takymi stihlymi kukadlami ktore mi konecne svojim tvarom ladia ku kasni aj k maske... teraz to ma uz uplne ine grady.... a konecne to na predku vsetko pekne ladi https😐/img2.auto.cz/…ull/5993186_.jpg :yes:
Co máš na mysli tou japonskou prací s plochami? A jaké jsou plochy dalších zemí? Třeba nahoď rozdíl ploch Mazdy3, Civicu, Golfu, Focusu, Ceedu, ploch Scaly, ploch Fiatu Bravo, nebo třeba ploch Seatu Leon. Některé budou i šikmé.
Teď ale vážně. Dotykové ovládání v autě je kardinální nesmysl. Už u přepínání autorádia to je nepohodlné a zbytečně to bere pozornost, ale udělat dotyková tlačítka pro ovládání bezpečnostních systémů, světel... to už je na pěst.
Jinak je to z mého pohledu zvenku prostě spotřebič bez duše, další z mnoha golfů. Interiér je až na "ergonomii" pěkný.