Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Vše o mýtném systému ČR: Co obnáší a na co dát pozor?

Elektronický mýtný systém: Nově zpoplatněné úseky, jak se zaregistruji, kolik zaplatím, jak na palubní jednotku (OBU) a na co dát pozor? Všechno důležité info na jednom místě.
Zpět na článek
28. 10. 2019 19:35
28. 10. 2019 20:01
27. 11. 2019 21:48
30. 11. 2019 19:35
28. 10. 2019 19:35
Nedůstojné
Povinnosti řidiče a provozovatele jsou nedůstojné. Stát nic, pos*anou krabičku nedá ani zadarmo, řidič má zajistit funkčnost a Bohu libost. Šílené poplatky. A přitom stát již vybírá Mýto ve formě spotřební daně na phm. To je ubohé. I ten vazal nebo otrok by se cítil svobodnější
Rozbalit vlákno
1
Avatar - JirkaV8
28. 10. 2019 20:01
Re: Nedůstojné
Svět je založen tak, abys neměl nulu, protože bys dělal nepokoje. Ale abys neměl více, než je málo, protože by jsis zase vyskakoval, dělal se chytrý a vlivným do všeho kecal. Tvá povinnost je být od nevidím do nevidím v nějaké pitomé, nemyslné práci, dělající nadvýrobu plnou kurvítek a zbytečností které je cool mít. Abys vlastně vydělal víceméně jen na poplatky. Zisk utratil za několikanásobné zdanění všeho a měl v pořádku všechnu administrativu. Jak uděláš chybu ty tak cáluješ, jak udělá chybu stát nebo vlivný, tak je to kampaň. A právě motoristé, alkoholici a kuřáci jsou nejlepší skupinou která slouží jako dojná kráva. Takže co mýto, zaplatíš z peněz které už ti byli zdaněny v práci zase daň z koupě auta, zaplatíš za registraci, zaplatíš za parkování, zaplatíš za použití komunikace. Zdarma si ani neprdneš, rozumíš? Nebo tě Babišova úřednice zaklekne a to pak budou grády.
Avatar - Fickroc
27. 11. 2019 21:48
Hnus fialovej
Stát není schopen opravovat silnice v čase, kdy by se omezení nechala prominout, nestaví v podstatě ŽÁDNÉ obchvaty přetížených komunikací měst a vesnic, nestaví ani dostatek dálnic. Nedělá pro motoristu v podstatě nic. Za to všechno krade motoristům z kapes tolik peněz, že někdo spočítal, že každý rok zbyde v eráru po odečtení údržby a investic 70mld kč. Hezkej sráč je ten stát.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - gladis1@...
30. 11. 2019 19:35
Děs a běs
....to si zase někdo namastil kapsu !!! Hnus co vymysleli, mnohem horší než KAPSCH, složitější, dražší, školení pro nás na ***.Absolutně jsem to nepobrala a vím že nejsem sama. KAPSCH fungoval mnohem lépe, školení celodenní, kvalitní. At si někdo z těch co to vymysleli v noci stoupnou na pumpě za kasu,kdy je tam člověk sám,fronty až ven a do toho přijde Turek si udělat krabici .K tomu se nachomýtne třeba ještě stáčení a obsluho poser se.Když jsme se na něco konkrétního na cca hodinovém školení zeptali, odpověd byla....nevím jak to funguje v praxi a nevím jak to bylo dřív jsem jen školitel.Já nevím kdo si nahrabal a proč skončil KAPSH, ale odmítám o noční,dokud budu sama za kasou, krabice registrovat a dohledávat mýtné brány. A propo ještě se to ani nezaběhlo a už byly problémy a to u vůbec nemluvím o tom jak strašně to vypadá a jak jsou řidiči nespokojeni.
Rozbalit vlákno
0
15. 1. 2020 07:51
Je to smutné
Máte pravdu, kde to vlastně žijeme. Platíme mýto, silniční daň, spotřební daně phm, daň s příjmu a platy poslanců jsou ve stovkách tisíc. Jak vlastně máte podnikat když všechny peníze stratite na daních :-(
Rozbalit vlákno
0