Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Modernizované Audi A4 a Q7 vstupují na český trh. Známe kompletní ceník

9 komentářů

Anonym
"Cena vrcholného modelu však začíná od 256.900 Kč"
Máro Máro...
Nejde to. Musíš. Už jsi to ale skoro dokázal. Musíš se soustředit až do konce! Vždyť stačilo napsat o jednu nulu víc.
Nevzdávej to, bojuj!
Emel
To zase ne... předpokládám, že business verze taky nebude s paktem Gravity, ale s paketem 😄

To, jak v tabulkách se spotřebou uvádějí * a ** pro vysvětlivky, ale ty pak až na jednu výjimku chybí, už je drobnost.

PS: ne že by mi to nějak zásadně vadilo, ale když už chceme být důslední...
Londonbridge
Vrcholny model za 10K euro :😉 to by znamenal zaplava Audi na Ceskych silnicich aj ja by som kupil par kuskov 😉 Jedna nula sem tam ....
Anonym
Je to profesionální firma vedená puntíčkářskými manažery. :yes:
Ovšem mohlo být hůř: Paket Gravidity 😲
Jinak...zásadně samozřejmě ne...ale mě vadí lemplovství obecně. 😄
mainboard4...@...
uvažoval sem i o novém Touaregu ale nakonec sem objednal Q7 po FL, vyjde pomalu na stejné peníze s podobnou výbavou...
3_diamanty
sa za mna vydaril... aneb nakoniec je Q7 moc pekne auto ( konecne vybruseny drahokam ) :yes:
scadar
Treba to jeste doplnej. Nemecky konfigurator V6 TDI porad ma, ale jen to slabsi s 230 konma. To silnejsi bude bud pozdejc, nebo nebude, aby nekonkurovalo S4. 😊

Benzin sestival jen v RS4, no. Ale to nevadi, protoze nez bych utracel za RS4, tak bych sel spis do C43. Ten motor je mnamka, a prestoze je slabsi, tak “staci” na naprosto cokoliv. 😊
_Karel_
Moc nerozumím nabídce motorů. Jde jen o FL, takže snad žádná revoluce. Přesto nejsilnější benzín (čtyřválec!!!) slabší než v Superbu. Nafta opět jen čtyřválce, a dokonce ani BiTDi. Možná mi něco uniklo, ale na první pohled mi to přijde prostě neuvěřitelné.
Spotřeba benzínového dvoulitru 180kw v Allroadu - 6,6l podle WLTP? WTF? Neměla být tahle norma koncem vylhaných spotřeb?
Do S6 evidentně neumí připravit 2,9TFSi, kam to Audi kráčí?
iudex
Zaujal ma ten základný benzín. Fúkaný dvojliter so 110 kW pri 3900 ot, to sú parametre ako u tédéíčka.