Novinky
speedfred
3
Buď rád že je možnosť výberu. Všetci tu pindajú na R3 motory (aj keď polovica ich ani nevidela, nieto jazdila) a tu je poriadny plnotučný motor a je to znova zle. Elektrovehikle na Vás! 😒]
Přejít do diskuze
Ja Prvni 123
A tak je to spravne!
Hen ty one male kramy zlikvidujeme, ve jmenu ekologie... at ma Greta radost.
A naplnime mesta temahle krasavcema!
Z nuly na 100 pod 4 sekundy - no to jo skutecne vysoce prakticke!
Zvlast do mesta.
A ulevilo se mi, ze ta maximalka jde zvysit na 290, protoze 250, to by bylo jasne omezeni osobni svobody!
Hen ty one male kramy zlikvidujeme, ve jmenu ekologie... at ma Greta radost.
A naplnime mesta temahle krasavcema!
Z nuly na 100 pod 4 sekundy - no to jo skutecne vysoce prakticke!
Zvlast do mesta.
A ulevilo se mi, ze ta maximalka jde zvysit na 290, protoze 250, to by bylo jasne omezeni osobni svobody!
iudex
Presne tak, toto ľudia chcú a výrobcovia to preto robia. Keby ľudia chceli športiaky, tak by iste automobilky nekončili výrobu malých kupé či zadokoliek. Ľudia chcú mať výkon, ale nechcú nepohodlie spojené s čistokrvnými športiakmi, nechce sa im súkať do malých kupátok, zle sa im nasadá do sedadiel 10 cm nad vozovkou, neakceptujú diskomfort odľahčených športiakov. Chcú veľké auto, ktoré odvezie x ľudí a veľa batožiny, chcú mať dobrý výhľad, chcú pocit bezpečia, chcú rešpekt budiace auto, ale pri tom všetkom chcú aj ten výkon a dynamiku športiaku. A X5M im to ponúka, výkon a dynamiku, akú mali donedávna len superšporty od Ferrari a spol., ale v kabáte priestranného, praktického a pohodlného SUV. Takže z toho vznikajú tieto mastodonty. Sám ich nemám rád a nekúpil by som to, ale plne chápem ľudí, ktorí áno. A keďže ich je zjavne dosť, tak automobilky také autá vyrobia.
Ja Prvni 123
To co lidi chteji?
Kdo chce auto na baterky?
A se-rou je vsude, vrchem spodem... tradicni auta MUSI byt o ctvrtinu drazsi, aby zaplatila vyvoj a prodeje elektromobilu... a pak vyvinou takovyhle nesmysl?
Mam rad sportovni auta - ale ty nevazi 2.5 tuny.
Mam rad off-roady, ale ty nezrychluji pod 4 sekundy.
Kdo chce auto na baterky?
A se-rou je vsude, vrchem spodem... tradicni auta MUSI byt o ctvrtinu drazsi, aby zaplatila vyvoj a prodeje elektromobilu... a pak vyvinou takovyhle nesmysl?
Mam rad sportovni auta - ale ty nevazi 2.5 tuny.
Mam rad off-roady, ale ty nezrychluji pod 4 sekundy.
iudex
Presne tak, väčšina väčších a výkonnejších áut sa dá označiť za nezmyselné, ak sa na to niekto pozerá iba ako na prostriedok prepravy z A do B. Ale o tom je automobilový biznis, dať na trh to, čo ľudia chcú a nielen to, čo objektívne potrebujú. Inak by na cestách jazdili samé Dacie Lodgy (má to obrovský priestor, diaľničnú rýchlosť to dá a je to za super peniaze).
https😐/www.youtube.com/watch?…
https😐/www.youtube.com/watch?…
speedfred
Prečo nezmyselné? Neznamená že to nedáva zmysel tebe, tak to nedáva zmysel nikomu.
Baron de Maxim-Fratzek
Dočkám se konečne jiné grafiky budíků u BMW? Jak dlouho budou tento hnus, co vypadá už teď zastarale tlačit? :no:
Ja Prvni 123
Protoze pod heslem ekologie rusi vyroby prave malych aut, lidstvo se chova proste zcela kontraproduktivne.
A chvili pred napsanim toho prispevku jsem projizdel Prahou... zas_ranou suveckama typu Q7 a podobne.
Takze ne, neni to mestske auto. Ale kde budou jezdit?
A chvili pred napsanim toho prispevku jsem projizdel Prahou... zas_ranou suveckama typu Q7 a podobne.
Takze ne, neni to mestske auto. Ale kde budou jezdit?
webpaja
Fakt nerozumím. Tohle je městské auto asi njako Aventador. Proč tohle píšeš?
3_diamanty
neboj uz nepotrva dlho a bawo tieto nezmyselne kusky uz bude vystavovat len v muzeach.... kludne sa vsadim ze za 10 rokov polovica ich vytunenych modelov uz nebude ani existovat a portfolio modelov sa im scvrkne o aj o 25-30 percent ... :yes:
Priateľský ľudožrút
dukaty, tak toho modreho krasavca si idem okamzite objednat a Gretke by som kupil bicykel, aby si trosku precvicila nozicky. V poslednej dobe dost cestuje a je z toho viditelne pretazena. Sam som cyklista a je to zdrave a prudko ekologicke, odporucam vsetkym.