Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAudi představuje RS Q3 a RS Q3 Sportback: Dostávají odvážné barvy a boží pětiválec
19 komentářů
iudex
Tak hoci ja stále trochu bojujem s konceptom "športového SUV" (príde mi trochu divné spraviť zdvihnuté SUV, aby som ho následne znížil a robil z toho športiak), ale toto sa mi páči, najmä Sportback. Vidím tam trochu štýl Lamba Urus a to je pre Audi pochvala: https😐/img2.auto.cz/…ull/5941505_.jpg
Ostré, výrazné, dynamicky vyzerajúce a k tomu parádna technika (400 koní z charakterného päťvalca je fajn), ak by niečo zlomilo moje výhrady k SUV, tak by to bolo práve niečo takéto.
Ostré, výrazné, dynamicky vyzerajúce a k tomu parádna technika (400 koní z charakterného päťvalca je fajn), ak by niečo zlomilo moje výhrady k SUV, tak by to bolo práve niečo takéto.
...hezky si to napsal. Mě se také víc líbí Sportback. Už v roce 2016, kdy většina lidí nemohla "spolknout" styling X6/X4, jsem X4 zvažoval. Nová X4 mě bohužel zklamala.
Ale tento RS Q3 Sportback je, a to i "velikostně" (L=4500mm), právě ten (mnou jinde zmiňovaný) univerzál. 😉
PS. Proč musí být v galerii 132 snímků?
Ale tento RS Q3 Sportback je, a to i "velikostně" (L=4500mm), právě ten (mnou jinde zmiňovaný) univerzál. 😉
PS. Proč musí být v galerii 132 snímků?
Kdyby jich někomu nestačilo 100, tak jich sem dali plný počet. Určitě v tom bude i faktor toho, že čím víc fotek = tím víc prokliků a času uživatelů na webu = vyšší příjem z reklamy
Minulé Q3 RS se prodávají okolo mega, což se mi zdá jako dobrej deal. Navíc u SUV bych čekal, že nebude (pokud vůbec) tak utrápené z okruhových jízd jako klasická RS3.
Ano, Q3 RS je skoro přesně ideální všeuměl - má super zvuk, motor napříč takže šetří místo, světlost podvozku i pro lehkej outdoor :yes:
Minulé Q3 RS se prodávají okolo mega, což se mi zdá jako dobrej deal. Navíc u SUV bych čekal, že nebude (pokud vůbec) tak utrápené z okruhových jízd jako klasická RS3.
Ano, Q3 RS je skoro přesně ideální všeuměl - má super zvuk, motor napříč takže šetří místo, světlost podvozku i pro lehkej outdoor :yes:
Sportback vyzerá o level lepšie ako klasická Q3: https😐/img2.auto.cz/…ull/5941453_.jpg
Sportback má v sebe nádych Lamba, Q3 je len klasické SUV. OK, časť toho dojmu robí aj výrazná zelená a čierny paket (tie hliníkové lišty na červenej Q3 sa mi nepáčia), ale proste ten základ, proporcie Sportbacku sú omnoho dynamickejšie a atraktívnejšie.
Tak máš už vybrané, či? 😄
Sportback má v sebe nádych Lamba, Q3 je len klasické SUV. OK, časť toho dojmu robí aj výrazná zelená a čierny paket (tie hliníkové lišty na červenej Q3 sa mi nepáčia), ale proste ten základ, proporcie Sportbacku sú omnoho dynamickejšie a atraktívnejšie.
Tak máš už vybrané, či? 😄
Kterej (bohužel!) od MJ 2020 opět ztrácí kus chuť se točit, zvuk a reakci.
A bohužel půl vteřiny na dragstripu (1/4mile RS3 - i když na papíře vše stejné).A to je několik délek auta!
Nenávidím tě ty malá švédská čubko!
A nejhorší je, že se to stalo i s V10.
O smradu může mluvit jenom zaujatej člověk. Tím se ztrapňuješ. A jsou tady jiný věci. Zvuk a řízení. Řazení atd.
Nebylo mimoc vedro.
A vím, že rozdíl mezi moderními auty z před tří let a těmi teď je z hlediska globálního oteplování NEMĚŘITELNÝ. Jsou tady jiné, větší věci. Ale na autech se politici předvádějí. Jsou to pokrytci, Gréta má vlastně pravdu.
Pravá *** je třeba finská premiérka.
Tahle děfka slibuje uhlíkovou neutralitu? Jejich motory Wärtsilä zasírají planetu tak, že pouhých osm kusů vyprodukuje stejné emise, jako všechna auta světa. (Z toho ta moderní osobní po kterých se smtrelně jde nedělají ani 1😖
Nebo Norové, velcí kluci elektromobility. Aha a proč? Protože jí strašně dotujou. A proč? Protože na to mají. A proč? protože jsou gigantickými e😜ortéry fosilních paliv (ropa, zemní plyn)
Je to jako chodít někomu sr@t do obýváku a pak se chlubit, jak mámsám naklizenej byteček.
Dobré je si nejdříve problematiku nastudovat, než začnu o smradu a vedru.
2. Ty si myslíš že když my smrdíme míň, tak máme čekat, až ty co smrděj víc, něco udělají. Já si myslím, že každý kdo smrdí by s tím měl něco dělat hned.
3. Ty si myslíš že mimo automobilový průmysl se s emisemi nic neděje. Není to pravda. Děje a zastřešuje to Pařížská dohoda, kterou mnozí nenávidí. Jen na autech je to víc vidět..
4. Je pravda že na automobilový průmysl v evropě je tlak enormní a větší než jinde. Na druhou stranu příklady táhnou, někdo musí být skutečný leader. A navíc pokud to evropský autoprůmysl ustojí, stane se to jeho konkurenční výhodou. Stejně jako američani těžili technologicky z letu na měsíc, eko lídr bude v budoucnu těžit ze zvládnutí bezemisních technologií a prodávat je dál. Něco to stojí ale na investicích, stejně jako ten let na měsíc.
5. Problém totiž je že na planetě je 7 miliard lidí a všichni si chtějí žít stejně jako žili západoevropani v 60-80. letech. Akorát že těch lidí je o 4 miliardy (!) víc než bylo v v šedesátých letech. Přitmo všichni chtějí zpět svoji půlvteřinu na čtvrtmíli.
6. Já jen chci, aby moje děti mohli žít alespoň v tak solidně obyvatelný planetě jako jsem mohl já. A k tomu zatím nesměřujeme.
Ja som sa rozhodol aspoň raz do týždňa chodiť do práce autobusom. Možno pre niekoho prázdne gesto, ale nejako treba začať a hlavne treba začať od seba (aj to bude ťažké, stratiť komfort zaparkovania hneď pri dverách do práce za 15 minút vs. 30 minút autobusom + kilometer peši). Viem, že auta sa neviem vzdať úplne, resp. nie som ochotný jazdiť na litrovom Citigu, tak aspoň takto málo.
Totiž to co ty vydáváš za klidný racionální přístup, jen pštrosí hlava v písku - schovávání se před problémy.
A pokud se s tímhle nezačne něco dělat, je otázkou času, kdy to dojde do stádia, kdy už nepomůže ani to, o čem píšeš. Bohužel zatím se o nějakém rezolutnějším řešení/opatření (v tomto směru) ani nemluví, natož, aby se realizovalo. Naopak, do chudých oblastí, kde ženy rodí jedno dítě za druhým, přesto, že předem vědí, že je nebudou mít jak uživit, se organizuje humanitární pomoc, doktoři bez hranic atd., čímž je tento trend fakticky dále podporován.
Přitom při tomto trendu je logicky opět pouze otázkou času, kdy se objeví různé formy války o přežití jedné skupiny na úkor druhé a bude jedno jestli to bude k vůli (pitné) vodě, nebo pro něco jiného.
https😐/en.wikipedia.org/…ax_Power_Station#…