Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové BMW X6 prozrazuje české ceny. Připravte si bezmála dva miliony

31 komentářů

Ada je zase tady
Hloupou hračku ne, raději knihu. :no:
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
traveldrive
Niekedy sa prekonávaš :yes:
webpaja
Abych toho byl ušetřen, už t👋ho mám zabanovaného 😉
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
traveldrive
Niekedy prekvapí v pozitívnom zmysle.
webpaja
A kvůli pár zábleskům číst ty perverzní nesmysly? nene 😄
3_diamanty
inak X6 ani nejake zazracne predaje nema tak ma vcelku aj prekvapuje ze bawo to nadalej taketo mega prasce vyvija ... ale uz to dlho nepotrva a skonci aj toto prasce... potobne ako to jeho mpv a dalsie nezmysly ... neboj pride cas kedy aj premiovky uz zacnu skrtat a zacnu uz poriadne premyslat co nadalej vyrabat a co nie kedze ani oni uz moc rozhadzovat v dnesnej dobe miliony na nezmyselne kusky nemozu 😒] ...
webpaja
Ty ekonome, stačilo by trošku použít hlavu a dostaneš se k tomu, že za o něco vyšší cenu vývoje jednoho auta máš dav modely, které se perfektně prodávají. Nevím, kde jsi přišel na to, že se prodává špatně 😉
webpaja
Nejbližší konkurent GLE Coupé nižší prodeje, Q8 přišlo se zpožděním dvou generací...stále nikde nevidím tvůj domnělý neúspěch :-!
webpaja
...a nová generace je opět hezká, tak zůstal problém s místem vzadu. Budoucím majitelům doporučuji investici do vzduchu a řízení zadní nápravy. První vymoženost dostala pohodlí na úroveň RRS nebo Q7, druhá pak dodala skvělou manévrovatelnost i obratnost v zatáčkách. 😉
CICERO
pradeda777
Nová X6 je bezesporu hezká. Škoda, že se podobně nevyvedla i X4.....protože ta je velikostně ještě přijatelná..... :-!
webpaja
Ne, X4 je obluda. nechápu, proč tak zprasená a ještě jedna věc. X3/4 má vyjma M verzí strašně zapadlá kola. To u X5 není.
CICERO
speedfred
Tak mne sa páčia všetky X5, pre zmenu X6 ani jedna.
webpaja
Tady bohužel na nohy méně místa než v 5er. 😉
speedfred
To je smutné, auto ako stodola a miesta menej ako vo väčšom sedane.
X6 som jazdil v predchádzajúcej generácii a najviac ma se.re to nastupovanie/vystupovanie v týchto veľkých SUV - zlaté MPV-éčka.
webpaja
Kvůli tomu, že je to vysoko? Neměl jsem problém u předchozí F15 a teď jezdím běžně s podvozkem v nižší úrovni a netrápí mě to. 😉 Ale už ta běžná je o pár milimetrů výš než by mi bylo pro nastupování příjemné.
speedfred
Tak až taký zásadný problém s in/out nie je,ale ako píšem zlaté MPV asi z dôvodu že majú nižšie podlahu a iný posed za volantom.
Mal som kedysi e53 a tam mi vcelku vadili aj tie nášlapy.
webpaja
Nášlapy byly děs, souhlas 😉 V G se sedí mnohem lépe než v F a jak se dá vytáhnout volant je přímo dokonalé :yes:
speedfred
Neskúšal,nesedel som tak neviem. A radšej ani skúšať ani nebudem :-!
pradeda777
Nepříjemnost při nastupování vynahradí příjemnost s posazu a z jízdy....F15 jsem měl 2 roky rád vzpomínám...... :-!
CICERO
webpaja
Teď ještě lepší a kvalita jízdy je o level výš 😉
CICERO
3_diamanty
za mna je Q8 alebo urus proste fakt daleko elegantnejsi svet v tejto solventno sportovej SUV sfere .... teda akurat tie zahranatene blatniky su fajn.. aj zadne svetla ... ale zbytok fakt neladi ... to hadam aj ta prva X6 spred xy rokov vyzerala lepsie ako tato prehistoricka prisera ale chapem... megaladviny musia byt a rovnako aj ten prasaci cely skelet auta je az hrozostrasny... brrrr.... pritom povedzme podstatne mensia X2 vie byt aj celkom pekna... a sedi jej aj face aj celkove proporcie... ale X6 ma opat nesklamala.. a opat sa mi nepaci 😒 .. skoda... lebo v dizajne X2 vidim potencial aj pre dalsie kusky a ten je nadalej nevyuzity ....
CICERO
Ada je zase tady
Která Tesla? Hloubětín, Blatná, či snad Stropkov? 😄
webpaja
To je v pořádku, když se nelíbí tobě, tak to znamená, že se design obvykle povedl 😉
mirod7174
Nekomu se líbí ta hrůza od Audi ? Vždyť je to snadno zaměnitelný s Hyundai Tucson, nebo jak se ta *** jmenuje - to bych opravdu chtěl, vyhodit za to 2 mega a vypadat, jako když jezdim v low-endu pro socky ... 😉