...už jsem o tom v minulosti psal. Někdo.....někde se najde, kdo uspokojí poptávku po manuálech. Samozřejmě to není zadarmo. Kdyby manuál instalovala fabrika, byla by to podstatně levnější záležitost. V tomto případě je to docela nákladná záležitost. Bohužel dnešní elektronick👋emisní doba celou věc ještě více zkomplikovala a prodražila.
JJ máš pravdu, bez SW stránky se dneska žádné auto neobejde právě kvůli, jak ty píšeš, elektronick👋emisní době. Nicméně pokud se jim ten swap povede, budou borci 😉
Manuál je to, co novým sporťákům chybí. Díky automatu jsou auta dražší, komplikovanější, ale zvládne je kdokoliv = víc se jich prodá, což je samozřejmě cíl automobilek. Vytáhnout z lidí víc peněz....
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
No jasně, 2mil za Supru + 12000 USD úprava a 2 dopravy kontejnerem do Texasu tam a zpět, bratru 2x3500USD door to door + další “drobné” výdaje k cestě auta, to se vyplatí :yes: :-!
To je mi jedno. Prostě sporťák má mít manuální převodovku, s automatem je prd zábava. To je jako jezdit závodní hru na PC na nejnižší obtížnost, projíždět zatáčky jak po kolejích 300 km/h. O ničem. Pomalu přeřadit, špatně přeřadit, to prostě k jízdě patří, člověk se pak má v čem zlepšovat. Jen točit volantem a mačkat jeden pedál a doufat, že automat udělá co čekám a ESP mě udrží na silnici? Btw. nejzábavnější auta nikdy nejsou dokonalá. Třeba svého času takový starý Nissan 300ZX biturbo, rezavý krám, ale neuvěřitelně zábavný. Nebo staré Capri s motorem z čehosi jiného, aby se korozí nezlomil, držely ho pohromadě 2 traverzy ale i tak dokonalé driftovací auto. Tato Toyota bude asi motorově dokonalá ale rozhodně nebude dokonale zábavná.
Manuál je to, co novým sporťákům chybí. Díky automatu jsou auta dražší, komplikovanější, ale zvládne je kdokoliv = víc se jich prodá, což je samozřejmě cíl automobilek. Vytáhnout z lidí víc peněz....