Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Modernizované BMW X1 zná české ceny. S tříválcovým turbodieselem stojí 819.000 Kč

17 komentářů

nathan
... co musí mít člověk v hlavě když si cíleně jde koupit tento redražený paskvil? Místo šedé hmoty jen prázdno.
4bytelnýkola
ok chci menší SUV s benzínovým motorem kolem 250koní, automat, co doporučíš..
ericn
Trochu zbytečná otázka pod článkem u základního modelu BMW s 3hrnkovým dieselem již od 800k, nemyslíš?
3_diamanty
ako nieco mensie 250 konove si mozes kupit povedzme evoque s 2 litrovym bezinovym turbom... otazne je ake mas poziadavky na cenu ...
webpaja
Tak to jsi o půl mio výše...co tam máš dál?
Ada je zase tady
Taky nechápu, jak si to někdo může koupit se zastaralým zážehovým motorem :-!
ericn
Počkej Ádo, vážně by sis koupil dieselový 3hrnek? 😉
WinDiesel
pokud by to bylo PD tak by si to koupil :😉 :😉 :😉
xxc
Jeden známy jedného známeho vraj ten dieselový trojválec mal a ze vraj bol spokojný. Možno ho má doteraz, ktovie.
3_diamanty
hlavne ten zaklad je fakt nekupitelny ... dat 800 litrov za trojvalcovu vytunenu dizlovu dvojkolku je podla mna mozne len ako firma... sukromnik si taketo nieco fakt nemoze kupit ak ma aspon kuska rozumu .... pritom uz v cene okolo 750 tisic sa daju kupit velmi slusne SUV ( a za mna aj celkovo daleko lepsie
SUV ) a v 4kolke a v turbobenzine na podobnom podoryse.... akoze nemam problem pochopit toho kto si kupi Gecko za 3 melony v 4kolke a s 400 konmi ... ale dat 800 litrov za takyto dvojkolkovy SUV zaklad s vrtulou na kapote to su v podstate vyhodene prachy....
webpaja
R3 nafta nevím,, ale R3 benzín jasně cílí na starší lidi, co chtějí zůstat u značky a výkon jim stačí.
WinDiesel
ukaž mi prosím takový lidi 😲
webpaja
Západní Evropa?
Freddka
Jo, tady v anglii je tech trivalcovych benzinovych BMW 3 hromada. A nejen stari lide, i spoustu mladych.
Chteji obycejny auto, ktere pekne vypada, nechteji nejaky trapny VW, tak pridaji 20% a odjedou v BMW 3, vsak ono to bude slouzit taky dobre a dostanou k tomu lepsi podvozek a infotainment, to staci.
A dvacetiletej typek ma svou prvni zbrusu novou trojku, jaka frajerina ... a jeste to ani nezere, ma to nizkou pojistku, tak co 😄
ericn
Co třeba všichni zákazníci Pug/Citroen, co chtějí benzin? 1.2Purtech 81/96kW - nemáš moc na výběr... 😉
xxc
A ktoré auto je lepšie? Možno volvo xc40, len je oveľa drahšie. Vraj ten trojválec diesel je dobrý. A nie je problém k tomu kúpiť štvorvalec. Aj ten je dobrý 😄
webpaja
Co je na X1 špatně, že je paskvil?