Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Karoq a Kodiaq přichází v inovovaném balení. Mají modernější techniku a jinou záď
16 komentářů
MBRANOM
Neverím, veď to sú uplne nové škodovky, neverím, že to je starý kodiaq a karoq, uzasna zmena wov. To nemôže byť pravda veď to je ako facelift, kde facelift ale uplne nove modely. Ja odpadne z tej úžasnej škody, najlepšie auto s VW group s úplne vlastnou jedinečnou technikou.
scadar
Ze zadního pohledu ty auta humus byly a humus zůstávaj (ok, karoq i zepředu)..
Ušetřte si to utrpení, kupte si oktávku nebo superba ve scoutu, to musí stačit...
Ušetřte si to utrpení, kupte si oktávku nebo superba ve scoutu, to musí stačit...
Práve dnes som videl Karoq v modrej nemetalickej farbe (asi základ). To auto by ma ničím nazaujalo - taká obyčajná šedá myš.
Sú autá, ktoré aj v základe vyzerajú pekne.
Sú autá, ktoré aj v základe vyzerajú pekne.
Za mě je Karoq úplně v pohodě, i v holobytu s halogeny se na něj dá koukat. Jen holt sociální modrá mu asi nesedí.
Pravda - možno biely by bol krajší.
Ináč čo sa interiéru týka - sú autá kde sa mi viac páčia klasické "budíky" ako digitálne. Tie digitálne vyzerajú niekde dosť lacno 😞
Ináč čo sa interiéru týka - sú autá kde sa mi viac páčia klasické "budíky" ako digitálne. Tie digitálne vyzerajú niekde dosť lacno 😞
za mna je na karoqu hodne vela tmaveho plastu v dolnej castu naraznika .... https😐/img2.auto.cz/…ull/3937096_.jpg posobi to potom tak nejak "lacno" ale teda skor nevkusne ... neladi to moc... kodiaq me to lepsie spravene
o.zdenek
Ano, s nápisem vzadu všechno stojí a padá. A je fajn, že SM a novinky už začaly porovnávat škodovky mezi sebou. (Po letech "cinklých" testů.)
miromen
To co designově předvadi škodovka je jednim slovem tragedie. Hrany, ktere davno vyšly z mody na konzervativnich tvarech vypadaji nemoderně již jako nove a ještě k tomu domrvene zbytkem. Jako by se na designu podilel M. Zeman, ktery ma blizko k čině.
Freddka
Tak koukam ve Skodovce to nejak nepochopili 😄 😄
Volkswagen tam ma sve logo a napis jako PASSAT nebo ARTEON.
Ve Skodovce to zjevne nepochopili a na vsechna auta ted nalepi ŠKODA 😄
Navic se Š takze kazdy cizinec na svete si hned bude rikat OMG ted celej svet vi, ze jsem nemel na VW a mam auto kdovi z jaky pr**le sveta 😄
Pravda, ten hacek nad S maji fakt co nejmensi to jen slo ... 😄
No a cesi si proste jen reknou jen ze to škoda 😄
PS: ja mam skodovku rad a nemam s ni problem, ani kdyz tam je podle me blbej napis ... ikdyz si ji asi nikdy nekoupim, protoze socialni verzi nechci a VW je vzdycky ve stejne vybave levnejsi 😄
Volkswagen tam ma sve logo a napis jako PASSAT nebo ARTEON.
Ve Skodovce to zjevne nepochopili a na vsechna auta ted nalepi ŠKODA 😄
Navic se Š takze kazdy cizinec na svete si hned bude rikat OMG ted celej svet vi, ze jsem nemel na VW a mam auto kdovi z jaky pr**le sveta 😄
Pravda, ten hacek nad S maji fakt co nejmensi to jen slo ... 😄
No a cesi si proste jen reknou jen ze to škoda 😄
PS: ja mam skodovku rad a nemam s ni problem, ani kdyz tam je podle me blbej napis ... ikdyz si ji asi nikdy nekoupim, protoze socialni verzi nechci a VW je vzdycky ve stejne vybave levnejsi 😄
Stále chybí manuál k silnějšímu dieselu, ruční brzda, možnost sklopit zadní sedadla zcela do roviny a napravit polohu čísel na tachometru a otáčkoměru. Proč nepřevzít tyto přístroje od Seatu?
Jinak je to stále taková průměrná škodovka: lepší, než následující a horší, než předcházející.
Dnes je už v športiakoch manuál niečo extra špeciálne. O chvíľu to tak bude aj u bežných áut, vlastne manuál celkom zanikne. Možno autá ako Mazda MX5 ich budú mať. Potom kto rád šoféruje - kúpi si nejaké staršie zaujímavé auto.
Ak má človek výhrady k nejakému autu - stačí sa často pozrieť u konkurencie, kde možno práve ponúkajú auto podľa želania 😉.