Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tohle jsou nejlevnější nová auta na českém trhu. Pod 200.000 Kč se vejdou jen Dacie

15 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nonsens
jediné, čo by mi z tej výbavy fakt chýbalo je klima. Bez klimy človek dnes zažíva 2 mesiace pekla, ale všetko ostané oželiem. Aj nalacnejšia dacka má 4 airbagy, to sa dá..
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nonsens
pozdravujeme Zemoland. Či radšej Baboland?
CICERO
Anonym
Baboland? To hovado je vod vás. Nechcete ho zpátky?
:-!
Nonsens
šak ho nevoľte a on príde aj sám
CICERO
Nonsens
30 rokov po prevrate na hrade komanč a na vláde eštébák. To na slovákov nezvalíte 😄
JirkaV8
Uz som tu 😒] Ponúknite sa koblihu ujo :😉 A do Penamu mi nehovorte. Penam je super, na zaoranie 😉 Ale az pote čo vezmeme dotáciu 😒]
WinDiesel
Čau lide bureš !!!!!!!!!!!!!!!!! Ješte jsi neutek do Švajcu?
Tam lidi jako ty vítají slavobránami ale musíš mít love.
Bez love do Švajcu nelez !!!!!!!!!!!!!!
:-! :-! :-!
JirkaV8
Ja mam love, ty maš love, my sme vsetci taký lovmani :-! Romotopov snáď bude mať nejaký zajezd, tak to tam zájdem spolu s pani ministryni omrknúť. Len dúfam, že sa mi droběna nezasekne v Gothardskom tuneli 😒] Ale pôjde tam pestovat repka? V Maroku to vtedy moc nieslo, tak sme museli žrať fosfáty. Kazdopadne diky za tip 😉
CICERO
jenicek54
dáte jim svoje auto za 10 v hodnotě 60 ušetříte 20 za financování a Citigo Vás vyjde na 400 😄 😄 😄 😄
CICERO