Autosalon Frankfurt 2019
Letošní ročník IAA se koná mezi 12. a 22. zářím 2019, na 10. a 11. září jsou naplánovány novinářské dny. Hostí jej jako tradičně frankfurtské výstaviště. Mottem ročníku je "Driving tomorrow," tedy řízení zítřka.
Hlavními hvězdami výstavy jsou Land Rover Defender, Porsche Taycan nebo Volkswagen ID.3. Škoda na IAA 2019 představuje hlavně nové deriváty svých modelů, např. elektrické Citigo.
Vstupné
Vstupenky na IAA 2019 je možné zakoupit online nebo až na místě. Nákup přes internet je však cenově výhodnější, vstupné během pracovního týdne v takovém případě vyjde na 13 eur. Výstaviště je otevřeno každý den od 9:00 do 19:00.
Kdy: 12. – 22. 9. 2019
Kde: Ludwig-Erhard-Anlage 1, D-60327 Frankfurt/Main, z Prahy 510 km
Historie
Autosalon ve Frankfurtu nad Mohanem se koná od roku 1987 a pořádá se jednou za dva roky. Zaměřuje se na osobní automobily a ob rok se střídá s výstavou nákladních automobilů v Hannoveru.
Původně byly tyto výstavy společné, když se ale staly kapacitně nezvladatelné, rozdělily se podle zacílení. Společná minulost se ostatně odráží i ve společném názvu obou výstav. V domovském Německu jsou nazývány stejně, IAA (Internationale Automobil-Ausstellung), neboli mezinárodní automobilová výstava.
I přes pokles zájmu vystavovatelů i návštěvníků patří autosalon ve Frankfurtu mezi největší automobilové výstavy na světě. Poslední ročník, konaný v roce 2017 navštívilo přes 810.000 osob.
ale inak na ladviny novej 3-ky sa vcelku aj da pozerat na rozdiel od X7 ci maleho hatchu radu 1 ... tu mi sedia aj proporcie aj tvar aj akesi to spravne vyzarovanie face-u ... ale aj tak by som v podobnej cene asi radsej X2 v stvorkolke od bmw ako takuto ( dnes uz prerastenu ) a natiahnutu 3-ku ... ale tak tym neustalym zvacsovanim a natahovanim sedanov/kombikov skodia automobilky len sebe. ( v dosledku coho je podla mna potom coraz mensi zaujem o vyssiu strednu aj strednu triedu ) a este k tomu vdaka tomu aj nahravaju SUVeckam .. ktore na podobnom razvore su velakrat aj priestrannejsie pritom kasnou daleko kompaktnejsie ako tie kdejake dnesny mega kombiky a sedany.. ved aj to nove GLB od medveda na dlzke 4,63 m pri podobnom razvore ako ma bmw 3 ponukne v konecnom dosledku vlastne az 7 miest... nehovoriac o priestore nad hlavou ... a uz na pohlad presklennejsej vzdusnejsej kasni a pohodlnejsiemu nastupovaniu....
Raz to treba skúsiť aj na vlastnej koži.
S manuální převodovkou by byl rozdíl v tom, že vrcholný výkon u čtyřválce byl v 5800 otáčkách a u 340i bude o nějakých tisíc otáček víc. Ok, tisíc otáček. Klidně se bez nich obejdu. Kultivovanost projevu? To není diesel, nepoznáš žádný rozdíl, na světlech pořád nevíš, jestli motor běží nebo ne. Chybí tomu basová linka. Ale než povinný x-drive tak radši o dva válce míň... Já jen doufám, že se u BMW vzpamatují. Čekám na 840i a tam se uvidí, pokud bude znovu jen na čtyři, příští auto bude americké 😒
Do nové trojky si půjdu vyzkoušet opět 330i. S krabičkou od racechipu dostaneš 300 koní a když ji vypneš nebo zapneš, nijak nepoznáš rozdíl v tom, jakým bude motor pracovat. Pro civilní auto naprosto dostačující motorizace. Bude tomu chybět ten zvuk, ale otázkou je, jestli potřebuješ aby se po tobě půl ulice otáčelo, když nastartuješ, nebo když tomu vytneš. Za mě úplně v pohodě motorizace (tedy až po tom výkonovém upgrade-u). Šestivál má smysl hlavně proto, že tě stejná krabička zase pustí na dejme tomu 420 koní za pár šupů.
Trojka dobrý, asi klidně bez eMka... ale možná se mi končící generace líbí o chlup víc, na téhle je místy vidět, že přibrala.
Včera jsem viděl já nevím trojku-pětku nebo co to bylo předchozí generace. Rozžhavené železo vzadu - jen červené světlomety na černém autě - tohle se mi strašně líbí a u téhle generace to budu postrádat... jinak velmi pohledné auto.
Do sedanu ale jednoznačne 40i.