Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
LandHodor
Za me vetsi Range Rover Velar SVA (V8/550hp) vypada lip, nechce nokoho sezrat. Vypada zurive F-Pace SVR 😁 Jinak jasny vitez SUV coupe stredni tridy je nove X4 M.
V čem je jasný vítěz? Leda v ošklivosti, to mnohem radši X3M. Ale tady je kompresorový V8 a to má prostě své kouzlo.
Jak tohle auto může splnit emise??? Nebo do toho jdou rovnou s tím, že budou platit pokuty?
Lexus má také na trhu 5.0 l V8, takže nějaká cesta určitě bude.... :-!
Ano. Přes pokuty 😄
I-Pace? 😉
Ani to nemuze stacit. Nevim jak je tomu presne ted, pro zachovani dusevniho zdravi to uz radeji nesleduju, ale pokuta prichazela od 105g CO2 nahoru a ma to jit snad dolu na 95g CO2 (kdyz tak me nekdo opravte). Kdyz vememe I-Pace, u ktereho se udava CO2 predpokladam 0 (i kdyz vsichni vime ze je to blabol a jeho sklenikova stopa si s tou z SRV nezada), tak aby se Jaguar udrzel na prumeru musel by na kazdy jeden takovy kousek pod kterym diskutujeme, a ktery udajne vypousti 272g CO2, prodat 3 kusy I-Pace aby se v prumeru dostal k tem 95g CO2.
A asi vsichni tak nejak tusime, ze tech I-Pace jaguar tolik neproda ani kdyby se rozkrajel. Takze jo, pokuticka musi byt pocitana jiz v cene vozu. Uhozena doba.
PS: Pro predstavu jsem si kdysi pocital jak je na tom treba BMW s tehda aktualni M5 generace F10, tak tam to vychazelo na cca 300tis Kc na pokutach jen za CO2 navic proti touzbam a pranim EU. Kdyz se clovek zamysli za kolik se to auto v zakladu prodava (2,7mil), kolik z toho je dan, naklady na prevoz a marze prodejce... pak to vychazi ze snad 1/4 ceny M5 jde vlastne na pokutu (resp. by sla, pokud by se to BMW nedarilo vykompenzovat ruznejma 114i atd.).
A asi vsichni tak nejak tusime, ze tech I-Pace jaguar tolik neproda ani kdyby se rozkrajel. Takze jo, pokuticka musi byt pocitana jiz v cene vozu. Uhozena doba.
PS: Pro predstavu jsem si kdysi pocital jak je na tom treba BMW s tehda aktualni M5 generace F10, tak tam to vychazelo na cca 300tis Kc na pokutach jen za CO2 navic proti touzbam a pranim EU. Kdyz se clovek zamysli za kolik se to auto v zakladu prodava (2,7mil), kolik z toho je dan, naklady na prevoz a marze prodejce... pak to vychazi ze snad 1/4 ceny M5 jde vlastne na pokutu (resp. by sla, pokud by se to BMW nedarilo vykompenzovat ruznejma 114i atd.).
😁 X4 M je jasny vitez v ovladani na okreskach, nebo Macan Turbo fl.? Proste zabava kdyz jsou tak univerzalni auta do nepohody. Ted se me libi X4 M stylovevejsi s mensim kufrem, treba za 10let to bude X3M. Jasny V8 Jaguar s kompresorem je peklo, uz jen jak silene zni V6 kompresor v F-Type je neco.
Vidím, že toho máš projetého hodně, já tedy jen v civilnějších verzích., To jsem rád za dojmy 😉
To je subjektivni, pro me jsou X3/4 M obe skaredy, ze i kdyby jezdily nejlip na svete, tak to nerozchodim. Ty jsi uz mel moznost X4 M ridit? Kde? Taky bych si zajezdil. Nebo si zatim jezdil jen na kolotoci?
A co je zábava pri týchto autách?Vrtenie zadkom?Či jazda na okreske bokom? Asi to aj ide ale v takých rýchlostiach že to je viacej strach ako zábava,samozrejme pokial nie si ako Loeb.
Ada je zase tady
A proto do něj patří výhradně diesel!
Londonbridge
sorry ale toto je lepsie ako Jag
ttps😐/www.youtube.com/watch?…
ttps😐/www.youtube.com/watch?…
...momentálně není v nabídce.....bojují s WLTP.....ale 63 s motor je v nabídce u jiných MB... :-!
samozrejme Merkeles nadovšetko. Mne napr. nepáčia vôbec okrem S-klase.
Mám ještě přes měsíc do dodání auta, kolega už nafasoval díky rychlosti a ochotě BMW nový povoz, takže jezdím v jeho původním GLC Coupé a až na nikterak výkonný motor 220d jezdí perfektně. Opravdu.
Áno verím tomu že jazdia výborne,motory parádne,v F1 úspech ,ale dizajn ma vôbec neoslovuje.
nejlepší motor má Grandčíro SRT8 Trackhawk, kde je 6,2 V8 Hellcat se 700 HP 😄
Jj, není nad pořádné šestilitrové závaží vpředu...
Londonbridge
Aj toto ma vyborny motor na SUV ale ten interier je este horsi ako u Jagu
https😐/www.youtube.com/watch?…
https😐/www.youtube.com/watch?…
Machýrek
Natusite nekdo, co se da dneska na F-Pace ukecat za slevu? Pred trema rokama, kdyz byl F-Pace novy, tak to tam bylo sprosty slovo.
11-12 bez problému, otázka jak +20%. Nebo ta klasika je moje/není moje na začátku.
Je moje / neni moje resi docela uspesne kolegyne v symbioze s mistnim dealerem subaru. To si ona sama udela konfiguraci jakou chce, vybere barvu atd., dealer to koupi, pul roku si to necha, najede na tom pod 10tis km a pak ji auto v cenikovce 25tis E proda za 16tis E. O 3 roky a 100tis km pozdeji si to zopakuji. 😄
Pro mě dělí Crossovery a SUV hlavně výška (od silnice) sedačky řidiče, Stelvio Macan apod. jsou ještě crossovery, F-Pace, Velar..., už jsou SUV.
subjektivně si ještě dovolím dodat že Stelvio je hezčí zvenku i zevnitř..... 😉 těžko říct jak kvalita.... (ale obecně jsou Giulie a Stelvia na poměry Alfy velmi povedené, tak snad to v globálu bude stačit aspoň na průměr). Další věc je spotřeba, tam by to srovnání bylo taky zajímavé.... Ostatně provozní náklady, u těchto aut nemalé, bych taky zohlednil - přecejen ty pneumatiky a brzdy budou z takového auta mizet poněkud rychleji.... 😉
I crossover může mít světlou výšku na úrovni SUV a nemusím si nutně za jeho volantem připadat jako kočí na kozlíku.
63S kostuje 95.949 EUR.