Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Carp
1
Jo,to ještě byla doba, kdy každý auto mělo svůj ksicht, ne ty dnešní UNI... 😒
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
netcar.xx
vs Schade 100 ve stejne dobe u nas. Na to neni co rict.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Cenduro
V 85 jsem si chtěl koupit nějakého Fiata a naskytl se mi Fiat 2300 coupe s šestiválcem. V té době, byť už to byl starý vůz, to bylo jako zjevení. Elegantní, křesla jako v obýváku, obrovská palubovka, velký volant ve dřevě. Prodávající za to chtěl 30000,- korun, ale tolik jsem neměl. Já blbec, dnes jsou tyto vozy ceněny. Sehnal jsem pak Fiata 850 sport coupe, sice ve zbědovaném stavu napadeném kutilem domácím, ale za relativně málo peněz. S otcem jsem z toho udělal pěkný vůz. Mělo to duši, 52 divokých koní... Paráda. Bohužel jsem jej taky prodal...
Jerry.Gunman
Viděno dnešní optikou, tehdejší auta měla více chyb, než toulavý pes blech, byla užraná a uřvaná a leckdy prapodivně designovaná, neměla žádné (dnešní) asistenty a s jejich bezpečností to bylo také všelijaké - ale měla duši a styl a šmrnc, který mnohým dnešním vozům DRASTICKY chybí
Ale kdo ví, třeba za 40 let bude můj syn se stejnou slzou v oku vzpomínat na dnešní Mondea a Insignie a Superby III. generace 😉
Ale kdo ví, třeba za 40 let bude můj syn se stejnou slzou v oku vzpomínat na dnešní Mondea a Insignie a Superby III. generace 😉