Ale přesně o tom mluvím: a kdo to opravdu potřebuje?
Dokážu zaparkovat... a dokážu se rozhodnout, že potřebuju pauzu.
Dokonce dokážu i rozsvítit světla, když se setmí...
A představ si, že jsem trávil v Alfě Romeo 90 2,4 TD i 15 hodin za den... a v pondělí ráno jsem vyjel do Belgie... ve středu v noci se vrátil a ráno vyjížděl do Itálie.
Měla sedačky nesrovnatelně lepší, než Superb... a jezdila levněji než dnešní JTD... a v součtu byla ekologičtější, protože potřebovala méně výměn dílů a celkově se auto dožilo více let / km.
A k tomu všemu, můj ty světe, nabízela v případě chuti nebo potřeby, i báječné, vyvážené jízdní vlastnosti!
Potřeba byla stejná tehdy i dnes - dostat z bodu A do bodu B lidi a bagáž. Dostatečnou rychlostí, v dostatečném pohodlí a bezpečí, za dostatečně rozumnou cenu (kupní cena + provozní náklady) a bez nějakých velkých starostí (spolehlivost a zaparkování)
.
A i když se nám to z dnešního pohledu nezdá, ve všech těchto aspektech představoval Golf I celkem veliké zlepšení oproti posledním Broukům
Dnešné autá majú bezpečnosť vyššiu, jazdné vlastnosti úplne inde. Na druhej strane aj plno elektroniky, ktorá sa časom začne kaziť.Hlavne cena je výrazne nižšia vzhľadom k platom. Netuším koľko musel šetriť Nemec na auto ako Golf 1, ale našinec by šetril poriadne dlho, ak si ho vôbec mohol kúpiť v ČSSR. Pre nás bol drahý aj Golf 2, 3... Možno už 4. generáciu si mohol našinec ako tak dovoliť ako novú. Dnes je auto pomerne lacnou záležitosťou. Alebo lepšie povedané - kto chce, kúpi si ho a dokáže na to zarobiť.
No, je to složitější... auta opravdu prošla vývojem a zlepšováním... a konkurence fakticky stlačila ceny...
Do určité doby.
Ten zlom nepřišel přes noc... ale někdy na začátku tohoto tisíciletí se to zlomilo... a cílem vývoje už není vyrobit lepší auto, ale levnější na výrobu.
K tomu se roztočila kola marketingu... a daří se jim manipulovat davem.
Pomáhá jim v tom i lobysticko- bolševiscká EU, která jim vytváří marketingové nástroje v podobě tlaku na emise.
Co se asi stane po naběhnutí platnosti nesplnitelných limitů? Výrobci zaplatí "emisní výpalné"... a přeúčtují to zákazníkům.
Nic jiného.
Je to nová daň.
Potřeby se nezměnily, jen jsme tak rozezraní kde čeho, že si pleteme potřeby a přání...
Dokážu zaparkovat... a dokážu se rozhodnout, že potřebuju pauzu.
Dokonce dokážu i rozsvítit světla, když se setmí...
A představ si, že jsem trávil v Alfě Romeo 90 2,4 TD i 15 hodin za den... a v pondělí ráno jsem vyjel do Belgie... ve středu v noci se vrátil a ráno vyjížděl do Itálie.
Měla sedačky nesrovnatelně lepší, než Superb... a jezdila levněji než dnešní JTD... a v součtu byla ekologičtější, protože potřebovala méně výměn dílů a celkově se auto dožilo více let / km.
A k tomu všemu, můj ty světe, nabízela v případě chuti nebo potřeby, i báječné, vyvážené jízdní vlastnosti!
Kde je ten pokrok?
.
A i když se nám to z dnešního pohledu nezdá, ve všech těchto aspektech představoval Golf I celkem veliké zlepšení oproti posledním Broukům
Do určité doby.
Ten zlom nepřišel přes noc... ale někdy na začátku tohoto tisíciletí se to zlomilo... a cílem vývoje už není vyrobit lepší auto, ale levnější na výrobu.
K tomu se roztočila kola marketingu... a daří se jim manipulovat davem.
Pomáhá jim v tom i lobysticko- bolševiscká EU, která jim vytváří marketingové nástroje v podobě tlaku na emise.
Co se asi stane po naběhnutí platnosti nesplnitelných limitů? Výrobci zaplatí "emisní výpalné"... a přeúčtují to zákazníkům.
Nic jiného.
Je to nová daň.