Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

České zastoupení Hyundai má nového šéfa. Vedl i BMW

12 komentářů

vosicky.senior
Židle už je připravená. Tolik nalepených holubů pod opěrkami svět neviděl >😒] Kostra zborcená, čalounění potrhané s bílými zaschlými fleky 😲 Vnitřní výplň zapocená a zavlhlá 8-s Ale už je to charašo, překryli jsme ji plátnem a nový vedoucí může usednout :yes:
kovv
Jde tam j
ako krizový manažer (stabilizace prodejů a urovnání vztahů s prodejci) a s cílem vyhledat nástupce. Nemá co ztratit.
ericn
Bude muset změnit vnímání značky na trhu, její pověst a narovnat pošramocené vztahy s dealery. Vošický zvoral co mohl, Hyundai bodovala hlavně cenou. Jak šli s cenou nahoru, prodeje dolu. Přitom design nových modelů je celkem povedený, kvalita šla nahoru a mají co nabídnout...

Cokoliv teď udělá, bude jen pozitivní krok, protože nejhůř už bylo 😉
JirkaV8
Zrovna do Hnujdaju bych teda opravdu nechtel 😢 A kdyz zidle po Vladimirovi, tak to plati dvojnasob >😒]
Arese
Hmm, Vošický nastoupil k Hundům v době, kdy prodávali model Pony? Máš ty letopočty nějak pomíchané! >😒]
pradeda777
Je to jen další vlastizrádce.......u Němců bych to opravdu nečekal.... :-!
car
Podle toho jak se říká - "Podle sebe soudím tebe" ?😉
Dominik Debef
Kdo si vidí dál, než na špičku nosu ví, že Vošický udělal kus práce, ale pro další rozvoj Hyundai se už . pár let nehodí. Pokud se snažil překročit svůj stín, pak sem u to nepodařilo. Ale on dostal Ponny k i30 jeho vlastním způsobem. Nyný je třeba nekonfliktního manažera, který sice nezvedne prodeje, ale přestane sr......t lidi. U mě je Vošický borec.
Kandahar
tak ten se zda bejt v pohode, no konecne
StrejdaRomik
Sonata sice nevypadá špatně, ale osobně bych volil toho připravovaného N-line Tucsona. Ten vypadá teprvě dobře! Jinak s těmi cenami máte celkem recht, také mi nepřijdou nijak přehnané.
Arese
Já! 😄
GeorgeCD
Mě tedy nepřišlo, že by Hyundai měl nějak závratně vysoké ceny, vám ano? Když se podívám na jejich nabídku, tak mi naopak ceny přijdou více než v pořádku ne? Jinak co se týče designu, tak to máte pravdu, kdo by nechtěl takovou Sonatu?