Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

6 komentářů

Mám zelenou metalízu a nějakej trotl mi to pred kramem poskrabal asi vozejkem. Koupil jsem tuzku na lak a postupoval podle triradkovyho anglickyho navodu. Takze tim steteckem (jak na nehty) jsem ten skrabanec pretrel + jeste nejaky diry na laku od kaminku, ale je to videt 😐. Ma se to jeste pretrit lakem kterej je taky v baleni. Ale to jsem jeste neudelal protoze na miste pretreni vznikla takova housenka. Snazil jsem se tam toho nenakydat hodne ale tim steteckem se to proste neda nejak poradne natrit aby to nebilo do oci. Neda se ta smouha od ty "tuzky" nejak rozumne necim prelestit aby splyvala s lakem na karoserii?
Tužkou jsem opravoval pár škrábanců a kapotu omlácenou od šutrů... chce si ten štěteček nejdřív několikrát otřít o hrdlo lahvičky aby se nanášela jenom hodně tenká vrstvička (a klidně víc vrstev) nakonec tenká vrstva laku...

Na přeleštění bych určitě zkusil staré dobré TEMPO >😁 ale to až to pořádně zatvrdne
no ono se to ma pretrit jeste bezbarvym lakem... takze ja potrebuju nejak "prelestit" nebo spis ZAlestit tu vystupujici barvu z tuzky, aby skoro splyvala s puvodnim alkem a pak to pretrit tim bezbarvym lakem, takze to asi nemuzu drhnout necim mastnym aby mi na tom ten lak vubec drzel.. jinak Tempo mam, kouknu co do toho davaj za sajrajt 😊...

kazdopadne dik za odpoved...
před natíráním by se to mělo stejně odmastit aspoň lihem

když se tam hodí moc velká vrstva barvy a vystupuje ven, je lepší to rovnou ředidlem setřít a začít znova.... každopádně přeji hodně trpělivosti
Steteckem to tezko udelas tak, ze to nebude bit do oci a opravovat lokalne metalizu je obecne doooost tezka prace az neproveditelna - vzycky je to videt. Ja bych auto s metlou nechtel.
jj, je mi jasny ze to bude vzdycky videt, ale chci to udelat tak aby to bylo videt co nejmin...

no a reakce na vetu "ja bych auto s metlou nechtel"... prece neodmitnu koupit dobry auto za vyborny penize jen proto, ze ma metalizu :?: :!: