Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeChevrolet Epica 2.0 24V: nejlevnější řadový šestiválec na českém trhu již za 532 tisíc
5 komentářů
Navtech
0
Člověk by si někdy řekl, jak ta škodovka a podobný, můžou vůbec existovat.
Andy
0
Jako ironie dobry. Pis dal, bavis mne. :yes:
wolff
Přiznám se, že sem tohle auto poprvé uviděl na silnici včera odpoledne... a musím přiznat, že sem se za ním otočil. Bylo v tmavé metle, moc, moc pěkné... Líbí se mi. Neviděl sem ho zblízka ani sem neměl čas si ho prohlédnout, tak ho nehodnotím, ale musím přiznat, že na mě působilo více než dobře. A pokud je za tyto peníze a není v tom vyloženě nějaký provar.... pak... musím do jisté míry souhalsit s Navtechem.. a použít klišé... Proč proboha kupovat Škdovku...když tohle auto...vypadá a možná i jede velmi slušně se slušným motorem za odpovídající cenu. KDyž koukám an ten interiér tak už to skutečně není korea, ale Chevy... Tak si říkám.. proč ho nezkusit.
Proč si nekoupit auto, který si v ničem nezadá se Škodovkou, protože taky jede rovně a za stejný peníze určitě nabídne větší výbavu. Třeba. Z mýho pohledu je to hlavně auto, který nemusim ani zamykat a mám větší šanci, že se nestane součástí skladu náhradních dílů. Image je na nic.
no az na ty zadni mlhovky.to nejak nedali.ale asi tim chteli odlehcit ten masivni zadni naraznik at nevypada tak chude