Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

3 komentáře

peeticek
2 týždne som každý deň dokladne navštevoval Vaše stránky, aby som sa dočkal testu tohto skvostu od Porsche... A KONECNE!!! Po dlahom čakaní som skoro nedýchal, keď sa načítavala stránka....začal som jedným dychom čítať test...a akosik...som prišiel na koniec a...NIC...

1.pocit - TO JE VSETKO?

2.pocit - a...zabudol som na video...stiahnem, pozrem, a sklamanie sa prehlbilo...

To je vtip? Test roku 2005 je takto odflaknutý? Video má 6,9MB? a nič v ňom nie je? Si pripadám jak 10 rokov dozadu -- cenzura jak hovado - väčšiu skúposť na informácie som ešte nevidel...

1. -- Žiadne info o LPG, len amatérske žvásty pre LAMY

výrobca, použitý typ sady, firma ktorá to monotovala+stránky na ňu...

2. -- Video -- malo byť min. na úrovni testu BMW 760iL, malo obsahovať 2 časti, každý ASPON po 20MB!!!

Video1 - čisto interiér+motor na mieste a pod.

Video2 - Jazda, a nie taká, akú sme videli...tá klsická, na kt.- sme zvyknutí z ostatných testov - 730d, 545i, 760iL a pod...

Argument o rýchlosti pripojenia čitateľov je v dnešnej dobe totálne smiešny... Tak to prdnem do roznej kvality...Ja by som bol najspokojnejší, keby takáto výnimočný test mal tie videá po 50MB//celkovo 100MB--10min kvalitného záznamu od profesionálnych redaktorov...

To vytáčanie motora naprázdno - to je diesel? Alebo niekto šanoval motor - na 760iL to bolo podlaha-prázdno, podlaha-prázdno a ručička lietala jak šalena...tu je to veeeelmi opatrne+len do 4 tisíc...na benzinák od Porscheho s 2ma TURBAMI dost slabé...Ze Vám neni Hanba, tak degradovat toto skvelé auto...

MOVITA - to je nápis na motore - nebyť jeho, tak som odkázaný na Vasu urodzenost, aby mi to po pár vtieravých majloch zdelila - no hnus...

To malo byť pekne v článku -- firma je MOVITA...stránky sú [odkaz] -- systémy sa montujú aj pre Cayene S...ceny su také a také//inak, velmi nízke...cakal som uroven 100tis..a viac...

proste totálne sklamanie...SKODA, bol to odflaknuty článok - a najhoršie je to, že neviem, prečo...

Váš, veľmi sklamaný čitateľ...
To snad nemyslí vázně do Porsche LPG? Oni se zbláznili.Kdo má na Porsche tak něco jako spotřeba by ho neměla zajímat. A co image značky?????

To jako kdyby dali do Cadillacu nafťák. omg
Kdo má na Porsche má i na benzín >😁