Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Hele 507, Cromu nech bejt, joooo?! 😉 Je to docela slusnej povoz, co jsem tak mohl zjistit. Pokud teda nemyslis tu puvodni, co mela interier z lakovanejch krabic vod bananu >😁
Ale recept "vezmem low-cost kchaar, nalepime na nej neco zarucene biologicky nezavadnejch plastu a vsak von se nekdo chytne" je vazne prinosny asi jako...ted me nenapada nic dostatecne blbyho...jo, uz to mam Ransdorf >😁
Ale recept "vezmem low-cost kchaar, nalepime na nej neco zarucene biologicky nezavadnejch plastu a vsak von se nekdo chytne" je vazne prinosny asi jako...ted me nenapada nic dostatecne blbyho...jo, uz to mam Ransdorf >😁
gld
Som zvedavý koľko to bude stáť, epica s týmto paketom vyzerá dobre ale oproti takej sonate s porovnateľnou motorizáciou je dosť drahá
kuko
Koukám, že něktěří jedinci by nejraději spustili novou železnou oponu. Jediný průchod by byl směrem do Reichu, aby se mohli importovat Überautos, a žádná havěť z Francie, Itálie, nebo exotické nemoci z Ázie se sem vůbec nedostali....
Mně se Epica líbí. Pro mně má její dizajn nádech ameriky, a ty stará velké hranaté us plechovky z 70.-80.tých let já prostě můžu. To že nemá nejlepší (supersportovní) podvozek? Nejkvalitější plasty? Asi bych to přežil >😁
Sonata je taky fajn, a hlavně za tu cenu je bezkonkurenční. Magentis až tak nemusím.
Mně se Epica líbí. Pro mně má její dizajn nádech ameriky, a ty stará velké hranaté us plechovky z 70.-80.tých let já prostě můžu. To že nemá nejlepší (supersportovní) podvozek? Nejkvalitější plasty? Asi bych to přežil >😁
Sonata je taky fajn, a hlavně za tu cenu je bezkonkurenční. Magentis až tak nemusím.
Mě se tedy tahle potvora nelíní ani za mák. Pokud bych měl srovnávat Epicu se Sonatou anebo Magentisem, vychází mi jednoznačně jako nejméně zajímavé a především nejošklivější. Chápu, že u někoho může evokovat jistý odkaz na US design dob dřívějších, pro mně je to však jedna nehezká kisna. V její prospěch může mluvit jen zajímavá cena x výbava. To ale na výraznější prodejní úspěch u auta střední třídy nestačí. Chevrolet by měl urychleně pracovat na zcela novém modelu - minimálně pro evropský trh. Věřím ale tomu, že kupříkladu v číně to může být prodejní trhák.
epica vyzerá na európske pomery trochu nepatrične z dôvodu globalizácie..chevrolet ho pod rôznymi názvami predáva takmer po celom svete
Ale napadá mě sto a jedna zabavnější a přínosnější činnost, než takhle marnit čas. Takže si tu seď, a vysmívej se levné Epice za to, že nekonkuruje Passatu.