Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

6 komentářů

petous
Podivej se na

[odkaz] mam tam stranku s fotkama svyho auta, je tam i vyfuk. Nejlip vypada dvojity Remus, ale dela dost ramusu, musel jsem zavazadlovy prostor odhlucnit antihluk. folii.
Ahoj, měl jsem Civica 1.8 VTi, dal jsem tam Supersprint od katalyzatoru a můžu jen doporučit. Slyšet tedy není nic moc, ale pro normální ježdění je to dobrý. Pár koníků to přidá. Pokud sání tak to chce kužel a natáhnout k němu přívod vzduchu. To není trabl a klidně s tím rád pomůžu. A randál to moc velkej dělat nebude neboj. Zatím ahoj a pokud chceš tak mi napiš na ondra@autotuning.cz. Jo a koncovku jsem měl 11x7cm ovál a ta je na Hondu naprosto úžasná!!! Ahoj Ondra
Řazení na 3.000 rpm, rychlost 60 - 120, asi pětkrát předjetí a vytočení na 8.500.
Ta spotřeba 6.3 je opravdu zajímavá. Jaký jsi měl styl jízdy?
Mam totéž auto co ty.Já s ním ujel 22000km a nikdy s ním nebyl žádný problém.Spotřebu mám mezi 8-10.Vložku KN tam mám od 5000km - od cca 5000 ot./min je cítit jak motor saje větší množství vzduchu,možná to přidá i trochu výkonu(ale určitě ne 5PS jak někdy píšou),pro větší výkon je přímý sání určitě lepší (taky o tom uvažuju).Co se týká výfuku zvažoval jsem také REMUS,ale nabídli mi jen ten koncový tlumič s dvojitým vyůstěním,což vzhledem k tomu prolisu na zadním nárazíku by podle mě nevypadalo dobře - tak jsem pátral dál a našel jsem od Supersprintu koncový tlumič s jedním vyůstěním 100 mm (ten tam padne jak ulitý).Jinak Supersprint vyrábí komplet výfuk. potrubí,včetně katalyzátoru (koukni na www.supersprint.com - určitě si vybereš,v ČR je má Bervid).Zvuk je dobrý,žádný velký řev jen takový dunění v nízkých otáčkách,ve vysokých otáčkách má zvuk motoru jasně navrch.Já jaře přikoupím svody,a prostřední díl bez tlumiče (to mi asi neprojde na STK,ale člověk si musí dělat radost).Jestli chceš REMUS pak určitě nebudeš zklamán,protože to je mezi výfuky absolutní špička.
Mam Hondu Civic 1.6 VTi 3D r.v. 1999. Najel jsem 16 tis. km bez sebemenšího problému. Maximalni rychlosti jsem dosáhl ve dvou lidech 225 km/h při 7.500 rpm. Jel stímhle nekdo vic? Před týdnem jsem se vratil z dovolené v Chorvatsku. Byl jsem velice překvapen spotřebou která přes Rakousko činila 7,3 l/100km a v Chorvatsku dokonce 6,3.

Přemýšlím o sportovním vzduchovem filtru. Mam si pořídit vložku K&N nebo celé sání /kužel/. Kužel bude učinnější, ale něde jsem četl že je pak motor příliš hlučný???

Dale chci trochu sportovního zvuku v nízkých otáčkách a po nastartování, vyřeší to koncový tlumíč Remus nebo jaká značka je nejlepší??

Vím že by bylo nejlepší vyměnit vše za sportovní -svody,katalizátor i střední díl - má stím někdo zkušenosti.