11 komentářů
Potřeboval bych přestříkat přístroje a tím pádem i napsat nově číslice, nelépe barvou, která hodně odráží světlo. Nevíte o nějaké firmě. Těm co jsem psal po NETU, tak se ani nenamáhali mi odepsat. Díky.
Já to řeším individuálně matovými samolepami... nejprve rozeber budíky, pak sundej ručičky (neboj ,nejsou na péro které ti pak vystřelí , to byly staré-neelektronické), dej je do Scanneru na 400dpi, a sbal je pod zipem jednotlivě do souboru, který mi pošleš na rsd@seznam.cz, a já ti pak ty samolepy pošlu. (jen si řekni barvu atp..)
Skvělej nápad. Samolepy mám, scaner taky a v práci i skvělou tiskárnu. Díky to by mě nenapadlo.
jen to tiskni na matové samolepy, nebo je alespoň matově zalaminuj, jinak se to hnusně leskne.
To jo, u nás tiskneme i na CD, matovou barvou, dokonce je tam i to co chci já. Mám i samolepící papír, na kterém se barvy nerozpíjejí.
Čau,zajímalo by mě,jestli by si dokázal udělat polepy na moje přístroje:¨protože jsou průsvitný čárky kolem dokola a čísla,potřeboval bych udělat budíky na přenosový fólii včetně těch čísel.Nevím vůbec jak bych to měl udělat,abych měl modrý budíky a zároveň průsvitný čárky a čísla(žárovky jsou zevnitř(jako u Felicie)).Dík Martin
Ahoj, rad bych poridil novy podvozek na E30, muzete mi poradit kde? Tady jsou dost vysoke ceny (25 000) v nemecku stoji to same 1050DM coz po odecteni DPH dela tak 16 000. Bohuzel jsem to nasel az v Koline nad Rynem, nevite o necem blizsim? diky
Jestli ne, tak jako bych se neptal.