Technika
Zpět na článek
Jaguar Land Rover konečně představuje očekávaný šestiválec. Debutuje v Range Roveru Sport
18 komentářů
webpaja
4
Bravo JLR! :yes: :yes: :yes:
Přejít do diskuze
ProchyTom
S velkym autem musi bejt i velky motor. Lip to zní a prijemneji jede. Za svoje penize chce proste kazdy to nejlepsi. Nemuselo by to ani v klidnym tempu moc žrát. Moc pekny auto a pokud zlepsi odezvu infotaimentu oproti prukopnikovi Velar, tak dokonalé krásné auto.
Freddka
Hmm no vsichni tady mate takovou radost a jasny, sestivalce jsou v pohode.
Ale zase na druhou stranu kdyz teda poradny motory, tak zrovna v tom RR Sport jsou jak benzinovy tak dieselovy osmivalce... 😄
Ale je fakt, ze tento motor chybi ve Velaru, chybi v XE a bylo by to zajimavy pro Evoque.
Ale zase na druhou stranu kdyz teda poradny motory, tak zrovna v tom RR Sport jsou jak benzinovy tak dieselovy osmivalce... 😄
Ale je fakt, ze tento motor chybi ve Velaru, chybi v XE a bylo by to zajimavy pro Evoque.
webpaja
Ano, ale vime, ze je to hlavne kvuli modularite. Presto je radova sestka vitana 😄
white label
Ten měl přece právě ten řadový třílitr (2912ccm R6/I6) uložený podélně😒br />
[odkaz]
white label
Připomínáš mi Zemana s jeho hledáním údajného Peroutkova článku.
Šlo o "překlep", Austin 3-Litre, na který jsi dal původně odkaz, měl podélně uložený 3L motor a zadní náhod.
Teď najednou dáváš odkaz na jiného Austina (Kimberley/Tasman), viz i odlišné foto v tomto odkazu, s menším motorem (2,2), takže chtělo by to trochu soudnosti, nebo si pořiď Ovčáčka, ať to pak za tebe okecává. 😉
Jeho zástavba vypadala nějak takhle😒br /> [odkaz]
Šlo o "překlep", Austin 3-Litre, na který jsi dal původně odkaz, měl podélně uložený 3L motor a zadní náhod.
Teď najednou dáváš odkaz na jiného Austina (Kimberley/Tasman), viz i odlišné foto v tomto odkazu, s menším motorem (2,2), takže chtělo by to trochu soudnosti, nebo si pořiď Ovčáčka, ať to pak za tebe okecává. 😉
Jeho zástavba vypadala nějak takhle😒br /> [odkaz]
praděda7
Tož, kdysi dávno byl na trhu nějaký Austin a ten to tak měl..... 😉 [odkaz]
praděda7
Původně jsem jasně napsal nějaký Austin, takže jsem měl na rozdíl od Zemana pravdu a takový vůz existoval a dokázal jsem to, i když původní odkaz byl "nedotažený"....... 😉
praděda7
No nedalo mě to a pátral jsem dál. Něco mě říkalo, že se tenkrát psalo, že je to jediný vůz s šestiválcem napříč a taky že jo. Takže o žádný překlep nešlo. [odkaz]