Novinky
misak
Zejmena pri mensich faceliftech by bylo dobre kdyby byly pridany i srovnavaci fotky pred a po faceliftu na porovnani.
Treba takova Audi A4 aby s lupou zmeny pohedal.
Treba takova Audi A4 aby s lupou zmeny pohedal.
beibej
No mě příjde stovka za 7,9s a top speed 220 jako hodně dobrý! Na dodávku >😒]
KANKUNEN
Chtělo by to hybrid, ten by do kopce na dálnici točil tak 8t, asi za 30 litrů na 100.
kyklop
Otázkou je, koľko sa na tom chystáš nalietať. V poslednej dobe ich vidím vo väčších rodinách...
Machýrek
Na dodavku mi ten motor prijde malej. Treba to bude drzak, co ja vim. Osobne preferuji objemnejsi motory.
Freddka
Ja vim ze se obavas zivotnosti, ale nechapu proc?
Nebo jsem to mozna spatne pochopil a myslel jsem jako "kvalitu motoru" a tys mozna myslel slovem "zivotnost", ze nevis, zda bude dieselovy motor dlouhodobe pouzitelny v evrope? To bychom se potom shodovali, to dnes nikdo nevi, jestli je diesel za 10 nebo 15 let v evrope OK, ale to se potom tyka uplne vsech dieseu 😄
Nebo jsem to mozna spatne pochopil a myslel jsem jako "kvalitu motoru" a tys mozna myslel slovem "zivotnost", ze nevis, zda bude dieselovy motor dlouhodobe pouzitelny v evrope? To bychom se potom shodovali, to dnes nikdo nevi, jestli je diesel za 10 nebo 15 let v evrope OK, ale to se potom tyka uplne vsech dieseu 😄
Machýrek
Vedet to nemuzu, kdyz je ten motor novej, ale obavam se i zivotnosti, to je z toho, co jsem psal, snad jasne patrny.
Freddka
Proc by jako mel tocit 8 tisic?
Mercedes u svych hybridu prece nepouziva neco tak trapnyho jako CVT na rozdil od vsech tech kvilejicich japoncu, nebo se snad pletu?
Mercedes u svych hybridu prece nepouziva neco tak trapnyho jako CVT na rozdil od vsech tech kvilejicich japoncu, nebo se snad pletu?
Machýrek
Zrovna tohle je auto, ktery budu pouzivat dokud se nerozpadne.
S dieselem to vidim tak na 5-10 let max. a pak uz te s nim nikam nepustej a k tomu jeste ten vyhoneny vykon. Tady vidim velky spatny.
S dieselem to vidim tak na 5-10 let max. a pak uz te s nim nikam nepustej a k tomu jeste ten vyhoneny vykon. Tady vidim velky spatny.
Freddka
Proc mas zrovna u dodavky od Mercedesu s dieselem strach o zivotnost? Znas neco spolehlivejsiho?
Ocenuji, ze i po FL se tempomat dal ovlada packou :yes: