Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Bubáq
pane Bureši? Nebo se umíte vyjadřovat jen k montáži sněhových řetězů na kola?
Mám takové tušení, že důvodem je zastaralá platforma Grand Cheerokeho, jež byla pro Levante použita. Výsledkem je (opakovaná) chyba v kompromisním chování auta, vzdálené od očekávaných sportovních vlastností, stejně jako designový kompromis s poněkud těžkopádným a přeci jen neforemným vzhledem auta.
Předchozí chyby v rozhodnutích o platformách poskytující základ Ghibli (předtím Q-porte) rovněž znamenaly kompromisy v jízdních vlastnostech, jež se jako požár šířily mezi potenciálními kupci.
Až nyní se objevují názory těch, co automobilovému průmyslu rozumí, že Účetního přístup sice FIAT zachránil a zároveň mu rozšířil výrobní základnu o Chrysler, ale zbytek, tj. produktová a marketingová strategie, byly plné zmatků a chyb.
Vůbec mi nevadí, že Arese se mnou nikdy nesouhlasil. Pro mě byl man Marchionne účetním vždy a doufám, že nástupci přivedou Alfu a Maserati k prosperitě.
Mám takové tušení, že důvodem je zastaralá platforma Grand Cheerokeho, jež byla pro Levante použita. Výsledkem je (opakovaná) chyba v kompromisním chování auta, vzdálené od očekávaných sportovních vlastností, stejně jako designový kompromis s poněkud těžkopádným a přeci jen neforemným vzhledem auta.
Předchozí chyby v rozhodnutích o platformách poskytující základ Ghibli (předtím Q-porte) rovněž znamenaly kompromisy v jízdních vlastnostech, jež se jako požár šířily mezi potenciálními kupci.
Až nyní se objevují názory těch, co automobilovému průmyslu rozumí, že Účetního přístup sice FIAT zachránil a zároveň mu rozšířil výrobní základnu o Chrysler, ale zbytek, tj. produktová a marketingová strategie, byly plné zmatků a chyb.
Vůbec mi nevadí, že Arese se mnou nikdy nesouhlasil. Pro mě byl man Marchionne účetním vždy a doufám, že nástupci přivedou Alfu a Maserati k prosperitě.
suhlas... chce to tvrdu zahranicnu ruku vo vedeni ( tak snad tentokrat to uz vyjde ) :yes:
Tak pro tentokrát s tebou naopak souhlasit musím, to rozdělení Marchionneho coby vynikajícího finančního e😜erta ale zároveň nic moc e😜erta automobilového asi má opodstatnění. Pokud jeho nástupci budou úspěšní a Fiat/Alfa bude prosperovat, bude to paráda a příznivci značky budou nadšeni. Hlavně to chce pořádný přísun nových, velmi povedených modelů, jiná cesta není! 😲
Já jsem Marchionneho pochopil, on správně vyhodnotil, že Fiat už vlastně je pro Evropu mrtvá značka, kterou nemá význam dále financovat.
že by Fiat dopadl jako Lancia? Bude prodávat jen 500 a jen v italii? 😒
Heh nakonec zustanou jen ty americke znacky a jejich (pripadne) rebadge v evrope 😄 😄 😄 hlavne ze cele roky slysime oslavne ody na to jak dobre to ten ucetni vymyslel
když sem Vám tu tvrdil, že to jako celek vede do záhuby, tak jste se smáli.
Tady to máte - Fiat je v Evropě v osobácích v *, ozdravný plán Maserati ani Alfy se nepovedl, Chrysler je v USA skoro jak Lancia EU. A celý to drží Jeep, RAM a zuby nehty Dodge.
Tady to máte - Fiat je v Evropě v osobácích v *, ozdravný plán Maserati ani Alfy se nepovedl, Chrysler je v USA skoro jak Lancia EU. A celý to drží Jeep, RAM a zuby nehty Dodge.
Tak v lednu už držel prodeje jen RAM, všechny další značky meziroční pokles oproti 1/2018 >😁
2) Pracovat na přípravě nových generací řady 500 a Pandy
3) Připravovat modernizaci Tipa, i v sedanu nabídnout silnější benzinový motor než atmosférickou 1.4
...a samozřejmě i Alfa😒br /> 1) řadu Giulia doplnit o kombi Sportwagon a hlavně o benzinový dvoulitr s manuální 6st. převodovkou. Odvodit i dvoudveřové kupé, popř. kabrio
2) Co nejdříve představit nástupce Giulietty (nejlépe s pohonem zadních kol)
Otázka ovšem zní - má FCA na alespoň takovýto minimální inovační program dost financí? 😲
[odkaz]
k bodu 1: nove punto v eu zrejme tak skoro nebude co je skoda pritom v juznej amerike nejake to male nove auto od fiatu ( model argo ) uz frci [odkaz] ( a ze je paradny ) ... v com je problem zeby taketo nieco nemohlo aj do eu netusim... za mna absolutna nachapacka
k bodu 2: o nastupcovi pande zatial kde nic tu nic klasika proste.... to iste 500L a vlastne aj F500 ( hoc ono je nesmrtelne a dokonale ) asi uz raz nastupcu potrebovat bude minimalne po technickej stranke
k bodu 3: [odkaz] nejake tie modifikacie tipo uz dostalo... ci to bude stacit uvidime...
k alfe
bod 1: ze giulii chyba kombik vieme vsetci... preco ho nemame ale vedia zrejme len vo fiate... rovnako nejaka 4kolkova outdoorova verzia ( ako kedysi alfa crosswagon ) ... proste za mna dalsia nechapacka
bod 2: chce to nielen novu giuliettu ale aj MiTo a rovno uz aj v 5 dveraku.... preco tu uz davno nie su to asi opat vedia len vo fiate.... opat za mna nevysvetlitelne faily
a potom ze preco im to nefrci ked vidime ze tych failov je tam viac ako toho dobreho co funguje
Inu, těžko se to bude i při nejlepší vůli obnovovat.
Teď jde o to, jestli to myslí Michael Manley opravdu a ví jak na to, anebo jen "nové koště dobře mete".
podla mna brazilsky fiat argo by v europe starucke punto mohol v pohode nahradit ( a podla mna je este krajsie auto ako to europske punto ) ... samozrejme v eu by bolo opat pod menom punto a malo by aj nase europske motory ( povedzme uz aj tie nove turba 1.0 a 1,3 z 500X ) ... v com je problem neviem.. lebo takto ( nevyuzitim ponuknutych moznosti ) idu vlastne sami proti sebe a len si situaciu este viac stazuju
spravit 1-2 nove modely raz za x rokov by som schopnym vyvojom nenazyval .. ale ako fandu fiatu ta chapem ...