Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lexus chystá vlastní odpověď na Lamborghini Urus. Dorazit má za dva roky

52 komentářů

Hammunasakra
[odkaz] :yes: 😄
Emel
Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost.
V tom podobenství... otec je Toyota?
Hammunasakra
Vlastně je to výborný podobenství 😄

Ty posuzuješ podle nesmyslnýho popisku = já podle toho že sem celej seriál viděl 😉

Ani film z kterýho seroš vychází neni špatnej [odkaz]
Anonym
když postavíš kýbl teplejch chcanek vedle svatýho grálu.
:-!
_Karel_
Fostek pod Lexusem - to je jak Hamuna pod Audi. 😉
To jsem přehnal, tak zlý to není, ale máš náběh >😒]
Hammunasakra
Tak zrovna tohle = tohle si nepřehnal 😄
_Karel_
Jako že je přece jen tak strašnej jako ty? Tak jo, nebudu se hádat. 😄
Hammunasakra
Rozdílnej je jen styl = fostek argumentuje kýblem chcanek apod. já řikám konkrétní technický nedostatky. A tam je to zajímavý = viz SZ = když ti někdo jinej řekne úplně to samý třeba aktuální sladění převodovky a 3.0TDI = na mě si otvíráš hubu

Jak to? Věk? Nebo v čem je rozdíl?
_Karel_
Rozdíl? Fostek je občas i vtipnej, má i svoje a ne jen vyčtený zkušenosti, má i sebereflexi, umí uznat chybu a dá se s ním normálně diskutovat. Ale občas napíše hroznou ***.
Ty seš jen hater, neobjektivní chválič vlastní garáže a oblíbených značek, překrucovač, lhář, když tě někdo dostane tak na 99% jen odvedeš téma jinam, seš coby diskutér k zblití.
To bude v kostce všechno. 😄
Hammunasakra
No = ale na tenhle rozdíl sem se zrovna neptal 😉

Napsal sem viz SZ = nesoustředění nebo úmyslná klička? 😄
_Karel_
Tak ještě jednou, už podruhé a naposledy - zeptal si se mě v diskuzi a na totéž i v SZ. Odpověděl jsem ti zcela jasně v té diskuzi, neviděl jsem důvod odpovídat i v SZ. Jestli sis pod otázkou odpověď nepřečetl, tak mě s tím pořád dokola neotravuj.
Na rozdíl od tebe "úmyslný kličky" nepotřebuju.
Hammunasakra
Takže zase = bez odpovědi 😉

Pokolikátý už? 😄
speedfred
Kalousek vs Babiš po druhé >😁
_Karel_
Já vím. ;-\
_Karel_
[odkaz]

Omluvu nečekám.Tedy - byla by na místě, ale jsem realista.
Ozzman
Karle, smekám :yes: [odkaz]
Hammunasakra
Za to že zase a znovu a znovu = neodpoví? 😐
Ozzman
Odpověděl, ale už jsme si vysvětlili včera, že ty problém v komunikaci hledej na straně přijímače... 😉
Hammunasakra
Ne neodpověděl = ani na opakovaný dotaz ani v SZ

Na dotaz = přijímač odmítl odpovědět = hledám v něm chybu 😉

A hlavně mě zajímá ta odpověď 😄
Ozzman
Já ti to přeložím - Fostek sice občas plácá, ale lze se s ním i domluvit. Ty plácáš a domluvit se s tebou nejde. Jinak se obrať už po 150té na Karla, ale vidím, že jsi jediný, kdo to nepochopil.
Hammunasakra
Tvoje hodnocení fosteka mě nezajímá = a s Karlovou reakcí = to absolutně nijak vůbec nesouvisí 😄

To si nepochopil? 😉

Nebo co se mi tu zkoušíš vysvětlit? >😒]
Ozzman
Zkus se restartovat.. někdy to pomáhá... ahoj
Hammunasakra
Obvyklý útěk když nevíš jak se z toho cos napsal dostat? 😄

Stejně tak = neumí odpovědět Karel 😉
_Karel_
Ok, máme tu nový rozměr nechápání čteného textu. Mám dnes nesmírně blahosklonnou náladu. Tedy chronologicky:
Diskuze pod "Evropský trh v říjnu 2018", 16.11.2018,otázka v 9😁6 : "Karle, proč Stealthovi věříš a mě ne? "
Blahosklonný Karel už po 29. minutách 16.11.2018 v 10:05 odpovídá "Hamuno, protože Stealth není de.bil a ty jo". Hamuna neumí číst a proto se ptá ještě v SZ na totéž. Blahosklonný Karel SZ ignoruje, protože už odpověděl.
Po dva týdny Hamuna škemrá: "Karle, tak už mi odpověz".Karel v blahosklonné náladě stále odpovídá "máš to v té diskuzi, přečti si to".
Ale Hamuna se stále ptá "Karle, proč mi neodpovíš, proč věříš Stealthovi a mě ne?"
Dne 28.11. Karlovi dochází blahosklonnost a posílá Hamuně odkaz na předmětnou diskuzi, kde je v chronologickém pořadí jako první Karlova odpověď jasně vidět.
Karel očekává omluvu za předchozí hloupé řeči typu "Vytáčíš se, bojíš se odpovědět" atd.
Dne 29.11.2018 se překvapivě do diskuze dostavuje Hamuna a i přes odkaz na diskuzi s odpovědí (odkaz - to jsou ty červená písmenka v hranaté závorce- stačí na to kliknout) Hamuna stále touží znovu a znovu slyšet : "Hamuno protože Stealth není de.bil a ty jo".

Dobrá, jak jsem psal - mám dnes opět blahosklonnou náladu a abych předešel dalším ůtokům typu "kdy už odpovíš" odpovím znovu na otázku "proč nevěříš mě a Stealthovi ano?". HAMUNO, PROTOŽE STEALTHA NEPOVAŽUJI ANI VZDÁLENĚ ZA ***A A TEBE ANO.

Omlovám se tímto všem ostatním diskutérům za zasírání diskuze, holt to nečtěte.

;-\
Hammunasakra
Máš pravdu = takovýhle nepochopení = to se hned tak nevidí >😁

De o tvou zcela opačnou reakci na technickej fakt = kterej si jednou popřel a tradičně urážel a podruhý stejný slova = uznal

Tvý vysvětlení = když 2 řeknou totéž není to totéž. Důležitej je nick

Kdo že je tady ***? No spíš ubožák? :-!
_Karel_
Odpověděl jsem ti před dvěma týdny? Dal jsem ti včera dokonce odkaz na diskuzi s odpovědí? Napsal jsi i přesto opakovaně dnes, že jsem neodpověděl?
Tím končím. 😄
Hammunasakra
Už si odpověděl = když 2 řeknou totéž neni to totéž. Důležitější je nick 😄
_Karel_
Na co neodpovím? 😲
Hammunasakra
Viz já včera 19:56 >😁

No už 19:00 😄
N6600
Fostek ma sebateflexi a umi uznat chybu. Tak urcite... 😊))
_Karel_
Jo, umí. Stalo se to nejednou. Že to ty nevíš nic neznamená. Že se někomu omluví není nijak výjimečné.
Blue Sun
Takové nedopatření se stává maximálně jednou za deset let. >😁
_Karel_
Lidí, co se umí omluvit když šlápnou vedle, těch tu zas tak moc není. I když mi to přijde jako samozřejmost.
N6600
Sorry, ale fostek a jeho spravanie je "na hulvata". Dost casto formou i obsahom. Este som nezazil, ze by sa ospravedlnil. Ale prave preto, ze sa tak sprava, ho vacsinou ignorujem. A ano, samozrejmost by to mala byt, ale nie je. Ani z daleka.
_Karel_
Kromě třetí věty souhlasím. 😉
Blue Sun
Nebuď k Urusu zase tak kritický, tak špatné to s ním není. >😁
CountachSV
Lexu celkem fandím (Lambu víc), ale tady, si myslím, image značky nedostačuje na konkurenci, to spíše existenci vedle.

+ v Evropě to imho s tímhle designem bude dost obtížně akceptovatelné.
Dinar
tu pod Bentley GT cabrio cpal prodavač sluchátek Lexus LC jako konkurenta, tak aspoň víme odkud to má, blouzní sama automobilka. Na svém hlavním e😜ortním trhu, USA, je brána jako lepší mainstream, cenově všechny modely pod D3, se sportovními vlastnostmi si její produkci nespojuje nikdo (o konstruktérských vzepjetích typu LFA ví max autofanoušci), a tak nám marketingové oddělení naservíruje info o tom, jak staví konkurenci Lamborghini. >😁 >😁 Tak hodně štěstí, hoši, s tem pertinaxem, tedy esůvéčkem za 4 mega. Možná by stačilo postavit konkurenci aspoň té D3, něco co snese srovnání s X5 nebo cayenne... ale jak říká básník, ...malý ten, kdo má jen malý cíl. >😁 😉
Hammunasakra
Ty znáš nějakýho prodavače sluchátek = nebo jen žvaníš? >😁 😉

I když ti to hlava nepobrala = LC je jednim z konkurentů GT = s tim nic nenaděláš. A bude jim třeba i [odkaz] 😄

Já narozdíl od tebe z úrovně prodavačů sluchátek = znám i majitele Bentley Continental GT 😉

UŽ ho vyměnili za [odkaz] což možná tvoje hlava taky nemá za konkurenta = ale ono to neni o tobě >😒]

Znám i autofanouška Chrise Harrise = co LFA označil za to nejlepší v čem kdy jel :yes: 😄

Otázka je = proč si se k tak zoufalýmu příspěvku odhodlal = cos tim světu o sobě chtěl říct? >😁 >😁
Ozzman
Taky znám jednoho majitele Continental GT... má lochnesku a autodrom i střelnici... takže určitě to je hodně vypovídající >😁
Hammunasakra
Jo celkem je = typickej majitel = vsaď se že nemá lochnesku >😒]
Dinar
Tak kopačky mají většinou spíš ty modelky, než lochnesky. Nebo je to hokejka? >😒]
Dinar
Ale jo, jako potrefená husa = prodavač sluchátek, ses ozvat musel. >😁

Že nechápeš podstatu sdělení, to mě taky nepřekvapuje. 😉
Hammunasakra
Musel = oba víme = žes tu tupost chtěl mířit na mě 😄

Mě tim co píšeš a jak = taky nepřekvapuješ >😒]

Zajímavý kolik lidí chce vidět Lex = po svym = myšleno po tvym 😄

Tak ať je LF-1 podobně zajímavý jako LFA = nebo aspoň [odkaz] + [odkaz] + [odkaz]
Dinar
Tupost je jako bumerang...
Abys pochopil i ty, co tu házíš do světa, se ti prostě jen vrací. V podobě posměchu, uznávám, že trochu škodolibé to zábavě ostatních. 😉
Hammunasakra
Tupost je dokonce nakažlivá = podívej se kolem sebe 😉

Ale je sranda = když tupoň jako ty káže o tuposti = to zas jo :yes: >😁

[odkaz] 😄
Dinar
Pokud je nakažlivá, jsi silný bacilonosič, nikdo nikde netvrdil, že LC je snad špatné auto, proto tvé odkazy na testy jen a pouze tvou tupost dokazují.

Šl👋jde o to, že LC není konkurencí Bentley continental GT, kterou je např. RR Wraith nebo z druhé sportovnější strany Ferrari California. Pro LC je tu BMW8 nebo MB GT například. Kdo se orientuje v postavení automobilových značek, jejich image a jednotlivých modelech, nemá s pochopením konstatování, "LC není konkurentem Conti GT", problém.
Hammunasakra
No přesně o to šlo = z tvýho pohledu neni konkurent pro Continental GT = nic 😉

No a já z reálný praxe vim = že je 😉

Ozzy a další mi rádi vtipně vyčítaj = že málo praxe všechno jen teorie = no a tady je to přesně obráceně

Orientace postavení značek = je nic = jen tvá představa 😉

Reálnej kupec se pohybuje často v daleko většim rozsahu = než tom teoretickym tebou vymezenym. To omezení který popisuješ když už tak platí pro mainstrema = a je daný předevšim cenou
Jestli chceš a máš na drahej zesík nebo bendy za bambilion abych zůstal u tvejch prodejců = tak neřešíš primárně cenu = tvoje rozdělení že reálnym soupeřem ContiGT nemůže bejt Alpina B8

Ale někdo prostě chce úmyslně vyzkoušet něco jinýho = bez ohledu na úzce cenový vidění = kterym to vnímáš ty

A nepřipouštíš že.. 😄
Dinar
Mlátit pěstičkami do země můžeš jak je jen libo, stejně jako se stále divit, proč tě tu všichni mají za bl-ba. 😉
KANKUNEN
A já jsem za Hamunu rád, to co jsem si myslel že už nejde ani vymyslet, tak on to překonal úplně s přehledem.
Hammunasakra
Oceňuju tvou pravdomluvnost = tobě věřim žes věřil že nejde vymyslet 😄
Pallermo
Nevim kde pani redaktori vzali, ze Lexus bude konkurent Urusu, asi v jejich hlavach. Jelikoz kluci u Lexusu o nejakem takovem prohlaseni nic nevi, stejne jako o plno vecech, co tu bylo v clanku receno. Jojo ceske weby jsou plne bulvar a bez rozdilu zda se to taky zivota lidi ci aut, telefonu atd...nejhorsi je, ze to vsichni kopirujou mezi sebou i s chybama. Takze tady u nas najit nezavisly a opravdu zamereny web s auty, je nemozne.