Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
No aby si to nějaká rozkuřovačka vydupala za ty prachy s fábijím motůrkem.
Proč se ty tváříš jako předseda UV KSČ? 😉
Proč se ty tváříš jako předseda UV KSČ? 😉
Tak aspon do toho pujde dat dvoulitr se slusnejma 250 konma... Ne jak ta fabie imitujici R5 (se zelenejma kolama a tak) s podladenou 1.4tsi >😁
3_diamanty
aj ked z tohto pohladu v tom vidim baby bmw [odkaz] 😉
ovsem za 555 tisic moze mat clovek naslapany ceed s 1,4tgdi a nie takuto trojvalcovu radoby premiu ale napriek tomu o uspechu A1 nemam pochyb ( chce to ale pockat na 1,5TSI ) ... mne sa nove A1 paci aj ked zmysel mi vedla klasickeho ineho maleho auta lacnejsieho o 100-200 litrov opat moc nedava... ale to je uz zase len teoria... jasne.. uspech to mat bude.. audi vali :yes:
ovsem za 555 tisic moze mat clovek naslapany ceed s 1,4tgdi a nie takuto trojvalcovu radoby premiu ale napriek tomu o uspechu A1 nemam pochyb ( chce to ale pockat na 1,5TSI ) ... mne sa nove A1 paci aj ked zmysel mi vedla klasickeho ineho maleho auta lacnejsieho o 100-200 litrov opat moc nedava... ale to je uz zase len teoria... jasne.. uspech to mat bude.. audi vali :yes:
Tohle auto nikdy nebude u nás odjíždět za 555, ale +100 - 200 víc. Převážně majitelka bude po Ceedu koukat asi jako po smaženém sýru u stánku před nádražím.
Tisic lidi, tisic chuti a hlavne tisic ruzne naditejch prkenic... Pokud si tata koupi novou Q8 nebo A6 quattro, tak mame bude na nakupy asi tezko kupovat “nejakyho korejce”... prunik cilovych skupin ceeda a A1 je zcela jednoznacne prazdna mnozina...
Jinak by me zajimalo, co tedy povazujes v teto kategorii za premii, kdyz ne A1?
Jinak by me zajimalo, co tedy povazujes v teto kategorii za premii, kdyz ne A1?
esenbe
,,V dané LUXUSNÍ kategorii malých hatchbacků ale cenovka není neobvyklá. ,,
Laťka luxusu už klesla proklatě nízko. Někdo ji musí vytáhnout.
Laťka luxusu už klesla proklatě nízko. Někdo ji musí vytáhnout.
Ale tohle mi připadá jako jedna z nejhorších nabídek na trhu.
:no: